- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
canım anne bağımlılığı 1 gün tepemde, öbür gün orta, 1 gün umrunda değilim. bizim saç işi vardı ama ilerletmeden bıraktırdım.merhaba anneler bir sorunum var muhammed hiç üstümden inmiyor tüm oyunları ve oyuncakları red ediyor gel oynayalım diyorum başını sallıyor hep kucagımda oturmak istiyor yada saçlarımla oynuyor artık çok sıkıcı bir hal aldı bu durum çok bunaltıyor beni sürekli yastıkları yere atıp anne gel diyor yat saçlarını seveyim diyeevde kap kaçak ne varsa başka odalara taşınıyor sürekli evi topluyorum ama arkamı döndüğüm an aynı oluyor çocuk gelişim uzmanı arkadaşım bu yaşlarda bunlar normal anne bağlılığı en üst seviyede olur diyor siz de durum nedir işin en zor yanı ben kapalı oldugum için evde misafir varken de yada dışardayken de saçlarımı aç krizine giriyor artık saçlarımı erkek traşı bile yaptırmayı düşünüyorum eskiden kendi yatağında yatıyordu artık benimle uyuyor eşim başka odaya geçti ezerim diye korkuyorum diyor bu sefer tüm gece acaba düşer mi korkusuyla ya yatamıyorum yada güne sersem gibi başlıyorum.
canım hala almanca konuşmak istemiyor mu? o açıdan iyi olur. mecburen konuşur.Pitim mecburum ben evde zor bebek enerji atamiyo bide dil.yönünden mecburum almanca yi ıy konusmali biz yatin türkçe yarı almanca konusuyorus ıy olmuyo..bari kreşte hep almanca konuşur..doru hasta oluyolar..yazın basliycak nasipse![]()