2014 Şubat Anneleri

günaydınnnn kızlar..sabahın 5ınde uyandık..anne sümük var diye..kuzum tıkanmış.otri bebeyle temizledim..çok rahatladı..şimdi memede öylece bana bakıyor..

günaydınnnn kızlar..sabahın 5ınde uyandık..anne sümük var diye..kuzum tıkanmış.otri bebeyle temizledim..çok rahatladı..şimdi memede öylece bana bakıyor..
Ya canım bizimkinin burnu 10gündür falan sürekli tıkalı neden oluyor bilmiyorum zorla sprey sıkıyorum ama otri bebeden aklı çıkıyor çocuğun çok zormuş burun tıkanıklığı off sizede geçmiş olsun canım

Canim ben siringaya serum fizyolijik koyuyorum çok az. .hızlıca burnuna verip otri bebeyle çekiyorum. .en sonada otrivine burun spreyi sıkıyorun..ağlıyor çok kötü ama yapacak birsey yok..sonra çok rahatliyor. .valla suan fatihle elif çok kötü. .aç susuz hastaliktan kırılıyorlar..Allah yardimcimiz olsun

Aynısını biz de yaşadık. 3 hafta falan surdu. Hiç geçmeyecek gibiydi

Canim nasil oldu cocuklar?

kızlar aradan bir ay geçmedi kızım yine grip oldu. 8 kasımda hastalanmıştı. dün akşam yine burnu akmaya başladı. inşallah geçer hemen... dün gece 01:15'te uyudu. ondan önce saat 24:00da uyumuştu. hem kendi düzeni yok hem de ben çok yorulyorum. haftasonu ben evde olduğum için de yine gündüz ya çok geç uyur ya da hiç uyumaz. bakıcı varken uyku düzeni çok iyi. yatağına bırakıp ağlatarak uyutmak da istemiyorum. 5 ay sonra kardeşi olacak. ne yapacağım ben? lütfen bir akıl verin...

Cok gecmis olsun canim, niye bu kadar sik hastalandi ki.. Yatagina birakip aglatmaktansa, yanina otur sen de, ninni falan soyle. Ya da biz yer yatagi yaptik odasina, oraya beraber uzanip uyuyoruz, sonra yatagina aliyirum. Aklima gelen cozumler bunlar..

Bizde dün ceylinin yatagini Odamıza taşıdık çocuk bizi yendi yani ağla ağla uyumuyo aynı odada ama yatağında uyusun rahat yatalim bari

Şimdi bakıcısıyla konuştum. İyi burnu akmıyor dedi. Allah Allah... Dun akşam neydi ki oyle... Bırnu aktı birkaç saat sonra geçti. Anlamadım

Ya keşke yapabilsem... Dun saat 10:30d a uyutayım diye başladım 01de uyudu

Ay zaten o uyutma surecinde ben daha cok stres oluyordum. Simde beraber uzaniyoruz yataga, maximum 30 dk da uyuyor
Zeynep konusmaya basladi mi esra

Butun kelimeleri soyluyor ama cümle kurmuyor henüz. Valla ben 18 aylıkken yuruyen ve 3 yaşında konuşmaya başlayan bir kişi olarak ona bakmıyorum pek. Allaha şukur sağlıklı ya. Cümleyi geç kursun önemli değil :) biraz da genetik heralde

Yok anacim yaa,o zaman bu kiz benden dogmamis yasima gelmeden yurumus, konusmusum bizimki zaten gec yurudu, hala kon:smada yok anasina cekmemis
Tabii onemli olan saglikli ve mutlu olmasi. Cok sukur ikisi de var

Sosyolojim sansli sin benim oglanda ole uyumuyo beraber yatınca iyce şımarıyo hopluyo zipliyo oyuna ceviriyo.illa salliycam ayagimda..çok zor oluyo kocaman oldu ayaklarım maf oldu Bide agir sabahları zor yürüyorum bizde uyku çok büyük sorun halenBide BENDEN BASKASİNDA Uyumuyo HİÇ İlla BEN OLACAm BABASI BU YÜZDEn yardimda edemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…