• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..:KK43:

OY canım ya geçmiş olsun inşaşşah bir an önce düzelir hem diş hem hastalık çok fena oluyor

kızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..:KK43:
Cok gecmis olsun kuzucuga..Rabbim yardım etsin onada sizede:KK16:

ay kıyamam elife, çok çok geçmiş olsun, abisi kreşe gidiyorsa acaba ondan mı bulaşıyor, normalde bağışıklıkları iyiyken bir şey olmuyor da diş çıkarma döneminde bağışıklık düşüyor ya, işte o perişan ediyor çocukları...
bence pekmez, bal,ıhlamur, meyve ağırlıklı vermeye çalış canım, inşallah atlatır, bir de dua et nazar da almış olabilir,

Canim bende süt içmeyenlerdendim ama maşallah boyu 1.78 eşiminde boyu uzun..ama sanki kizimin boyu kisadir...minada süt sevmiyor
Üzülme Taube nerdeyse bi buçuk yil anne sutu aldi mina. Bence uzar sizde uzunsunuz...genetik faktör 2 .yaşından Sobra dewreye giriyomus..ben 1.70 babasi 1.75 çokta uzun degiliz:eek:
Muhammed şu an emsallerine gore:nazar: uzun dr dedi olctugunde:KK16:görenlerde büyük saniyo 2 buçuk yaşında ne saniyolar:KK22:

canım benimmm erken kalkmam sorun değilde sabaha kadar 3-4 kez kalkmak yıpratıyor beni..ne yemek yiyebiliyorum keyfimce,ne uyuyabiliyorum..kurulu robot gibi oldum..tek tesellim sağlıklı sıhhatli olmaları..
canım elif mi kalkıyor sadece geleri yoksa fatihle ikisi mi kalkıyor?

cya beim oğlan çorbayı yine iyide yoğurt yemiyor. bol bol süt içiyor, yumurta ve peyniri yine iyi. eskiden yoğurt dedim mi koşarak gelen, 1-2 dakikada tabağı bitiren çocuk şimdi yoğurt dedim mi ağlıyor. birde bizim uykumuz akşam 21:30-22:00, sabah 08:15-09:00. gece pek uyanmıyor. sabah geçmi kalkıyor? öğlen az 45 dakika 1 saat kadar mi böyle? bizim saatimizde yatan çocuklar 07'da ayakta, hadi bilemedin 07:30 olsun. biz uykucuyuz galiba biraz. uyuduğu için

canlar günaydın,

gece bizim uyku olayı sorunluydu, hatta hemen pimpirik yaptım ateşi mi var, hasta mı diye panik oldum. 9.30 da uyudu, gece biz yattıktan sonra uyandı, 1 saat uyutmakla uğraştım, sabah da 6 da uyandı, dün öğlen uykusunu 3.5 saat civarı uyumuştu. ondan mı kaynaklanıyordur acaba?

boy olayına gelince, mina nın kısa olma ihtimali bence yok canım senin boyun maşallah çok uzunmuş,
ben sırf kalsiyum alsın diye dün kakaolu puding yaptım onu sevdi yedi. walla çok takıyoruz kafaya da sıpalar da doğru dürüst yemiyor ki, dün yine akla karayı seçtim yemek yedirirken
Evet canim cok pimpirikliyiz inşallah Mina bize çekmiştir..

Kıyamam elife çok geçmiş olsun..minanin da iki gündür burnu akıyor..

cya beim oğlan çorbayı yine iyide yoğurt yemiyor. bol bol süt içiyor, yumurta ve peyniri yine iyi. eskiden yoğurt dedim mi koşarak gelen, 1-2 dakikada tabağı bitiren çocuk şimdi yoğurt dedim mi ağlıyor. birde bizim uykumuz akşam 21:30-22:00, sabah 08:15-09:00. gece pek uyanmıyor. sabah geçmi kalkıyor? öğlen az 45 dakika 1 saat kadar mi böyle? bizim saatimizde yatan çocuklar 07'da ayakta, hadi bilemedin 07:30 olsun. biz uykucuyuz galiba biraz. uyuduğu için
Maşallah oglusunun.minada peynir corba ve süt yemiyor

Üzülme Taube nerdeyse bi buçuk yil anne sutu aldi mina. Bence uzar sizde uzunsunuz...genetik faktör 2 .yaşından Sobra dewreye giriyomus..ben 1.70 babasi 1.75 çokta uzun degiliz:eek:
Muhammed şu an emsallerine gore:nazar: uzun dr dedi olctugunde:KK16:görenlerde büyük saniyo 2 buçuk yaşında ne saniyolar:KK22:
Masallahh oglusuna ..inşallah genetik devreye girer..

ben de parka götürünce 2 yaşındaki çocuklara bakıyorum kızım onlarla aynı boyda bazısından uzun hatta, ama gelgelelim bizimkinin elleri ayakları bacakları çıtı pıtı, gövde kısmı dar, hem ince kemikli hem de zayıf, ama diğer çocukların kolları bacakları etli butlu, iri yarılar. kreşe gidince ezilir mi diye üzülüyorum. çünkü parkta da bazı büyük çocuklar ittiriyor, sen küçüksün, bebeksin diye üstünlük taslıyorlar.

bir de alman bebeleri iriyarı olur maşşallah oğluna,

Çok geçmiş olsun. Benim kız da hastaydı iki hafta önce. Antibiyotik kullandık. Tam da o zaman 2 kopek dişi birden çıkardı. Yani diğer arkadaşların da dediği gibi diş doneminde ağır oluyor. Oksuruk ve burun akıntısı uzun sürüyor. Uzarsa endişe etme diye soyluyorum. Bir de diyorlar ki daha grip virüsü gelmemiş aralıkta gelecekmiş e bizimki neydi o zaman. Kızım baygın bakışlarla iki gün 39un üzerinde ateşliydi. Allah beterinden saklasın

ben de parka götürünce 2 yaşındaki çocuklara bakıyorum kızım onlarla aynı boyda bazısından uzun hatta, ama gelgelelim bizimkinin elleri ayakları bacakları çıtı pıtı, gövde kısmı dar, hem ince kemikli hem de zayıf, ama diğer çocukların kolları bacakları etli butlu, iri yarılar. kreşe gidince ezilir mi diye üzülüyorum. çünkü parkta da bazı büyük çocuklar ittiriyor, sen küçüksün, bebeksin diye üstünlük taslıyorlar.

Bunlar olacak maalesef. Bizimkine de kuzeni yapıyor. İttiriyor. Bu şekilde oğrenecekler kendilerini savunmayı...

çocuk onlar canım ya ,
bizim kızda teyzemin oğlunu dövüyor sürekli 2,5 ay var aralarında sürekli itiyor vuruyor. gerçi bunu herkese yapıyor.

Bide en kötüsü ısırıyor. buna çözüm bulamıyorum ya ! çocuk büyük farketmez. elinden bir şey alınsın ,yada sinirlensin sevinsin hemen ısırıyor

Maşallah kızına.Minam maşallah gobeklidir yani kızım topludur bazıları diyor senin kızın gobeklidir ondan boyunu gostrrmiyor.bilemedim bende.yada çok kafama takiyorum.

Çok geçmiş olsun. Benim kız da hastaydı iki hafta önce. Antibiyotik kullandık. Tam da o zaman 2 kopek dişi birden çıkardı. Yani diğer arkadaşların da dediği gibi diş doneminde ağır oluyor. Oksuruk ve burun akıntısı uzun sürüyor. Uzarsa endişe etme diye soyluyorum. Bir de diyorlar ki daha grip virüsü gelmemiş aralıkta gelecekmiş e bizimki neydi o zaman. Kızım baygın bakışlarla iki gün 39un üzerinde ateşliydi. Allah beterinden saklasın

canım sonbahar başında olan salgın influenza virüsü değil, influenza çok tehlikeli bir virüs Allah korusun öldürücü bile olabiliyor. Bizim arkadaşın çocuğu kreşten kapmıştı geçen yıl, hastaneye yattı bebe, o derece. Ocak-Şubat hatta Mart ayına bile sarkıyor. Şu anki virüsler başkalaşım geçirmiş haldeki çeşitli grip virüsleri. Dün tv de gördüm rino adlı bir virüs müş şu ankiler. Belki komik gelecek ama ofis ortamında hastalık kapmamak için kapıları peçeteyle açıyorum, ellerimi devamlı yıkıyor biriyle tokalaştıktan sonra kolonya döküyorum, insanlarının ellerinin değmiş olabileceği yerlere ya ellememeye ya da ellediysem ellerimi yıkamaya çalışıyorum. bu şekilde korunmaya çalışıyorum. gerekirse eşime bile yaklaşmıyorum hiç.
önceden böyle biri değildim çocuk olduktan sonra ona bulaştırmamak için böyle dikkat eder oldum. bazen böyle manyak gibi yaşayarak bir ömür geçer mi diyorum kendi kendime...

Back