2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar..çok şükür elifim düne göre çok iyi..dişlerden biri patlamış

burda hava çok güzel..acaba dışarı çıkarsam nasıl olur?iyi gelir mi?sahilde şöyle bir yürüyüş yapsak..onu arabasına koysam yorulmasa..belki abisinin yanına gideriz..sizce napıyım?

gelmez mi canım kesinlikle çık
parka bahçe görünce nasıl hoşuna gider şimdi onun :)

Bencede çık csnim evler havası disarsi oksijen yine üstünü sağlam giydir yamina bere falan al deniz kenarı esebilir ana abisi kreste ydi sanırım gitme oraya kresler mikrop yuvası çok çocuk çok hastalık

sevgili keping,
elifin daha iyi olmasına sevindim, ah bu dişler güçlü ve sağlıklı bir çocuğu bile perişan edebiliyor, yavrum daha iyi olacak inşallah, sen sakın üzülme artık. burun tıkanıklığı devam ediyorsa cold mix diye vicks benzeri bir burun açıcı öneriyorlar ilaç önerilmiyor. sadece serum fizyolojik ile burnunu açık tutmak da faydalı. ben kışın azcıık güneş gördüm mü hemen dışarı çıkarırım. hatta hava soğuk deilse kollarını bacaklarını güneşe tutarım. hava kapalıysa da çıkarırım iyice üstünü giydirip. büyüklerimiz çocuğu hasta bile olsa dışarı çıkar güneşi oksijeni görünce açılır iyileşir derler. iştahı da açılır. temiz hava ve güneş her derde deva, benim ofisim kuzey cephede de perişan oluyoruz kış gelince...

Cikar can;m, temiz hava ona da iyi gelir..

arkadaşlar eti nasıl yediriyorsunuz?

ben kıymadan köfte yapıyorum, kıymalı yemekler, balık yiyor bir de.
pirzola ve eti ne kadar yumuşak yapsam da çiğneyip çıkarıyor, tavuk etini de öyle, siz nasıl pişiriyor veya yediriyorsunuz?

Ayni sekilde canim, pirzolayi bazen, o da mangalda falan olursa yiyor ama, bizimki de cikariyor. Aslinda sadece kofte yiyor. Yemeklerin icine koysam da yemiyor, cunki bu aralar sulu yemek neredeyse hic yemiyor.. Koy tavugu aliyordum, onu zaten eti sert oldugu icin agzina bile surmuyor ama hazir tavugu kup kup dograyip pisiriyorum, yayla soslu pilic yapiyorum, firinda pisince yaninda pilavla falan yiyor onu ..
Zaten ne pisirecegimi iyice sasirdim, aksama kadar yemek derdindeyim..

acaba kuzu etini düdüklüde iyice pişirsek lokum gibi olsa onu yerler mi?
biz bazen güvenilir yerden döner, tandır falan aldık mı onları seviyor çünkü

köy tavuğu da pişiriyorum, normal tavuğu vermeye gönlüm elvermiyor hormonluysa diye, ama etini ne kadar iyi pişmiş olsa da çiğneyip tükürüyor. ben de çorbasına koyup blenderdan geçiriyordum. özellikle geçen yıl hep tavuk suyuyla yaptım çorbalarını,

bu yıl da artık pilavlarını makarnalarını tavuk ve et suyuyla haşlayacağız herhalde, çünkü çorba içirmem çok zor, geçenlerde video ile zor yedirdim çorbayı

ig de chloeandbeans diye bir kullanıcı var 22 yaşında ve 6 çocuklu:)
ona bir bakınca ben kopuyorum zaten...

Şükür.çıkar keping im bizim doktor herzaman derdi hasta olunca eve kapama temiz hava aldır diye..

ben çorbasına koyuyorum genelde .
köfte falan yiyor pirzola yada löp eti de canı isterse kemiriyor uyoksa atıyor

Günaydın herkeslere biz 2 gecedir gece 2 gibi uyaniyoruz ciyak viyak yine yanimız da yatiyo uyayamadim dinlenemedim heryeri ağrıyo 1 haftayı geçti niye alışamadı bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…