• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 AĞUSTOS ANNELERİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE ALDIKLARIMIZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi mry7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba,Allah hepimizin bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.yazılanların hepsini okudum.biz daha 1 çorap bile almayanlardanız:KK48: 12 haftalıkken büyük ihtimalle erkek dedi ondan sonrada baya bi süre göremedi en son kız olarak gördü,detaylı ultrasondaki doktorumuz da geçen hafta kız dedi bi kaç hafta sonra Türkiye' ye ailemizin yanına gitmeden bi kontrol daha var yine kız derse kesin olarak artık Tr den alıcaz cicilerimizi pembiş pembiş:21:
şimdi kızlar size soracağım şu; ben sıcak bi memlekette yaşıyorum ağustos 21 de muhtemel doğum tarihimiz.0-3 ay için 2 tane hastane çıkışı almayı planlıyorum birde askılı ve yarım kollu zıbınlardan alırım.uzun kollu için hastane çıkışlarındakiler yetermi sizce yoksa daha fazla uzun kollu zıbın alt ust falan gerekirmi.

bende sıcak bir yerdeyim çoğu eşyamız kolsuz kısa kollu ama gece rüzgar eser filan diye annem birkaç parça ince takımlar aldı hastane çıkışı dışında ;) eylül ekim ister istemez geceleri hafiften soğumaya başlar gibi geliyor bana 3-6 alabilirsin uzun kolluları ilerde de işine yarar :KK66:

meraba kızlar antalya ve ilçelerinde oturan varsa hazırlık konusunda tavsiyelerrim olucak ben bütün hazırlıklarımı bitirdim ve bunun için çok yer gezdim.

Hemen büyüyor bebek diyorlar aldıklarının hepsini giydirememisler bile lazım oldukça bebeğin büyüklüğüne göre alın diyorlar ben de bu sitenin yalancisiyim burda okudum hepsini fazla bişey almamaya karar verdim:)

Hemen büyüyor bebek diyorlar aldıklarının hepsini giydirememisler bile lazım oldukça bebeğin büyüklüğüne göre alın diyorlar ben de bu sitenin yalancisiyim burda okudum hepsini fazla bişey almamaya karar verdim:)

herkes birşey söylüyor burda da çok alın kaka kusma filan oluyor diye:) deneyip görcezz

bugün aldıklarımm :))
20150425_191340.jpg
20150425_191726.jpg
20150425_191613.jpg
20150425_191519.jpg
20150425_191359.jpg
20150425_191649.jpg

çok saol kuzum kremini aldım tedy den oraya bak bayıldım bnde 9-12 aldım ben seneye yaz için

bende buyuk alicam bir dahaki seneye giysin die :) cunku temmuz sonu agustos basi gibi dogum.
cok kisa kollu giyemiycek kisa giricez :)

Merhaba arkadaşlar,
bebeğin yatağı yada beşiğini kaçıncı ayda almalı?
herkes bişey söylüyo şaşırdım da kaldım zaten acele mi ediyorum diye düşünüp duruyorum.
kafam çok karıştı.
selamlar

Back
X