Canim Allah yardimcin olsun ayyy cok heyecanli ya :)kızlarrrrr sancım var.......![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim Allah yardimcin olsun ayyy cok heyecanli ya :)kızlarrrrr sancım var.......![]()
ayyy allah yardımcın olsun canım. çok heyecanlıkızlarrrrr sancım var.......![]()
Ayy dogdumu dogdumu ne haldesin çok heycanliiikızlarrrrr sancım var.......![]()
Şükürler olsun iyileşti canım ama 4 günde 1 kilo verdi emziği eskisi kadar istemiyor heralde bırakacak bende çok vermiyorum
kızlarrrrr sancım var.......![]()
Benim kızım usulca durdu tam 39+0 da belini ağrıtti ve geldi inşallah sorunsuz gelir gözün aydın olur ayy çok heyecanlı yeni bebek kokusuiyiyim kızlar çok sağolun. bu kızım çok deli ya. abisi hiç böyle değildi. durmuyo sürekli ağrı yapıyo. kız anneleri sizinkiler böyle miydi? bazen cumartesi doğumum var onu bekleme git alsınlar şunu diyorum ama doktor gelişimi çok iyi hareketli olması çok güzel kalsın diyip diiyp duruyor.
Gunaydin jelibonumgünaydın güzel anneler melekleri
Cumatesiye az kaldı dayan.pınariyiyim kızlar çok sağolun. bu kızım çok deli ya. abisi hiç böyle değildi. durmuyo sürekli ağrı yapıyo. kız anneleri sizinkiler böyle miydi? bazen cumartesi doğumum var onu bekleme git alsınlar şunu diyorum ama doktor gelişimi çok iyi hareketli olması çok güzel kalsın diyip diiyp duruyor.
Günaydın canim.günaydın güzel anneler melekleri
Mina balık sever..daha dogrusu kızım et tavuk balık pilav ve bulguru çok sever..herzaman anne et anne pilav der..Hamsinin kılçıksız çıkarıyorum 2 taneyi yapıştırıp harca bulayip kızartiyorumbi ondan en fazla 2 tane yiyo
Canim sizede çok geçmiş olsun.minada çok zayıflamis..tombisimden eser kalmamış..Sağlıklı olsunlar daŞükürler olsun iyileşti canım ama 4 günde 1 kilo verdi emziği eskisi kadar istemiyor heralde bırakacak bende çok vermiyorum
Amin bencedeCanim sizede çok geçmiş olsun.minada çok zayıflamis..tombisimden eser kalmamış..Sağlıklı olsunlar da
Sağlıkla kucağına al ins.rabbim yardım etsin.güzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni
Cok gecmis olsun ondan zayıflamis kuzucuk kulak bogaz ağrısı çok zorGünaydın anneler uzun zaman oldu girmiyeli.umarım hepiniz iyisini.bende Mina yla ugrasiyorum buaralar canim kızım hastadir..çok kötü oksuruyor orta kulağı çok kötü iltihap olmuş..kulak ağrılarında dolayi sabaha kadar agliyordu..çok şükür ilaç ona biraz iyi geldi...
güzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni