• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

merhaba anneler bir sorunum var muhammed hiç üstümden inmiyor tüm oyunları ve oyuncakları red ediyor gel oynayalım diyorum başını sallıyor hep kucagımda oturmak istiyor yada saçlarımla oynuyor artık çok sıkıcı bir hal aldı bu durum çok bunaltıyor beni sürekli yastıkları yere atıp anne gel diyor yat saçlarını seveyim diye :KK43: evde kap kaçak ne varsa başka odalara taşınıyor sürekli evi topluyorum ama arkamı döndüğüm an aynı oluyor çocuk gelişim uzmanı arkadaşım bu yaşlarda bunlar normal anne bağlılığı en üst seviyede olur diyor siz de durum nedir işin en zor yanı ben kapalı oldugum için evde misafir varken de yada dışardayken de saçlarımı aç krizine giriyor artık saçlarımı erkek traşı bile yaptırmayı düşünüyorum eskiden kendi yatağında yatıyordu artık benimle uyuyor eşim başka odaya geçti ezerim diye korkuyorum diyor bu sefer tüm gece acaba düşer mi korkusuyla ya yatamıyorum yada güne sersem gibi başlıyorum.
canım anne bağımlılığı 1 gün tepemde, öbür gün orta, 1 gün umrunda değilim. bizim saç işi vardı ama ilerletmeden bıraktırdım.
Pitim mecburum ben evde zor bebek enerji atamiyo bide dil.yönünden mecburum almanca yi ıy konusmali biz yatin türkçe yarı almanca konusuyorus ıy olmuyo..bari kreşte hep almanca konuşur..doru hasta oluyolar..yazın basliycak nasipse:KK16:
canım hala almanca konuşmak istemiyor mu? o açıdan iyi olur. mecburen konuşur.

Kislar yemeği kolay yapiyomusunuz:KK58: eskiden zordu ama bi aydır iyce zorlaştı..:KK47:illa ben yapacam diyo..sandalye getiriyo..çıkıyo kiliti aciyo kaşık aliyo basliyo karistirmaya:KK64: bıktım yaw hem tehlikeli hem yemek pişmiyo kapağı hep açık :KK53: ALİRSAM Ordan GÖzleri şişene kadar agliyo yüksek sesle kendini yere atiyo:KK57: annem diye yalvariyo:KK64: yemek yapmak işkence oldu iyce napacam bilmiyorum:KK64: tv seyretmez oyuncak oynamaz ki onlarla meşgul olsa:KK58: öğlen yaz az uyur ta hiç uyumaz:KK64: kaldım ortada iyce acayip bi merak var:KK34:
canım hareketli birde işin çok zor our. eline plastik kap kacak falan versen dicem ama anlattığına göre çok zor. ben öyle yapıyordum. koyuyorum 1,2 kaşık, 1,2 çatal. ben kaşık kullansam oda kaşıkla bi şeyler yapıyo. birde plastik bıçakla idare ediyoruz. azmıyo değil hani.

canım anne bağımlılığı 1 gün tepemde, öbür gün orta, 1 gün umrunda değilim. bizim saç işi vardı ama ilerletmeden bıraktırdım.

canım hala almanca konuşmak istemiyor mu? o açıdan iyi olur. mecburen konuşur.
Yok istemiyo ilginç ama önce ana dil.konuşmak istiyo israrla:KK53:

canım hareketli birde işin çok zor our. eline plastik kap kacak falan versen dicem ama anlattığına göre çok zor. ben öyle yapıyordum. koyuyorum 1,2 kaşık, 1,2 çatal. ben kaşık kullansam oda kaşıkla bi şeyler yapıyo. birde plastik bıçakla idare ediyoruz. azmıyo değil hani.
Jelibonum ole kap Kaçakla 1 yaşından itibaren zaten oynuyodu şimdi asla ole onlarla oynamıyor gerçek yanan ocak ve kaynayan yemek istiyo karıştırmak için..hergün kıyamet kopuyo evde bu yyzden artık kafam beynim kaldırmiyo çok zor durumda kalıyorum..ne yapsak ilgisini başka şeye yonlendiremiyoruz:110:

günaydın kızlar..bebişi diş çıkaran hasta olan annelere öncelikle Allah yardım etsin..biz geçen hafta hem hasta hem diş çıkartıyorduk..perişan oldu kuzucuk..neyseki geldi geçti çok şükür..

bu arada hangi kuzucuklar konuşmaya başladı..valla bizim elif aldı başını gitti maşallah..en son uyutmaya çalışırken havlayan köpeklere sinirlendi..dediki gidin köpekler b.klular uyucam ben hıııııııı diye..alem ya herşeye benim diyor..her lafa karışıyor..

ya kızlar bizim kızın başının yan taraflarındaki saçlar bir türlü çıkmıyor..pek bir çirkin böyle...aynı erkek gibi..çirkin kızım benim..Allah çirkin şansı versin bari :21:

canım o saç olayı bence genetiktir mutlaka anane ya da babada küçükken öyledir, ya da halası varsa. bence küçükken çirkin ördek yavrusu gibi olanlar büyüyünce çok çok güzel oluoyor ben hep bunu gördüm. küçükken yüzü sevimli olanların da büyüyünce ya burnu büyüyor ya yüzü uzuyor, o tatlılıktan eser kalmıyor. dolayısııyla sağlıklı olsunlar da, bizi üzmesinler, ben de kilosunu ve cümle kuramamasını çok kafaya takıyorum bazen ayrıca bizimkinin de saçları az hiç gür değil,

Aslında sürekli hastalanmıyor ama bu ay ustuste denk geldi. Hem diş çıkarıyor hem de çok arkadaşı var sürekli ya bizdeler ya da biz gidiyoruz. Onlardan da kapabilir. Tahin ve pekmezi bir yaşından beri veriyorum çok da severek yer. Tecrubelerini mutlaka paylaş. Özellikle bebeğin doğduktan sonra abisi bebiş ne yapacak onu merak ediyorum. Bir de birini uyuturken diğeri ne olacak ilk başlarda emzirirken abisi ne yapacak bunlar benim için önemli. Endişe kaynağı olduğu için mutlaka yaz. Allah sağlıklı bir bebek versin inşallah sağ salim kucağına al
merhaba, çok geçmiş olsun, aynı ay içinde hasta olması bence arkadaşlarıyla yakın temas olmasından kaynaklanıyordur. oynaması gelişmesi çok güzel ama sonuçta bir nevi kreşe göndermiş gibi oluyor hastalıklara açık oluyorlar. bence kış döneminde arkadaş grubuyla ev içinde değil de dışarda görüştürmek daha faydalı olabilir canım, dışarda park gibi ortamlarda hastalık riski çok değil sanki açık hava olduğu için,

kizlar aralik 2015 kizim bir problem olmazsa haftaya cumartesi kollarimda. maalesef sezeryan olacak.param olsaydi normali cok istiyordum ama param yok. bir arkadas sormustu burdan kendisine cok tesekkur ediyorum.

normal doğum ile para ne alaka ki ? Sezeryan daha pahalı değil mi ?
Sağlıkla al kuıcağına canım benim inşaşşah

canım o saç olayı bence genetiktir mutlaka anane ya da babada küçükken öyledir, ya da halası varsa. bence küçükken çirkin ördek yavrusu gibi olanlar büyüyünce çok çok güzel oluoyor ben hep bunu gördüm. küçükken yüzü sevimli olanların da büyüyünce ya burnu büyüyor ya yüzü uzuyor, o tatlılıktan eser kalmıyor. dolayısııyla sağlıklı olsunlar da, bizi üzmesinler, ben de kilosunu ve cümle kuramamasını çok kafaya takıyorum bazen ayrıca bizimkinin de saçları az hiç gür değil,
Yok bacim benimki harbi cirkin ordek yavrusu gibi..ne deyim bahtı güzel olsun insallah..dediğin gibi genetik..benimkide geç çıkmış. .

Valla benimkinin 1 karış dili var fatih sayesinde..herseye verecek bir cevap buluyor..babannesi kazak ormus.yatarken cikartayim dedim..aynen sunu dedi Hayır olmaz bunu babannem aldı çıkarmam deyip agladi..gecende yorganin içinde oynuyoruz bacağımi kaldırdım yorgani tutayim diye.bana bagirdi indir bacağını çabuk diye..dün abisinin dogumgunuydu sanarsin kendinin doğumgünü kendinden geçti sıpa. .herseye sahiplendi. .valla bizimkini anlatsam roman olur..

canım dün düşündümde bir bebeğin 2 dili birden öğrenmesi nasıl bir şey acaba. kolay mı zor mu? ilginç geliyor bana.
Onlar için kolay oluyo jelibonum :eek: ASLINDA ŞİMDİ ANA DİL.ORENMESİ LAZIM. O Yüzden çok almanca kelime demiyorum:KK53: kres oretmenide ole dedi..siz ana dili oretin zaten burda en kisa surede almanca orenir dedi:KK56:

Yok bacim benimki harbi cirkin ordek yavrusu gibi..ne deyim bahtı güzel olsun insallah..dediğin gibi genetik..benimkide geç çıkmış. .

Valla benimkinin 1 karış dili var fatih sayesinde..herseye verecek bir cevap buluyor..babannesi kazak ormus.yatarken cikartayim dedim..aynen sunu dedi Hayır olmaz bunu babannem aldı çıkarmam deyip agladi..gecende yorganin içinde oynuyoruz bacağımi kaldırdım yorgani tutayim diye.bana bagirdi indir bacağını çabuk diye..dün abisinin dogumgunuydu sanarsin kendinin doğumgünü kendinden geçti sıpa. .herseye sahiplendi. .valla bizimkini anlatsam roman olur..
Canım ne çirkini onlar dünyanın en güzelleri maşallah çok güzel konuşuyor bizimki daha iki cümle kuruyor geçenlerde bi baba okula gitti dedi o kadar sizin abi küçük olunca çok etkisi var maşallah

Canım ne çirkini onlar dünyanın en güzelleri maşallah çok güzel konuşuyor bizimki daha iki cümle kuruyor geçenlerde bi baba okula gitti dedi o kadar sizin abi küçük olunca çok etkisi var maşallah
Evet buna katılıyom cidden ilerde bi kaç yaş büyüğü olan çok çabuk.konusuyo..benim oğlan daha cümle kurmuyo..tek kelime olarak anlatiyo derdini..şunu da de deyince yok diyo birazda inat var benim oglanda..emirle ve zorla soyletilen şeyi asla solemiyo inat ediyo ihhh yok diyo kafayı salliyo:110::eek::KK53:

normal doğum ile para ne alaka ki ? Sezeryan daha pahalı değil mi ?
Sağlıkla al kuıcağına canım benim inşaşşah
ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan. param olsaydi sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran doktorlar var. arastirdim 10 dan basliyor fiyatlari. yolu da cabasi iste bu yuzden canim maalesef sezeryan...

ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan. param olsaydi sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran doktorlar var. arastirdim 10 dan basliyor fiyatlari. yolu da cabasi iste bu yuzden canim maalesef sezeryan...

Canım ne alakası var anlamadım. Normal doğum yaptırmak için 10 bin gerekmiyor. Benim babam da jinekolog. Eğer iyi bir doktor ve paragoz değilse zaten normali oneriyor sezaryenden sonra. Benim iki sene olmadı doğum yapalı. Yine hamileyim babam normal yapabilirsin diyor. Bunun için 10 bin neden anlamadım.

Back