• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 AĞUSTOS ANNELERİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE ALDIKLARIMIZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi mry7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sag ol teyzesi :-) cok bekletme bizi. ben biriktikce yuklemeye erinirim diye azken 3-5 taneyken yukluyorum :confused:
Yaaa artik kiyafet almasam daha iyi olacak sanirim buyuk baslara yuklenme zamani geldi chicconun hem ana kucagi hem mama sandalyesi olan bi zimbirtisi var simdiki gozdem o. kullananlarin geneli cok memnun:KK49:

Veee yeni cicilerimiz. Bir de casual activity rocker ev tipi ana kucagi aldik morhipo'dan.E-bebek de 189 tl'ydi gecen hafta bugun alalim dedik 220 tl olmus. :KK57:Morhipo'dan aynisini indirim cekiyle birlikte 135 tl'ye aldim. :KK71:
iyi günlerde kullanın canım inşallah

hepsi çok güzel ama özellikle bebek arabasına bayıldım. Markası fiyatı nedir acaba? Bir de bunların çok kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Katlanma ve araba bagajına sığmama açısından. Siz ne düşünüyorsunuz. Ama ben en çok bu modelleri beğeniyorum.
Markası jane epic matrix, indirimdeydi biz alırken 1800 e geldi. Puset aynı zamanda otokoltuğu oluyor veya arabaya puset olarakta koyabiliyorsunuz yani bizim kendi arabamıza. Bu modellerin çoğu ağır ve fazla yer kaplıyor ama bu çok pratik geldi bize. Youtube dan marka ve modrli yazıp aratırsanız tanıtım videoları var.

Kızlar tulumları uzun kollu mu alıyorsunuz ?? Ve kundak gerekli mı sizce ?

Kızlar tulumları uzun kollu mu alıyorsunuz ?? Ve kundak gerekli mı sizce ?
Yeni doğduğu dönem uzun kollu giydirilir diyorlar, sonrasında da sonbahar gelecek zaten uzun olur.ama yazlık ince penyelerden bakmak lazım bence.

Bebrk eşyalarında hangi markayı öneriyorsunuz.ayrıca ana kucaği almak istiyorum ama hangi özelliklerine bakmali yim bilmiyotum.Anakucagi mi puset mi daha kullanışlı bilmiyotun ve hangisini onerirsiniz

Markası jane epic matrix, indirimdeydi biz alırken 1800 e geldi. Puset aynı zamanda otokoltuğu oluyor veya arabaya puset olarakta koyabiliyorsunuz yani bizim kendi arabamıza. Bu modellerin çoğu ağır ve fazla yer kaplıyor ama bu çok pratik geldi bize. Youtube dan marka ve modrli yazıp aratırsanız tanıtım videoları var.

Teşekkür ederim. Bizim arabamız da hatchback. Bagajı yok denecek kadar az olduğu için kullanışlı bir araba arıyorum. Sizinkine bayıldım. Güle güle kullanın.

ilk ayakkabımızzz :KK49:

Eklentiler

• IMG_20150324_151550.jpg
    IMG_20150324_151550.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 253
Bebek bakım çantasını nasıl bişey almayı planlıyorsunuz hanımlar?

Bebek bakım çantasını nasıl bişey almayı planlıyorsunuz hanımlar?

ben kararsız kaldım..piyasada ki çantalardan alcaktım ama çevrem spor sırt çantaları daha kullanışlı dedi babada rahatça taşıyabiliyor yeri geldiğinde o yüzden arada kaldım bende:KK16:

ben kararsız kaldım..piyasada ki çantalardan alcaktım ama çevrem spor sırt çantaları daha kullanışlı dedi babada rahatça taşıyabiliyor yeri geldiğinde o yüzden arada kaldım bende:KK16:

Ben de kullanımı rahat olsun diye sırt çantası şeklinde alırım diye düşünüyordum. Ama... kendi kendime 'ama'lar ediniyorum durduk yere:KK75::confused:

Ben de kullanımı rahat olsun diye sırt çantası şeklinde alırım diye düşünüyordum. Ama... kendi kendime 'ama'lar ediniyorum durduk yere:KK75::confused:

bence hiççç edinme canım herkesin ne yaptığı değil senin neyde rahat etceğin önemli :KK66: bende sırt çantasından yanayım :KK56:

Bende ağustos annesi olacağım kızıma henüz hiç birşey almadım ilk çocuğum ne lazım onu bile bilmiyorum 7. Ayda başlarım diyordum sizleri görünce acaba dedim geç mi kaldim

Bende ağustos annesi olacağım kızıma henüz hiç birşey almadım ilk çocuğum ne lazım onu bile bilmiyorum 7. Ayda başlarım diyordum sizleri görünce acaba dedim geç mi kaldim
zaman neler getirir belli olmaz her ihtimali düşünmek lazım erken doğum ve bizim sağlık durumumuzu örneğin temel ihtiyaçları alabilir siniz en azından ilk zamanlarda ihtiyaç duyulanları

Sevgili ağustos anneleri elimde iki takım 10 lu hiç kullanılmamış mini beden marka hastane çıkış setleri mevcut orjinal kutusunda isteyen annelere gönderilecektir. Fiyat : 1 set için 40 tl 2 set 75 tl ...
bir de chicco marka tulumlar var etiketleri üzerinde fiyatlari da duruyor düşünen annelerim msj atabilirler.

Eklentiler

• l14YMINESET1206GRI_1.jpg
    l14YMINESET1206GRI_1.jpg
    237,4 KB · Görüntüleme: 212
  • l14YMINKSET1205PMB_1.jpg
    l14YMINKSET1205PMB_1.jpg
    223,9 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_20150308_190518.jpg
    IMG_20150308_190518.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG_20150308_190509.jpg
    IMG_20150308_190509.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 205
Merhaba anneler bende agustos sonu gibi dogum dediler yavas yavas gozume carpanlari aliyorum biraz daha dayanmak istiyorum ama ne olacagi belli olmaz allahim yawrularimixi zamaninda getirsin insallah bende 09.04 a101 gelicek olan bebek gereclerinden alicam baya uygun kuveti falan ;)) biraz kuvette kararsizim ama ilk baslarda lazim iste

Back