- 9 Aralık 2014
- 13
- 17
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar en sağlıklı biberon sizce hangi markalar
dogum ıcın canta ne zaman hazırlamaya baslamalıyız strese girdim 7.aya hazır mı olsa ki? ne olur ne olmaz diye
Ya oda doğru tabiki canım ..ilk gebelik =stres merak heyecan panik :)bence şuan çok erken..stres olma evrene öyle mesaj gönderme:) ben hep geç doğurcam diyorum :)) 30 dan sonra hazırla bence o kıyafetler yıkanacak çantada tekrar toz olcak bebişinkiler
Bende dr. Browns ya da avent düşünüyorum. İki markada çok tavsiye ediliyor ama bir mağzada satış görevlisi ısrarla dr. Browns önerdi. Aventten çok daha iyi olduğunu idda etti.Dr.Browns var çocukta gaz sancısını önlüyormuş..birde yeni avent te gördüm oda çocuğun hava yutmasını önlüyormuş. diğer markaları bilmiyorum bu ikisini duydum sadece
Medela diye bi marka var.anne gogsu gibiymis biberon.Kızlar en sağlıklı biberon sizce hangi markalar
Ya oda doğru tabiki canım ..ilk gebelik =stres merak heyecan panik :)
Bende dr. Browns ya da avent düşünüyorum. İki markada çok tavsiye ediliyor ama bir mağzada satış görevlisi ısrarla dr. Browns önerdi. Aventten çok daha iyi olduğunu idda etti.
Çok şükür çok evham yapmıyorum canım o konu da yani oluruna bırakıyorum.dua ediyorum..ama düşünüyorum becerip bakabilirmiyim diye cunki gurbet de yasıyoruz annem ler en fazla ne kadar kalabilir ki .inşallah annelik iç güdüsü olarak yaparım ya :)birkaç gündür misafirlerden giremedim canım ilk gebeliğim benimde rüyamda hep doğuruyorum ya da bebeğimi kaybediyorum..bilinçaltımız bunlarla dolu ama kendimizi stresten uzak tutmalıyız ne kadar olabilirse..:)
Benimde 20 si gözüküyor canım bende hiç birşey almadım daha artık havalar düzelsin başlarız inşben de ağustos 17-18 gibi doğum yapacağım nasipse ama daha bir çorap bile almadım kayınvalidem de alma bekle hepsini toplu alırız dedi . birde çok çok çok tecrübesizim . hiç aklıma kıyafetten başka bir şey gelmiyor alınacak olarak . aslında düşününce bezi , arabası , yatağı , yorganı , patiği yeleği , havlusu , ateş ölçeri , oda ısı ölçeri , biberonu , çok zormuş içine girince . oğlum sağlıkla doğsun da hepsi zamanla alınır diyorum .
İnşBenimde 20 si gözüküyor canım bende hiç birşey almadım daha artık havalar düzelsin başlarız inş
Benimde 20 si gözüküyor canım bende hiç birşey almadım daha artık havalar düzelsin başlarız inş
İnş canım teyzemizBeraber alıcaz senin prensesinkileri teyzelerin biriciği
Dikkat dikkat son alisveris cilginligimi paylasiyorummmm
Indirime girmisti 155 aldik sanirim hep arastiriodum bu malzemeyi 200 du gorunce dayanamadim geriye cok kil tuy seyler kaldi sifonyer ve emzirme koltugu disindadaha iyleride topigin diger tum tosunlarina ollsuuunnnnGule gule kullanin, medical urunlere de yer verilmis bu kez :) ates olceri ne kadara aldin sormasi ayip?
tamamladın sayılır güle güle kullanın canımDikkat dikkat son alisveris cilginligimi paylasiyorummmm