• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm senin tosuna,benmde 32+5 te 2200gr dı şimdi ne durumda bilmiyorum 2 hafta sonra kontrol var.geçmiş olsun cnm benmde ara ara kasık ağrısı oluyo bide bu ara sık sık kasılmam oluyo onun dışında herşey yolunda çk şükür

Cok sukur canim. Sorunsuz gecirelim su kalan haftalari da saglikla kucagimiza alalim mucizelerimizi insallah...

Cok sukur canim. Sorunsuz gecirelim su kalan haftalari da saglikla kucagimiza alalim mucizelerimizi insallah...
inşşş cnmm bende sürekli tetikte takipteyim.bunde şu amniyo sıvı sızdırma testini yaptırcam.kaç zamandır sulu akıntım var yapayım içim rahat etsin

ben düşünüyorum cnm bi taraftanda tedirgin ediyor omurdan iğne vurmak fln ama yaşayıp görcez artık iğne acıtmıyomuş bildiğim kadarıyla belden aşağısı uyuşuyomuş
ben bi kaç yıl önce baska bi ameliyatım için olmustum epiduralle.asagı tarafını hiç hissetmiyorsun da ıkınma olayı nasıl olur ki yapabilirmiyiz

cnmm çokk geçmişş olsunn Allah bebişini korusunnn.sağlıklı sıhatli doğsunda nasıl doğduğu önemli değil ,ama yinede hiç bişey belli olmaz daha 7 haftan var,benm kuzenin 37. haftada bebek ters döndü doktoru sezeryan olcak dedi,doktorunu değiştirdi benm şuanki doktoruma gitti,doğum anında bebeği çevirdi ve normal doğurttu.doktorlar bazen acele edebiliyo doğum konusunda..
bebeği nasıl çevirtiyor dr.

kızlar günaydın,
haftasonu size yazmak için sabırsızlandım.
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :KK43::KK43: çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
kordondan hiçbişey olmaz dedi 15 temmuza gün verdi 1 ay dedim daha önce gelmicemmi yok sonra o dedi.
çalışabilir raporumu verdi.
bende korktum başka dr a sordum eray beye çok iyi dr dur mail attım cevap yazmışs.
her 4 kadından binin bebeğine kordon dolanır dedi. binde bir ölümle sonuçlanır korkma dedi.
rahatladım ama aklım hep bebeğimde :KK43: nekadarda olsa.
normal doğum nasip değilmiş bana. hayırlısı diye dua ediyordum buymuş hayırlısı.
dilerim kucağıma alırım sağsalim :KK43:
hepinize iyi haftalar
iyiki varsınız canlarım...
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür sende bebeğinde iyisin yeterki siz sağlıklı olunda varsın sezeryan olsun,bende normal doğum çok istiyorum ama hep dua ederken aynı senin gibi Allahım yeterki bebeğimde bende sağlıklı olayımda hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum hepimiz için sonuç güzel olsun inşallah:KK68:

Dün gece soluğu acilde aldık canım. Bel agrım çok rahatsız edici olmaya başladı. Üstüne hafif islaklık olunca ve bebegimin hareketlerini bi süre hissetmeyince apar topar gittik doktora. Ultrasonda hersey normaldi. Fakat nst'de sancım çıktı. Doktorum bunun panikleyecek oranda olmadığını söyledi. dun calistigim icin yorgundum ondan olabilir dedi.Fitil verdi. Evde Dinleniyorum bugün. Gün içinde hem bebeğin hareketlerini hem de akıntı durumlarını bildir bana dedi. Duruma göre tekrar gideceğim. Normal devam ederse de pazartesi kontrole gideceğim yine.
Böyle durumlarda içimizi rahat etmesi için çok da beklemeden gitmek lazım sanırım..

Çok korktum ama dün uzun sure bebegimin hareketlerini hissetmeyince. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine hayırlısı ile evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah hepimize..
Canım sana da çok geçmiş olsun bu ağustos bebekleri hep aceleci çıktı inşallah zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Hanımlar öncelikle belirtmek istediğim bir husus var.Bir kişi şikayet etti diye incelenmeden şikayeti geçerli sayılıp ona göre işlem yapılmıyor.Şikayetin forum kurallarına uygunluğu inceleniyor.Durumu bir kişinin lafı ile kk yönetiminin hareket etmesine kadar getirmişsiniz.Gebelik bölümünde aylara göre açılmış anneler gurupları var bildiğiniz gibi (2015 Ağustos anneleri vs...).Bu konuları her ay Kazen açıyor ve bu konuların ortak özelliği ilk mesajlarının aynı olması.Yani Kazen uyarıyı en başta daha konuyu açarken yapmış oluyor sonradan ekleme yapmıyor.Konular daha sonra topiklerde aktif olan ya da talep eden üyelerimize devrediliyor.Bu konuda ayse1234512 nickli üyemize devredildiği gibi.Sizler varsanız konular var elbette ama unutmayınız ki sizleri bir araya getiren başka platformlarda gurup olarak paylaşım yapmanıza vesile olan da Kadınlar Kulübüdür.Sevgiler...

1 ay uzun değilmi cnm?? bide senin kordon dolanmış 2 haftada bir görmesi lazım sen doktoruna söyle istersen
Canm eğer suyun yeterli ölçüdeyse kordon dolonmasında sıkıntı olmuyormuş doktorum öyle söylemişti bol bol su içmeni öneririm. Canını sıkma gerekirse doktoruna bişeyleri bahane edip 10 gün sonra görünmek istediğini söyle:)

Back
X