• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 AĞUSTOS ANNELERİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE ALDIKLARIMIZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi mry7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar,
bebeğin yatağı yada beşiğini kaçıncı ayda almalı?
herkes bişey söylüyo şaşırdım da kaldım zaten acele mi ediyorum diye düşünüp duruyorum.
kafam çok karıştı.
selamlar

valla ben geçen ay aldım erken oldu ama :)
güzel de oldu
içini de süsledim cibinliği bile var oğluşumun :)
canım sıkıldıkça odasına girip bakıyorum
hoşuma gidiyo :)

Telsizimizin de siparişini verdik çok şükür. Kazasız belasız teslim alabilirsek büyük ihtiyaçlarımız tamamlanmış olacak :)

Merhaba arkadaşlar,
bebeğin yatağı yada beşiğini kaçıncı ayda almalı?
herkes bişey söylüyo şaşırdım da kaldım zaten acele mi ediyorum diye düşünüp duruyorum.
kafam çok karıştı.
selamlar

ben 22.haftamda almıştım indirim vardı fırsat bulduğunda al bence bunun bi zamanı yok :)

Bebe decor ahşap beşik almayı düşünüyorum ben, eşim park yatak istemiyor, hiç Bebedecor kullanan var mı?

Veee oglumun ilk hediyesi :KK36: Canimiz biricik teyzemiz coookkk tesekkur ederiz.:KK36::KK36::KK36: seni bissssuru kosssskocaman seviyoruzzz

Eklentiler

• IMAG1278.jpg
    IMAG1278.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 271
Kizlar bu yataklardan yaptiricm ama rengine karar veremedim.mod yesilin modelinden olck ama mavi mi yesil mi sizce?ne dersiniz?

Eklentiler

• PhotoGrid_1430765396406.jpg
    PhotoGrid_1430765396406.jpg
    401,2 KB · Görüntüleme: 320
Kizlar bu yataklardan yaptiricm ama rengine karar veremedim.mod yesilin modelinden olck ama mavi mi yesil mi sizce?ne dersiniz?

ikiside çok güzell nasl birşey bu ilk defa gördüm ne olarak geçiyor?? mavili daha güzel gibi köpek filan olduğundan sevimli geldi :)

ikiside çok güzell nasl birşey bu ilk defa gördüm ne olarak geçiyor?? mavili daha güzel gibi köpek filan olduğundan sevimli geldi :)
Cnm ben bunu mevlut icin yaptiricam.sallama adeti fln var bizde.bunun icine koyup sallaticm.ama.yesil mi mavi mi karar veremedim.

Arkadaşlar anakucagi almayi düşünen varmi yada daha önce kullanan

bugün park yatak elime geçecek zaten yorum atarım. n11deki yorumlarda iyiydi ondan aldım bende zaten bide kraft olunca :)

Telsizimiz geldi kizlar cok sukur. Hemmenn Denedik ve coookkk begendik. Arayis halinde olan varsa Brion Vega kesinlikle tavsiyedir.

Back
X