2014 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim Cnm bende daha memeden kesmedim benim kız 14 aylıktan beri kakasını söylüyor ben cesaret edemiyordum geçenlerde anne kalk bez doldu dedi ondan sonra bıraktım artık her şeyin farkında

AMAN MAŞALLAH canım inşallah hemen öğrenir zorlandırmaz seni

bizim ki apartmanda sesimi duysun anne deldi , meme deldi diyor :)
çocuğun hayatı meme nasıl koparayım. :)

Aslında bende yaza bırakacaktım ama hevesi kaçar diye düşündüm birde Mayıs'ta ücretsiz iznim bitiyor maalesef kreşe başlayacak oradakilere bırakmak istemedim ben halledeyim diye düşündüm

Günaydın canlarim
Gunaydinnn herkese nasıl geçti geceler yine dua ettim hepimize Allah im ne güzel şeymiş yayılarak uyumak anladım ki ceylinin de deliksiz uyumaya ihtiyacı varmış 10da uyuttum taaaaaaa 6.30 da uyandi sesi çıkmadı o saate kadar yanımıza aldım 9a kadar kestirdik oh be iyiki başladım eğitime elim kolum dinlendi. Sizin gecenin nasıldı?

Aslında bende yaza bırakacaktım ama hevesi kaçar diye düşündüm birde Mayıs'ta ücretsiz iznim bitiyor maalesef kreşe başlayacak oradakilere bırakmak istemedim ben halledeyim diye düşündüm

böyle bir imkanın varsa tabii ki yaza bırakma canım, bir de çocuğun tuvaletini söylediği zaman bence bu işe başlanacak bizimki 14-15 aylıkken söylüyordu çişş diye, kakasını da her gün aynı saatlerde yapıyordu, işte o zaman bu fırsatı değerlendiremedik, şimdi de söylemiyor. ben de biraz daha büyümesini bekliyorum mecburen

canım günaydın ağzına sağlık, bizimki de 9.30 da uyudu 7.00 da uyandı, 8.30 a kadar oynadık beraber, benim için de iyi oldu sonra ben işe, o da anneannesiyle kaldı.

Canim ağzına sağlık tşkler.benim içimde iyi oldu uyku eğitimi..bizde 9: 35 uyuduk 7:35 uyandik.

Günaydın kızlar. .bizde akşam 19.30 yatış 5,30 kalkış yaptık..gece 1 kere uyandı..nerde o eski elif saat bası uyanırdı..2 gündür dualarınızla çok iyiyiz maşallah..
Canim elif aksam cok erken uyumuyor mu? Sabah 5:30 da kalkmasi cok nirmal. Daha gec yatirmayi denedin mi

Herkese gunaydiiiin
Kizlar ezginin sin burkac gundur keyfi yok. Kafasinu sureklu biryerlere yaslamak istiyir. Geceleri de inliyor, sanirim biryeri agriyor.. Galiba son kalan azilar cikacak. Hasta falan degil, gayet hareketli ama meme agzindan bir dakika dusmuyor

Canim elif aksam cok erken uyumuyor mu? Sabah 5:30 da kalkmasi cok nirmal. Daha gec yatirmayi denedin mi
Evet canim katiliyorum
Kıyamam ezgime ..canım dış olabilir.

Ortalama akşam yatis saatleri 21.30 gibi herkesin bende 10da uyutuyorum erken kalkmasın diye bendemi 9 30 yapsam akşam 9 çeyrek gibi pepe oluyo onu izlerken meyve yediriyorum öyle yatıyorum bide önceden düzenini şöyleydi :sabah kahvaltı öğlen uyku kalktımi çorba akşam yemek yoğurt gece meyve bazen unutuyodum simdi:sabah kahvaltı öğlen yemek en gec 1 de uyku kalktımi muhallebi yada meyve yada yogurt aksam hep beraber yemek yemediyse yatmadan meyve böyle daha iyi oldu tok yatan çocuk daha güzel uyuyo gerçekten .kresler de de böyle düzen öğle yemeği ve uyku ikindi kahvaltisi bisküvi tatlı kek falan sizlerin nasıl düzeniniz?

Bizim sabah kahvalti, uyandiktan 4 saat sinra 2. Uykysu geliyor. Uyumadan once biberonla 1 bardak sut iciyor. Nihayet inek sutune alisti uyku suresi her hafta degisiyor. Bazen 45 dk. Bazen de simdi oldugu gibu 2-2,5 saat uyaninca corba, ama genelde yemiyor. Bizim ogle yemegi yok gibi bisey. Yogurt yiyor. Eger corbayi hic icmemisse, evde kek borek ne varsa biraz yiyor. Aksam yemegi bizimle beraber. 9 gibi yatmadan once sut iciyor yine. Sut bizim icin uyku ritueli gibi bisey
Canım benim istersen gece 12 de yatır yine kurulu saat gibi aynı saatte uyanıyor. .bende erken yatıriyorum..yoksa nefes alamıyorum. .sürekli cocuklarlayim
Oyy sabah horozu isin zor, en azindan sana aciyip aksam erken yatiyormus annesi

bizdeki durumlar da sabah 7.00 uyanma süt içer, 9.00 kahvaltı (daha erken verirsek acıkmadığı için yemiyor)(yumurta,zeytin,ekmek,peynir, bazen pankek, bazen patates, bazen yumurtalı ekmek ya da börek)
11.00 da yoğurt ve meyve
12.30-14.30 arası uyku
15.00 öğle yemeği pirinç-bulgur pilavı ya da erişte-makarna yanına sebze
17.30 kek-börek-kurabiye -meyve gibi atıştırmalık
18.30-süt
20.00 akşam yemeği bizimle-öğlenkiyle aynı gibi ama protein ağırlıklı- balık ya da köfte ya da kıymalı bir yemek
21.30 uyku-süt

çorba içiremiyorum ben de, halbuki tarhana ve tavuk çorbasını çok severdi eskiden.
benim çocuk bünye olarak zayıf yapılı, bu dediklerimi de öyle hapur hupur yemiyor, nazla niyazla, acıkması için parka götürüp oynatmak enerji sarfetmesi lazım, başka türlü yediremiyorum ben.
bir de bu ara yemekleri yanağında biriktirme huyu edindi, ilk birkaç kaşığı yutuyor, sonrakileri yanağında ağzında biriktirip yutmuyor bir türlü, bir süre sonra da ağzında çıkarıyor...

annekizaski nın dediğine katılıyorum, öğlen uykusuna tok yatırmak lazım artık, hem de kış geldi erken uyanıp erken yatmaları mantıklı. öğlen yemeği 12 gibi yese, 13 gibi de uyusa iyi olur. 15. te kalkar, ikindi kahvaltısı gibi ara öğününü yer . hem de akşam yemeğine acıkmış olur...

Ya benim kızımda çorba içmiyor.Mina et pilav bulgur balık köfte ve makarnayi çok sever..bizimde duzenimizde Sizinkiler gibidir ..bide inek sütune alıssa iyi olur.sosyoloji12 ezgi nasıl alıştı inek sutune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…