Ayy gecen sene ben de ogleydim, sinir olurdum kendime. Sonra tum gun gergin olurdum. Sukur bu yil o kadar degilim..Gecenin bu vakti olmuş ayaktayım üstelik kızımda mışıl mışıl uyuyor şuanda.
Ayy gecen sene ben de ogleydim, sinir olurdum kendime. Sonra tum gun gergin olurdum. Sukur bu yil o kadar degilim..
Esra yok ben oglumda çok yasamadim 3 hafta oldu sadece gaz sorunu. kizim yok ama okuduğuma ve çevremde gozlemledigime göre erkek bebek daha zahmetli gibi..daha hareketli yaramaz inatci hiperaktif oluyo..tabi oğlum bunları fazlasıyla yaptığı için bide galiba tam olarak yaşıyorumOğlan anaları :) sorum size... Erkek bebekler daha mı gazlı oluyor daha mı zor oluyor? Hp oyle denir de...
Sosyolojim biberon aldı ama uyurken doğduğu günden itibaren bi yasina kadar hep uyurken kandırmak verdim..uyanik ken asla almazdi..ama işte bi yaşından sonra asla veremedim uyurken bile yani nerdeyse 9 aydır süt mama içmeden buyudu...ole pipetle yada bardak falanlada süt icmiyo..nefret ediyo tüm süt çeşitlerinden..Yaa sirma, bir de gecelere akayım dedim
Emir biberon kullanmiyordu de mi. Epey ugrastim ama nihayet inek sutune alisti
Oooo hadi gozun aydin, bir kez baslayinca arkasi gelir..
Amin..ins oğlun icer esra ..Aynen ben de kızımın süt içip yatması gibi bir duygu tadamadım. İnşallah oğlum doğunca o oyle olur... Aman gerçi olmasa da olur. Sağlıklı ömürlü olsun da yavrularımız...
MasallahAy çoook mutlu oldum kızım anne kaka geldi dedi veeee klozete kakasını yaptı maşallah kuzuma darısı çişe
Oğlan anaları :) sorum size... Erkek bebekler daha mı gazlı oluyor daha mı zor oluyor? Hp oyle denir de...
16 yasima kadar hergun yarim litre sut ictim, bayilirdim sute. Boyum 1:63Sosyolojim biberon aldı ama uyurken doğduğu günden itibaren bi yasina kadar hep uyurken kandırmak verdim..uyanik ken asla almazdi..ama işte bi yaşından sonra asla veremedim uyurken bile yani nerdeyse 9 aydır süt mama içmeden buyudu...ole pipetle yada bardak falanlada süt icmiyo..nefret ediyo tüm süt çeşitlerinden..yaw oda bahane galiba boy sütle falan uzar kalsiyum şart ne diye boyununda maşallahi var tek tesellim de o zaten
EsraaaaaOğlan anaları :) sorum size... Erkek bebekler daha mı gazlı oluyor daha mı zor oluyor? Hp oyle denir de...
Canim bende süt içmeyenlerdendim ama maşallah boyu 1.78 eşiminde boyu uzun..ama sanki kizimin boyu kisadir...minada süt sevmiyor16 yasima kadar hergun yarim litre sut ictim, bayilirdim sute. Boyum 1:63
Esim hic sevmez 1:88
Sence sut boy uzatiyor mu
Canim gözün aydin..valla bizde sütten kestik uyku düzeni mız düzeldi..Napiyosunuz kizlar biz meme birakma olyini hallettik coknzor oldu artik büyüdü çünki farkinda ve son 3 gündür cok şükür aksam 11 yada 12 gibi uyuyo 7 de kalkiyo bu belki az gelcek size ama ben oglum dogdugundan beri uyku sorunu cekiyodum sabaha kadar en az 10 kere kalkiyodu bazen 4 te falan kalkiyodu taaa 2 gibi öğlen uykusu uyuyodu 20 dk:) saka gibiydi unutmusum gece yatip sabah uyanmayi cok zor uyumayan cocuk allah kolaylik versin problem yaşayanlara uyku insani ayakta tutan bisey resmen memeymis sorun demekki biberon ve emzik hic kullanmadi birazda benim hatam aman disi düz olsun ya emmezse falan derken kendime bagimli bi cocuk yaratmisim eee ilk acemilik düşünmüyorum 2.yi ama bida herseye alistiririm ve sanirim emzirmem sütümü sagarim biberonla veririm ve daha cok sey var tabi yapmicagim ama genede kendimle gurur duyuyorum sizde duymalisiniz biliyorum burdaki anneleR hep özenli ne yiyo ne iciyo kılı kırk yariyoruz ben bide tek başimayim burde ailem baska sehirde gene şukür büyüttük
Günaydın canımGünaydın herkese :)
Günaydın herkese :)
Günaydın canlarimGünaydın canım
Günaydın canimGünaydın herkese
Canim bende süt içmeyenlerdendim ama maşallah boyu 1.78 eşiminde boyu uzun..ama sanki kizimin boyu kisadir...minada süt sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?