- 18 Aralık 2014
- 836
- 1.198
- 158
- 37
Evet sukur baya azalttik artik kardeslerine bu kadar ugrasmayiz heraldetamamladın sayılır güle güle kullanın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sukur baya azalttik artik kardeslerine bu kadar ugrasmayiz heraldetamamladın sayılır güle güle kullanın canım
Indirime girmisti 155 aldik sanirim hep arastiriodum bu malzemeyi 200 du gorunce dayanamadim geriye cok kil tuy seyler kaldi sifonyer ve emzirme koltugu disindadaha iyleride topigin diger tum tosunlarina ollsuuunnnn
Süper güzel günlerde kullanın canımDikkat dikkat son alisveris cilginligimi paylasiyorummmm
Jokerden aldim bi bak istersenBen de bundan alacagim da o yuzden sordum. Cok iyi almissin 155'e gercekten. Bizim de telsiz, ates olcer ve oda takimi kaldi. Ates olceri dert etmiyorum da oda takimi ile telsize karar veremedigim icin omzumda yukler. Hayirlisi ile gule gule kullanalim insallah.
Jokerden aldim bi bak istersen
Bizim ev de cok lazim olmicak sanirim telsiz .bi de su Mhz durumlari kafami karistirdi radyo dalgalari bebege zarar verebiliyomus falan yazmislardi topikte
Ama buyuk evdede hayat kurtaran bisi kesinlikle :)
Jokerden aldim bi bak istersen
Bizim ev de cok lazim olmicak sanirim telsiz .bi de su Mhz durumlari kafami karistirdi radyo dalgalari bebege zarar verebiliyomus falan yazmislardi topikte
Ama buyuk evdede hayat kurtaran bisi kesinlikle :)
Heee magazadami aceba indirim varki?biz direk bi avm deki magazasindan almistik da.gerci 2 3 gun oldu daha alali kesin bulursun indirimliSitesinde 200 tl şu an, takibe devam :)
Heee magazadami aceba indirim varki?biz direk bi avm deki magazasindan almistik da.gerci 2 3 gun oldu daha alali kesin bulursun indirimli
Dikkat dikkat son alisveris cilginligimi paylasiyorummmm
Bu ates olcerle olcmek icin kulaginin icine yaklastirman yetiyo ve saniyelik olcum yapio ve su anda piyasada en hassas olcumu yapan malzeme buymus,o kadar zarali olcaani dusunmuyorum ama yine bebeklerimiz anne ve babalarinin kararlarina emanet Allah yanlis karar aldirmasinçok güzellerr güzel günlerde kullanın:) ateş ölçeri kulaktan alma bebeklerin kulağına zarar diyorlar 6aydan sonra oluyor dedi bana satıcı
Annisler.hani hastane cikisi aliyiruz ya bebislerimize.bir de bunlarin 5lileri var.gunluk kullanmaya 2 adet alsam olur mu?yoksa kucuk mu gelir?ilk 1 ay icin ne giydircm ben bu cocuga.hep 1-3 takiliom da.
Bu ates olcerle olcmek icin kulaginin icine yaklastirman yetiyo ve saniyelik olcum yapio ve su anda piyasada en hassas olcumu yapan malzeme buymus,o kadar zarali olcaani dusunmuyorum ama yine bebeklerimiz anne ve babalarinin kararlarina emanet Allah yanlis karar aldirmasin
Aman sakin temassiz kizil otesi alma biz universitede labaratuarda beton plakalarla bile durduramioduk o isinlari cocugun beynini tamamen tarar gecer o isinlar .zaten bi kac arkadasta cok dogru olcum yapmadigini yazmistibence 1-3doğnca da olur gibi bebeğin kilosuna bağlı biraz :)
amin canım..hamileliğin bu kadar zor olduğunu öğrendikten sonra sonrasında çok korumacı olacakmışım gibi geliyor:) bende satıcı dediği için diyorum belki bana temassız satmak için dedi hoş daha karar verip alamadım
Aman sakin temassiz kizil otesi alma biz universitede labaratuarda beton plakalarla bile durduramioduk o isinlari cocugun beynini tamamen tarar gecer o isinlar .zaten bi kac arkadasta cok dogru olcum yapmadigini yazmisti
herkes bi sekilde hassas evladi icin iyisi olsun istiyo iste napalim
Ben varimmmm
Ayyy tesekkurler yakin zamanda bakarim ins aklimdaSelam cnm, belki biliyorsundur bilemicem ama anatolium avm var ya ikea nın olduğu, orada gayet güzel bir gecelikçi buldum. Hastane için lohusa seti falan var, epey de çeşit var. Hastane çantası hazırlarken yardımcı olur diye söyledim. Ben yeni gördüm de :)