• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 AĞUSTOS ANNELERİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE ALDIKLARIMIZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi mry7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ovvv masallahiniz var 5 kilo dogdugunu inkar etmemissin yaniii bizim ailede sizden 5er cm kisa bende buyuk alayim bize cekerlerse uzun olurlar gibi:KK49:

eşim sporcu biraz iri yarı o yüzden ben bize ton ton ailesi diyorum bakalım yeni katılan nasıl olacak..eli ayağı düzgün olsunda gerisi önemli değil:)

Yaa niye özelden konuşuyosunuz bizde burda okuyup fikir alıyoruz ama aaaaaa aşkolsunn :KK70: evet araba ve telsiz fikirlerini alalım madem :))

Canim telsizde hala bisey yok kafamda. Neye ihtiyacim olduguna karar veremedim sanirim ondan. Arabada kabataslak nasil bisey aradigin belliyse yardimci olmaya calisirim elimden geldigince.

Canim telsizde hala bisey yok kafamda. Neye ihtiyacim olduguna karar veremedim sanirim ondan. Arabada kabataslak nasil bisey aradigin belliyse yardimci olmaya calisirim elimden geldigince.

Bende telsiz ve kamera arasında gidip geliyorum. İkisi farklı mı kullanılır açıkcası onuda bilmiyorum :) araba içinde şimdimi almalıyım yoksa çocuk 3-4 aylık olduğundamı almalıyım onu da bilmiyorum. Çünkü hemen kullanılır mı bilmiyorum :) açıkcası hiiç bişi bilmiyorum ben ya :KK43: napacaksam :/

Bende telsiz ve kamera arasında gidip geliyorum. İkisi farklı mı kullanılır açıkcası onuda bilmiyorum :) araba içinde şimdimi almalıyım yoksa çocuk 3-4 aylık olduğundamı almalıyım onu da bilmiyorum. Çünkü hemen kullanılır mı bilmiyorum :) açıkcası hiiç bişi bilmiyorum ben ya :KK43: napacaksam :/

:-) iste tam bu yuzden diyorum Once ihtiyac belirlemeli :) canimcim ben dogar dogmaz kullanirim, 15-20 gun sonra alirim bebegimi son gunesli havalarin tadini cikaririm diyorsan dogdugunda hazir olmali. Yok ben evde zaman geciririm, bi yere gideceksek de otomobille giderim diyorsan sonra alsan da olur:KK39: telsizle ilgili fikir edinirsen bana da haber verr:-)

:-) iste tam bu yuzden diyorum Once ihtiyac belirlemeli :) canimcim ben dogar dogmaz kullanirim, 15-20 gun sonra alirim bebegimi son gunesli havalarin tadini cikaririm diyorsan dogdugunda hazir olmali. Yok ben evde zaman geciririm, bi yere gideceksek de otomobille giderim diyorsan sonra alsan da olur:KK39: telsizle ilgili fikir edinirsen bana da haber verr:-)

Offf offf zor işler bunlar :)) tam bir kararsız tavuğuumm

Ben de cicilerimizi ekleyim

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 184
  • 2.jpg
    2.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 179
  • 3.jpg
    3.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 182
  • 4.jpg
    4.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 175
  • 5.jpg
    5.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 188
  • 6.jpg
    6.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 188
  • 7.jpg
    7.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 180

telsiz almayı düşünüyorum ben açıkçası bebek uyuduğunda heran yanında olamam yemek yaparken filan tek kalacak ve ilerde ayrı odada uyuyacak şimdiden almayı planlıyorum..araba içinde travel sistem düşünüyorum arabamızla gezmeye gitsekte oto koltuğu zorunlu o yüzden şimdiden ikisi birlikte olanlardan almayı planlıyorum..

telsiz almayı düşünüyorum ben açıkçası bebek uyuduğunda heran yanında olamam yemek yaparken filan tek kalacak ve ilerde ayrı odada uyuyacak şimdiden almayı planlıyorum..araba içinde travel sistem düşünüyorum arabamızla gezmeye gitsekte oto koltuğu zorunlu o yüzden şimdiden ikisi birlikte olanlardan almayı planlıyorum..

Doğru kamerayı sürekli takip edemeyeceğiz.. Bi tane telsiz kesin şart o zaman.. Araba konusunda da heralde araba koltuguna da koyabileceğim iç içe olanlardan almam gerekecek. Birde bana doğru dönmeli araba. Bu travel sistem mi oluyor?

Doğru kamerayı sürekli takip edemeyeceğiz.. Bi tane telsiz kesin şart o zaman.. Araba konusunda da heralde araba koltuguna da koyabileceğim iç içe olanlardan almam gerekecek. Birde bana doğru dönmeli araba. Bu travel sistem mi oluyor?

evet çeşitli var canım araştır kafana göre olanı bulursun arabalarda pratik olması taşınma için hafif olması benim için önemli kriter. telsizi herkes gerekli bulmuyor sen kendini tart nasıl bi yaşantın varsa ona göre al:) ihtiyaç listeni oluştur en önce canım

Kızlar bende ikea dan besik almak istiyorum ama siz ne dersiniz en çok o konuda kafa yoruyorum çünkü en çok kullanacağı şey olacak kıyafet alınır sorun etmiyorum da şimdi kampanya var baktım güzel görünüyo besikler daha doğrusu karyola diyorlar ama büyük istemiyorum çünkü tekli yatak var zaten bir iki sene sonra kullanabilir onu benim bekar yatak Odam o_O:KK76:

Kızlar bende ikea dan besik almak istiyorum ama siz ne dersiniz en çok o konuda kafa yoruyorum çünkü en çok kullanacağı şey olacak kıyafet alınır sorun etmiyorum da şimdi kampanya var baktım güzel görünüyo besikler daha doğrusu karyola diyorlar ama büyük istemiyorum çünkü tekli yatak var zaten bir iki sene sonra kullanabilir onu benim bekar yatak Odam o_O:KK76:

canım ikea ya gidip incele bence sağlam mı duruşu nasıl filan diye..burda olmadığı için bilmiyorum netten bakmakla değilde gidip görmen karar vermeni kolaylaştırır bence :) ilerde koltuk oluyor filan tv de güzel görünüyor

Hepiniz aldıklarınızin hayrini görün inşallah.ben henüz bir şey almaya korkuyorum sürekli ilginç bir akintim var kahve siyah arada kan.yataga bağliyim hiç kalkmiyorum. 6.ay bittikten sonra alayım diyorum.tabi ilk gozagrim ne almam gerektigini de bilmiyorum.agustos sıcak kısa kollu mu alsam bilemedim
ayrıca besik almayi dusunuuorum sadece.dogumdan sonra Kısmet se tasinacam o zaman oda yaparım.peki gece besikte mi uyuyacak. Düşmez mi korktum.simdi.su ahşap uzun ayaklı üstü türlü besiklerden istiyorum. Daha da bakamadım magazalara

çok güzeller güzel günlerde giysin kuzun ayıcıklı alt bulamamışsın ama ayıcıklı üstten almışsın bizimde var tam takım :)
evet o vardı mağazada ama alt olanına rastlamadım görsem takım yapmak için alırdım mutlaka, tekrar gidip bakarım artık

Veee yeni cicilerimiz. Bir de casual activity rocker ev tipi ana kucagi aldik morhipo'dan.E-bebek de 189 tl'ydi gecen hafta bugun alalim dedik 220 tl olmus. :KK57:Morhipo'dan aynisini indirim cekiyle birlikte 135 tl'ye aldim. :KK71:

Eklentiler

• IMAG1212.jpg
    IMAG1212.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 186
  • IMAG1210.jpg
    IMAG1210.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 175
  • IMAG1208.jpg
    IMAG1208.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 186
  • IMAG1207.jpg
    IMAG1207.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 186
Veee yeni cicilerimiz. Bir de casual activity rocker ev tipi ana kucagi aldik morhipo'dan.E-bebek de 189 tl'ydi gecen hafta bugun alalim dedik 220 tl olmus. :KK57:Morhipo'dan aynisini indirim cekiyle birlikte 135 tl'ye aldim. :KK71:
Gule gule giysin tosunum bizde bisiler aldik az biriksin yeni cicileri surucem piyasaya:KK70::KK73:

Back