2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR GÜNAYDIN,

BU YENİ YASA OLCAK HAKLARDAN BAHSEDİYOR YA BAŞBAKAN BEN BUNUN 5,5 YAŞINA KADAR İSTEYEN YARI ZAMANLI BAKABİLİCEK NE DEMEK İSTİYOR ANLAMADIM ANLAYAN YARDIMCI OLSUN NASIL KULLANCAZ ONU

Mrb kızlar ikili tes yaptıran istanbulda ne kadar hangi hastane de yaptirdin iz tatilde istanbuldayım ikili testi orda yaptircam

Halsiz bitkin aç ve midem bulanıyo
Benimde 7. haftada çok fenaydım, sanki ağır hasta gibi, hareket etmeye halim yoktu, bulantı yatsam bile geçmiyordu..
Şimdi daha az bulantım falan, biraz var ama oda hamişliiğn tadı olsun Geçecek seninde sabret

Benimde 7. haftada çok fenaydım, sanki ağır hasta gibi, hareket etmeye halim yoktu, bulantı yatsam bile geçmiyordu..
Şimdi daha az bulantım falan, biraz var ama oda hamişliiğn tadı olsun Geçecek seninde sabret
İnşallah canım doktorumla konuştum dramamine tablet kullan dedi bulAntı için ne kadar etkili bilemiyorum bende 7.haftamdayım inşallah bebeğim iyidir

olsun dinlen canım benim inş bebişlerin sağlıklı olacak annesiçok geçmiş olsun .. dinlen uyu işi yapma pek ben bu ara saldım kendimi hamile değilmişim gibiiş güce başladım ya tekrar
Aman cnm dikkat et sen de dr yemek bile yapma bi wc ye git dedi öyle yapcm artik inş gecer bi an önce

İnşallah canım güzel bir kahvaltı yapmK istiyorum ilaç kullandınmı sen canım
Dr metpamit verdi ama hic kullanmadim migdem bulandikca cubuk kraker leblebi tuzlu seyler yedim sabah yataktan kalkmadan leblebi falan yedim bulantilarimi bastiriyordu bazen cikariyordum bugyn bulantim olmadi

İnşallah canım doktorumla konuştum dramamine tablet kullan dedi bulAntı için ne kadar etkili bilemiyorum bende 7.haftamdayım inşallah bebeğim iyidir
Tabi ki iyidir, bu belirtilerin olması onun aktif ve iyi olduğunu gösteriyor zaten..
Araştırmalara göre bulantılı hamilelik geçirenlerin düşük riski biraz daha azmış..

Canım ben de senin gibi aman kullanmiyim modundaydım noldu hayat kötüleşti hastanelik oldum 4 kez arkadaşta dram ile zofran ampul kullanılıyor elh onda faydası var
Zofranın çok iyi olduğunu duydum canım bir arkadaşımda kullandı çok iyi geliyor anında kesiyor diyo doktora sorayım olmazsa zofran alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…