yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
Canım merak etme Bir şey çıkmaz inşallah . Dua edicem.yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
canim benim insalllah bisey cikmaz..icini ferah tut..dualarim seninle..yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
Dur canim hemen umitsizlige kapilma. Sonucta ortada kesinlesen bir teshis yok. İnsallah 2. Testte bir sorun cikmaz. Hemen koyverme kendini..yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
bennn...canim nerelerdesin.hosgeldin.kimse var mı
Taubecigim nasilsin kuzu nasil. Karenin pesinde kosturmaca aklima dustunuz bakayim istedim. Sen nasilsinbennn...canim nerelerdesin.hosgeldin.
cok şükür mina iyidir..artik büyüdüler..bizim tatli kuzucuk nasildir..buarada istanbula tasindinmi?Taubecigim nasilsin kuzu nasil. Karenin pesinde kosturmaca aklima dustunuz bakayim istedim. Sen nasilsin
Merhaba canım, ben sanırım senden sonra gelmişim. Kuzu nasıl?kimse var mı
Sonucunu almadan kendini perisan etme canim sütünü etkileme hiçbişey yok belkide yanlış bakilmistir belki tedbir icin bidaha istemişlerdir bazı saglik ocaklari gerçekten amatör olabiliyor bol dua et bende edicem kendini karamsarliga düşürme herseye sukretmeyi burda öğrenmedik mi?yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
Kızlar yeniyıla girerken saat 12 de bebişler uyuyor muydu? Havai fişeklerden uyandı mı?
Benim kuzum çok zor uyudu. Saat 12 de hafif uyanır gibi oldu. Ayağıma aldım geri daldı.
Sorum biraz saçma belki ama merak ettim
canim mina erken uyumustu..bide burda havai fisek yoktu.Kızlar yeniyıla girerken saat 12 de bebişler uyuyor muydu? Havai fişeklerden uyandı mı?
Benim kuzum çok zor uyudu. Saat 12 de hafif uyanır gibi oldu. Ayağıma aldım geri daldı.
Canım özellikle yemek konusunda aynı. Bune takıntımız henüz başlamadıKızlar biz tam olarak iki yaş sendromu yaşıyoruz. Tırnaklarını bile kestirmiyor. Kendi kesmek istiyor tabi beceremiyor. Bir şeye taktı mı da takıyor. Hep kendini ispat çabası... Birşey yapılacak olsa hep kendisi yapmak istiyor. Bir de sizde ne zaman başladı bilmiyorum ama bizde yeni yeni anne bu ne bu ne bu susmuyor :) cevap veriyorum, bu neee bu bitmiyor haha
Normalde zaten 12 de yatar o gün bi bucukta zor uyuttum. Çünkü bi buçuk saat pencere önüne oturup havai fişek izledi.çok sevdi pencereyi açmak ne istedi. Lamba sandi lamba açıldı dedi süreliKızlar yeniyıla girerken saat 12 de bebişler uyuyor muydu? Havai fişeklerden uyandı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?