amiiinnn amin canım aklıma geldiğinde bazen ağlıyorum, bazen gözlerim doluyor. o nasıl dayanıyor bilmiyorum ama karnında bir tane daha meleği var. allah ona sabrını veriyor ve oda inancıyla bunu başarıyor. eminim burdaki bir çoğumuzdan daha güçlü özge.kızlar kaç gündür yoktum yazamadım..yoğundum..kayınvalidemler 5 gündür bizdeydi..sabah gittiler..evi temizle yemek felan derken şimdi bitti işim..
yine elim özgenin sayfasına gitti..yanagımda akıp duran gözyaşlarım..ben burda dayanamazken özgem napıyor..bunu düşündükçe nefesim kesiliyor..herşey boş bu dünyada..bir varsın bir yoksun..işte kocaman hayatın özeti bu..
özgeden sonra çok değiştim ben..şimdi daha bir sağlam basıyorum..bunu hiçbirşeyi takmayarak yapıyorum..herşeye gülüp geçiyorum..çünkü şuan ölsem hiçbirşeyin hükmü kalmayacak..son dakikam son saatim son günüm gibi anı yaşıyorum..şimdi sevmediklerimide seviyorum..yapmam dediğim ne varsa yapıyorum..
Allahım Özgeme hayırlı doğumlar nasip et..mutluluğu onun herbir hücresinde hissettir..
kızlar kaç gündür yoktum yazamadım..yoğundum..kayınvalidemler 5 gündür bizdeydi..sabah gittiler..evi temizle yemek felan derken şimdi bitti işim..
yine elim özgenin sayfasına gitti..yanagımda akıp duran gözyaşlarım..ben burda dayanamazken özgem napıyor..bunu düşündükçe nefesim kesiliyor..herşey boş bu dünyada..bir varsın bir yoksun..işte kocaman hayatın özeti bu..
özgeden sonra çok değiştim ben..şimdi daha bir sağlam basıyorum..bunu hiçbirşeyi takmayarak yapıyorum..herşeye gülüp geçiyorum..çünkü şuan ölsem hiçbirşeyin hükmü kalmayacak..son dakikam son saatim son günüm gibi anı yaşıyorum..şimdi sevmediklerimide seviyorum..yapmam dediğim ne varsa yapıyorum..
Allahım Özgeme hayırlı doğumlar nasip et..mutluluğu onun herbir hücresinde hissettir..
Benim de aklimdan cıkmıyor sürekli dua ediyorum elimizden bir sey gelmiyor malesef... Hayran oldum Özge ye bir insan bu kadar inanclı olur Allah sabrını arttırsın rüyasında gorsun bir nebze ozlemi dinsin diye her gün dua ediyorum.Yüz yüze hic tanismadik ama hep kalbimde hep aklimda... Kesinlikle hayata bakıs açımı degistirdi aynen katılıyorum sana...kızlar kaç gündür yoktum yazamadım..yoğundum..kayınvalidemler 5 gündür bizdeydi..sabah gittiler..evi temizle yemek felan derken şimdi bitti işim..
Kızlar bebişlerinize donence almış mıydınız? Kızııma almamıştım ama şimdi oğluma alsam mı diyorum. İşe yarıyor mu? Hangi marka model tavsiye edersiniz?
Evet bende watsaptan msj cektim..bende cok heycanladimhala doğum olmadı heycan dorukta bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?