• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

çocuk onlar canım ya ,
bizim kızda teyzemin oğlunu dövüyor sürekli 2,5 ay var aralarında sürekli itiyor vuruyor. gerçi bunu herkese yapıyor.

Bide en kötüsü ısırıyor. buna çözüm bulamıyorum ya ! çocuk büyük farketmez. elinden bir şey alınsın ,yada sinirlensin sevinsin hemen ısırıyor
Isirma tokat atma cimdik atma epey uzun zamandır bizdede var Speedy demekki normal bi bizim bebeler degil:eek:ONCEdEN ACABA oglummu Agresif NE Diyodum sizleri okuyunca Ohh normalmis diyorum:oops:

cya beim oğlan çorbayı yine iyide yoğurt yemiyor. bol bol süt içiyor, yumurta ve peyniri yine iyi. eskiden yoğurt dedim mi koşarak gelen, 1-2 dakikada tabağı bitiren çocuk şimdi yoğurt dedim mi ağlıyor. birde bizim uykumuz akşam 21:30-22:00, sabah 08:15-09:00. gece pek uyanmıyor. sabah geçmi kalkıyor? öğlen az 45 dakika 1 saat kadar mi böyle? bizim saatimizde yatan çocuklar 07'da ayakta, hadi bilemedin 07:30 olsun. biz uykucuyuz galiba biraz. uyuduğu için
Masallah emire süt iciyosan çok.ıy jelibonum..vala ben uyku saatine hiç dikat etmiyorum..sorunlu zaten uykusu..bazen 10 yatar 8 de kalkar bazen 9 da yatar 10 buçuk gibi kalkar..öğlen bazen bi saat uyur bazen hiç uyumaz..maşallah yaw demek gece uyanmiyomus..galiba bi benim oglanda gece sık uyanma sorunu var..nedenini halen cozemedim:eek::110:

Isirma tokat atma cimdik atma epey uzun zamandır bizdede var Speedy demekki normal bi bizim bebeler degil:eek:ONCEdEN ACABA oglummu Agresif NE Diyodum sizleri okuyunca Ohh normalmis diyorum:oops:

aynen çok üzülüyorum sonuçta benim ki evlat ise karşı taraftaki de evlat ama yapma dedikçe gene yapıyor.
anında müdahele edip canının acıdığını anlatıyoum ama yok :( inşallah düzelir bir an önce :KK16:

yemek sorunu yaşamıyorum çok şükür.
ben genelde yemediği zaman koyarım önüne ne yerse yer.
akşamları bizle yiyor mesela yemeğini koyuyorum önüne bir bakıyorum almış ekmeği benim yemeğe batıyor.
ortadaki salatadan yyiyor canı ne isterse öyle yiyor.
gündüz hala meyve püresi yapıyorum ben bu arada blender dan çekiyorum
eline verince de yiyor meyve ama böyle daha çok meyve yiyor
hatta dışarı çıkarken üzüm saklama kabına alıyorum ne bileyim mandalina falan ayrıca onu da veriyorum yyior

çocuk onlar canım ya ,
bizim kızda teyzemin oğlunu dövüyor sürekli 2,5 ay var aralarında sürekli itiyor vuruyor. gerçi bunu herkese yapıyor.

Bide en kötüsü ısırıyor. buna çözüm bulamıyorum ya ! çocuk büyük farketmez. elinden bir şey alınsın ,yada sinirlensin sevinsin hemen ısırıyor
Taube çorbaya sulumu veriyorsun..ben bildiğin pure gibi koyu yapiyorumm..Çünkü sulu hayatta İçmez..zaten zor yiyen bi bebek..bende sulu yemekle ugrasamam:eek::KK45:
evet canım sıvı olarak veriyorum hiç aklıma gelmedi katı olarak versem.deniyecem inşallah yer.benim kızım etcildir
Minaya da geçmiş olsun Hoppa
Sağol canım.

kızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..:KK43:
Oyy cok gecmis olsun..
ben de parka götürünce 2 yaşındaki çocuklara bakıyorum kızım onlarla aynı boyda bazısından uzun hatta, ama gelgelelim bizimkinin elleri ayakları bacakları çıtı pıtı, gövde kısmı dar, hem ince kemikli hem de zayıf, ama diğer çocukların kolları bacakları etli butlu, iri yarılar. kreşe gidince ezilir mi diye üzülüyorum. çünkü parkta da bazı büyük çocuklar ittiriyor, sen küçüksün, bebeksin diye üstünlük taslıyorlar.
Bizimkinin parktaki en buyuk dorunu konusamamasi. Konusamadigi icin derdinu bagirarak anlatmaya calisiyor, e diger cocuklarda bagirinca oynamak istemiyor, kaciyorlar ;)
çocuk onlar canım ya ,

İsirma gectigimiz aylarda ezgide de vardi. Hatta benim elimi neredeyse kanatiyordu ama cok sukur 2 aydir birakti, hic isirmiyor ;)

Masallah emire süt iciyosan çok.ıy jelibonum..vala ben uyku saatine hiç dikat etmiyorum..sorunlu zaten uykusu..bazen 10 yatar 8 de kalkar bazen 9 da yatar 10 buçuk gibi kalkar..öğlen bazen bi saat uyur bazen hiç uyumaz..maşallah yaw demek gece uyanmiyomus..galiba bi benim oglanda gece sık uyanma sorunu var..nedenini halen cozemedim:eek::110:
canım emir birde hareketli bir çocuk ama gecede 20 kere fazla gerçekten. gündüz hareketli olduğu için gece yorulmuyor mu?

canım emir birde hareketli bir çocuk ama gecede 20 kere fazla gerçekten. gündüz hareketli olduğu için gece yorulmuyor mu?
Yok yorulma ne bilmiyo jelibonum..bizim sasirdigimizda o..12 saat koşan kuduran bi bebek nası yorulupta deliksiz yatmaz diye:eek: mesala bugün 10 gibi gibi kalktı öğlen ikindi hiç uyumadi..halen şu an kosuyo kuduruyo oynuyo:110: gecede saat basi bazende yarım saate bi kalkar artik:KK51: :KK16::KK53::eek:tek güvendiğim kres ağustos ayı gibi vermeyi düşünüyorum:110: BELKİ.Orda YEMEsİ ve uykusu düzelir..cunku orda daha ıy oynar enerjisini atar yorulur belki gecede daha ıy uyur:KK53:

evet canım sıvı olarak veriyorum hiç aklıma gelmedi katı olarak versem.deniyecem inşallah yer.benim kızım etcildir
Sağol canım.
Baya suyunu ceksin Taube..hem daha doyurucu olur..baya ben muhallebi kıvamında yaparim tüm çorba çeşitlerini..:KK16:

aynen çok üzülüyorum sonuçta benim ki evlat ise karşı taraftaki de evlat ama yapma dedikçe gene yapıyor.
anında müdahele edip canının acıdığını anlatıyoum ama yok :KK43: inşallah düzelir bir an önce :KK16:
Bende anlatıyorum yine yapiyo oyun saniyo..özelliklede beni çok isiriyo ..kollarim hep mor .. :KK51:

Oyy cok gecmis olsun..

OY canım ya geçmiş olsun inşaşşah bir an önce düzelir hem diş hem hastalık çok fena oluyor

Cok gecmis olsun kuzucuga..Rabbim yardım etsin onada sizede:KK16:

ay kıyamam elife, çok çok geçmiş olsun, abisi kreşe gidiyorsa acaba ondan mı bulaşıyor, normalde bağışıklıkları iyiyken bir şey olmuyor da diş çıkarma döneminde bağışıklık düşüyor ya, işte o perişan ediyor çocukları...
bence pekmez, bal,ıhlamur, meyve ağırlıklı vermeye çalış canım, inşallah atlatır, bir de dua et nazar da almış olabilir,

Kıyamam elife çok geçmiş olsun..minanin da iki gündür burnu akıyor..

Çok geçmiş olsun. Benim kız da hastaydı iki hafta önce. Antibiyotik kullandık. Tam da o zaman 2 kopek dişi birden çıkardı. Yani diğer arkadaşların da dediği gibi diş doneminde ağır oluyor. Oksuruk ve burun akıntısı uzun sürüyor. Uzarsa endişe etme diye soyluyorum. Bir de diyorlar ki daha grip virüsü gelmemiş aralıkta gelecekmiş e bizimki neydi o zaman. Kızım baygın bakışlarla iki gün 39un üzerinde ateşliydi. Allah beterinden saklasın

çok sağolun kızlar..iyiki varsınız..sizleri çok seviyorum..inanın yazmaya fırsatım olmadı..kuzum perişan halde..yatamıyor..sürekli burun ve geniz akıntısı var..ateşi çıkıyor ve direk fitile sarılıyoruz..ilacı veremiyoruz..verince kusuyor..şu meme bugünlerde elim ayağım oldu..yavrumun tek yediği içtiği meme..sürekli burnunu açıyorum yoksa ememiyor..kuzumu özledim o şenşakrak gülüşünü,şımarıklıklarını,kaka yapınca bazanın başlığının arkasına saklanıp ses çıkarmadan bekleyişini..yavrum ömrümmm elifimmm iyileş annecimm..:KK43:

Tuvalet eğitiminde bugün sekizinci günümüz kakasını 3 gündür tuvalete yapıyor maşallah kuzuma çişe gelince bazen tuvalete yapıyor yapmadığı zamanda anne çiş yaptım diyor herhalde 1 ay bekleyeceğim çiş için ama amma yorucu bi eğitimin yafff bez daha kolaydı

çok sağolun kızlar..iyiki varsınız..sizleri çok seviyorum..inanın yazmaya fırsatım olmadı..kuzum perişan halde..yatamıyor..sürekli burun ve geniz akıntısı var..ateşi çıkıyor ve direk fitile sarılıyoruz..ilacı veremiyoruz..verince kusuyor..şu meme bugünlerde elim ayağım oldu..yavrumun tek yediği içtiği meme..sürekli burnunu açıyorum yoksa ememiyor..kuzumu özledim o şenşakrak gülüşünü,şımarıklıklarını,kaka yapınca bazanın başlığının arkasına saklanıp ses çıkarmadan bekleyişini..yavrum ömrümmm elifimmm iyileş annecimm..:KK43:
çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca evin neşesi kaçıyor demi tez zamanda iyileşir inşallah

Canım burun işi Çok zordur, 2 3 hafta önce Biz de yaşadık Viks uzaktan koklatsam yeter, Biz de işe yaradı. Çok geçmiş olsun, kıyamam. İnşallah hemen geçer.
Hemde nasıl hiç tadım yok..kuzum hiç uyuyamiyor tikanıyor. .öylece başında bekliyorum
canım emirde öyle olmuştu. gecede kaç kez kalktı bilemiyorum. 30 saat öğle uykusu uyudu diye sevinmiştim. biz büyükler bile burnumuz tıkanınca zor uyuyorsak onlar ne yapsın.

İsirma gectigimiz aylarda ezgide de vardi. Hatta benim elimi neredeyse kanatiyordu ama cok sukur 2 aydir birakti, hic isirmiyor :KK66:

çok kötü ya , çözümü gerçekten ney bende bilmiyorum.

Bende anlatıyorum yine yapiyo oyun saniyo..özelliklede beni çok isiriyo ..kollarim hep mor .. :KK51:

benim de öyle her yerim mor

Daha da iyi olacak inşallah canım

Back