- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..
Cok gecmis olsun kuzucuga..Rabbim yardım etsin onada sizedekızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..
Yok valla bende inanmiyom artık kalsiyum olayina..ole olsa benim.oğlan hiç uzamaazdi..16 yasima kadar hergun yarim litre sut ictim, bayilirdim sute. Boyum 1:63
Esim hic sevmez 1:88
Sence sut boy uzatiyor mu
kızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..
Ne güzel bizimki ta 6 aylıkken memeden kesildi..hiç umut yok gibi uyku düzeninn düzelmesi için artık huy edindiCanim gözün aydin..valla bizde sütten kestik uyku düzeni mız düzeldi..
Üzülme Taube nerdeyse bi buçuk yil anne sutu aldi mina. Bence uzar sizde uzunsunuz...genetik faktör 2 .yaşından Sobra dewreye giriyomus..ben 1.70 babasi 1.75 çokta uzun degilizCanim bende süt içmeyenlerdendim ama maşallah boyu 1.78 eşiminde boyu uzun..ama sanki kizimin boyu kisadir...minada süt sevmiyor
canım elif mi kalkıyor sadece geleri yoksa fatihle ikisi mi kalkıyor?canım benimmm erken kalkmam sorun değilde sabaha kadar 3-4 kez kalkmak yıpratıyor beni..ne yemek yiyebiliyorum keyfimce,ne uyuyabiliyorum..kurulu robot gibi oldum..tek tesellim sağlıklı sıhhatli olmaları..
Evet canim cok pimpirikliyiz inşallah Mina bize çekmiştir..canlar günaydın,
gece bizim uyku olayı sorunluydu, hatta hemen pimpirik yaptım ateşi mi var, hasta mı diye panik oldum. 9.30 da uyudu, gece biz yattıktan sonra uyandı, 1 saat uyutmakla uğraştım, sabah da 6 da uyandı, dün öğlen uykusunu 3.5 saat civarı uyumuştu. ondan mı kaynaklanıyordur acaba?
boy olayına gelince, mina nın kısa olma ihtimali bence yok canım senin boyun maşallah çok uzunmuş,
ben sırf kalsiyum alsın diye dün kakaolu puding yaptım onu sevdi yedi. walla çok takıyoruz kafaya da sıpalar da doğru dürüst yemiyor ki, dün yine akla karayı seçtim yemek yedirirken
Kıyamam elife çok geçmiş olsun..minanin da iki gündür burnu akıyor..kızlar elifim çok hasta..hem hasta hemde 4 köpek dişi patlatmak üzere..kuzum perişan oldu..geniz akıntısından ne yiyebiliyor ne yatabiliyor..''annem benim memmem var ''deyip memeyle yatıyoruz memeyle kalkıyoruz..ateşi çıkıyor ama şurup içmiyor..babasıda fitil veriyor..kuzumun hali perişan bir görmeniz lazım..salya sümük geziyor annem..
Maşallah oglusunun.minada peynir corba ve süt yemiyorcya beim oğlan çorbayı yine iyide yoğurt yemiyor. bol bol süt içiyor, yumurta ve peyniri yine iyi. eskiden yoğurt dedim mi koşarak gelen, 1-2 dakikada tabağı bitiren çocuk şimdi yoğurt dedim mi ağlıyor. birde bizim uykumuz akşam 21:30-22:00, sabah 08:15-09:00. gece pek uyanmıyor. sabah geçmi kalkıyor? öğlen az 45 dakika 1 saat kadar mi böyle? bizim saatimizde yatan çocuklar 07'da ayakta, hadi bilemedin 07:30 olsun. biz uykucuyuz galiba biraz. uyuduğu için
Masallahh oglusuna ..inşallah genetik devreye girer..Üzülme Taube nerdeyse bi buçuk yil anne sutu aldi mina. Bence uzar sizde uzunsunuz...genetik faktör 2 .yaşından Sobra dewreye giriyomus..ben 1.70 babasi 1.75 çokta uzun degiliz
Muhammed şu an emsallerine goreuzun dr dedi olctugunde görenlerde büyük saniyo 2 buçuk yaşında ne saniyolar
Üzülme Taube nerdeyse bi buçuk yil anne sutu aldi mina. Bence uzar sizde uzunsunuz...genetik faktör 2 .yaşından Sobra dewreye giriyomus..ben 1.70 babasi 1.75 çokta uzun degiliz
Muhammed şu an emsallerine goreuzun dr dedi olctugunde görenlerde büyük saniyo 2 buçuk yaşında ne saniyolar
ben de parka götürünce 2 yaşındaki çocuklara bakıyorum kızım onlarla aynı boyda bazısından uzun hatta, ama gelgelelim bizimkinin elleri ayakları bacakları çıtı pıtı, gövde kısmı dar, hem ince kemikli hem de zayıf, ama diğer çocukların kolları bacakları etli butlu, iri yarılar. kreşe gidince ezilir mi diye üzülüyorum. çünkü parkta da bazı büyük çocuklar ittiriyor, sen küçüksün, bebeksin diye üstünlük taslıyorlar.
ben de parka götürünce 2 yaşındaki çocuklara bakıyorum kızım onlarla aynı boyda bazısından uzun hatta, ama gelgelelim bizimkinin elleri ayakları bacakları çıtı pıtı, gövde kısmı dar, hem ince kemikli hem de zayıf, ama diğer çocukların kolları bacakları etli butlu, iri yarılar. kreşe gidince ezilir mi diye üzülüyorum. çünkü parkta da bazı büyük çocuklar ittiriyor, sen küçüksün, bebeksin diye üstünlük taslıyorlar.
Maşallah kızına.Minam maşallah gobeklidir yani kızım topludur bazıları diyor senin kızın gobeklidir ondan boyunu gostrrmiyor.bilemedim bende.yada çok kafama takiyorum.ben de parka götürünce 2 yaşındaki çocuklara bakıyorum kızım onlarla aynı boyda bazısından uzun hatta, ama gelgelelim bizimkinin elleri ayakları bacakları çıtı pıtı, gövde kısmı dar, hem ince kemikli hem de zayıf, ama diğer çocukların kolları bacakları etli butlu, iri yarılar. kreşe gidince ezilir mi diye üzülüyorum. çünkü parkta da bazı büyük çocuklar ittiriyor, sen küçüksün, bebeksin diye üstünlük taslıyorlar.
Çok geçmiş olsun. Benim kız da hastaydı iki hafta önce. Antibiyotik kullandık. Tam da o zaman 2 kopek dişi birden çıkardı. Yani diğer arkadaşların da dediği gibi diş doneminde ağır oluyor. Oksuruk ve burun akıntısı uzun sürüyor. Uzarsa endişe etme diye soyluyorum. Bir de diyorlar ki daha grip virüsü gelmemiş aralıkta gelecekmiş e bizimki neydi o zaman. Kızım baygın bakışlarla iki gün 39un üzerinde ateşliydi. Allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?