- 15 Mart 2013
- 512
- 108
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #12.081
saol canım cinsiyeti öğrenince daha da bir benimsedim bebeğimi inşallah sağlıkla kavuş sende bebişine.![]()
gozun aydin. Banada kız der ins. Doktorum :)
Saglikla gelsin kuzun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım cinsiyeti öğrenince daha da bir benimsedim bebeğimi inşallah sağlıkla kavuş sende bebişine.![]()
gozun aydin. Banada kız der ins. Doktorum :)
Saglikla gelsin kuzun![]()
evet orda da kız diyordu ve herkes kız dedi değişmesse kız inşallah senin ilk bebeğin mi cnm.inşallah benimde kızım olur yaaa hayırlı olsun çin takvimine bakmışmıydın
İlk bebeğimm benim çin takviminde erkek çıkıyorevet orda da kız diyordu ve herkes kız dedi değişmesse kız inşallah senin ilk bebeğin mi cnm.
canım benim çok saolasınDikkat et, evde yalnizken dus almamaya calis.
KIZANCIK bende bugün yazdım kızancık nerelerde diye :) sen öğrendinmi NE GÜZEL nasıl öğrendinsaol canım cinsiyeti öğrenince daha da bir benimsedim bebeğimi inşallah sağlıkla kavuş sende bebişine.
yahu bende çatlıcam artık öğrensek ya cinsiyetini :) 12 şubatta da ben gidecem bakalaım öğrenebilcekmiyimKIZANCIK bende bugün yazdım kızancık nerelerde diye :) sen öğrendinmi NE GÜZEL nasıl öğrendinaynı sat seninle bende 14.02 de gitcem
yahu bende çatlıcam artık öğrensek ya cinsiyetini :) 12 şubatta da ben gidecem bakalaım öğrenebilcekmiyim
bende istiyorum vallahi kıpır kıpır olsun göbüşüm büyüsün beni duysun ben ona ninniler söyeyim müzük dinleteyim ahhhh ahhh o günlerde gelcek inşallah . yahu bi de şiştim ben ya alt tarafı 2 kilo aldım ama irileştim sanki kendime hamile pantolonu almam lazım rahat edemiyorum artık pantolonumun bel kısmı rahat olsa bileya benden 2 gün önce perşembe offf ben dayanamıyorum ya hareket etsin istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Bende aynen senin gibi son sigaramı testi yaptığım zaman içtim ve o gün yıllardır süren dostluğumuz biranda bitti :)Kasım ayının ortasında 56 kiloydum. Ben öğrendiğimde 4 haftalık gebeydim aralık başlarında. Diyetisyene gidiyordum hemen bıraktım. Son sigaramı idrar testinin 5dk sının dolmasını beklerken yaktım. Ve bir anda bıraktığım için sigarayı da rejimi de çok kilo aldım. Boyum 167 kilom 56ydı ve ben yazın evlendiğimde 50kiloydum. Bi de beni düşünsenize. Aralık sonunda 60 kiloyu gördüm. Ama bu ay iştahım kesilmeye yediklerimi bitirememeye başladım. Tabi reflü de başladı bu süreçte hastalanmaktan korktuğum için süreklii portakal suyu içtiğimdenŞuanda 57 kiloya düşmüşüm. Bu beni korkutuyor aslında. Bu 57 geçen haftaydı. Gitgide veriyorsam yine vermiş olabilirim ve başladığım noktada sayılırım.. Bebeğime iyi bakamıyorsam diye korkuyorum :S
bende istiyorum vallahi kıpır kıpır olsun göbüşüm büyüsün beni duysun ben ona ninniler söyeyim müzük dinleteyim ahhhh ahhh o günlerde gelcek inşallah . yahu bi de şiştim ben ya alt tarafı 2 kilo aldım ama irileştim sanki kendime hamile pantolonu almam lazım rahat edemiyorum artık pantolonumun bel kısmı rahat olsa bile
valla dün eşim kilo aldın şiştin dedi bende dedim alt tarafı iki kilo vücutta bu kadar belli yani ödem falan mı oluşuyo acaba anlamadım. Amannnnnnnnnnnnnn napayım ya başa gelen çekilir :)Canım şişiyo vücudumuz ilk aylar da normalmiş. Benim iki gündür yok Allah tan rahat ettim ya :)
canım yaptırmadan önce kadın doğum uzmanı ile görüş olur aldıktan sonra yaptır bence. geçmiş olsun 20 lik diş fenadır iyi bilirimKızlar 20 lik dişimde sorun var. Hamilelikten önce de vardı. Şimdi daha da arttı. İltihap yapıyo sürekliç Gün içinde defalarca temizlemek zorunda kalıyorum. Dişçiye gittim çekilmesi gerektiğini söyledi. 3-6 aylar arasında çekilebiliyormuş. Çektirmezsem iltihapda bebeğe zararlıymış. İltihapı kurutalı sadece dedim. Ama her ay tekrarlar dedi. Var mı etrafınızda böyle sorun yaşayanlar?
valla dün eşim kilo aldın şiştin dedi bende dedim alt tarafı iki kilo vücutta bu kadar belli yani ödem falan mı oluşuyo acaba anlamadım. Amannnnnnnnnnnnnn napayım ya başa gelen çekilir :)
canım yaptırmadan önce kadın doğum uzmanı ile görüş olur aldıktan sonra yaptır bence. geçmiş olsun 20 lik diş fenadır iyi bilirim
3.5 yasinda. Insallah canim. Ay ne guzel sana yardim eder artik. 5 dk oynasa bile yeter :)bende 7 şubatta canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
benim de kızım var 9 yaşında neredeyse senin oğlun kaç yaşında :)
Canim o yüzük olayını bende denedim bi ileri bi geri gidiyor galiba erkek demekmiş. Çin de erkek rus ta kız çıktı bakalım sonuç ne olacakkızla çin takvimini burda bir arkadaş çürüttü dün :))) ben yüzüğe inanıyorum o hiç şaşmamış :))) benim ilki kız 2.erkek bidahada yok aslında 2.yide hiç düşünmüyorum ama belki bi ihtimal![]()