- 5 Mart 2013
- 161
- 123
- 53
Herkese merhaba,Allah hepimizin bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.yazılanların hepsini okudum.biz daha 1 çorap bile almayanlardanız 12 haftalıkken büyük ihtimalle erkek dedi ondan sonrada baya bi süre göremedi en son kız olarak gördü,detaylı ultrasondaki doktorumuz da geçen hafta kız dedi bi kaç hafta sonra Türkiye' ye ailemizin yanına gitmeden bi kontrol daha var yine kız derse kesin olarak artık Tr den alıcaz cicilerimizi pembiş pembiş
şimdi kızlar size soracağım şu; ben sıcak bi memlekette yaşıyorum ağustos 21 de muhtemel doğum tarihimiz.0-3 ay için 2 tane hastane çıkışı almayı planlıyorum birde askılı ve yarım kollu zıbınlardan alırım.uzun kollu için hastane çıkışlarındakiler yetermi sizce yoksa daha fazla uzun kollu zıbın alt ust falan gerekirmi.
bende sıcak bir yerdeyim çoğu eşyamız kolsuz kısa kollu ama gece rüzgar eser filan diye annem birkaç parça ince takımlar aldı hastane çıkışı dışında eylül ekim ister istemez geceleri hafiften soğumaya başlar gibi geliyor bana 3-6 alabilirsin uzun kolluları ilerde de işine yarar