- 19 Ekim 2015
- 154
- 205
- 23
- 42
Masallahh ceyline yerim ben onu..minada pepee ve nilo hayranı Mina tv izlemez ama telefonda vidoyusunu izliyor
Teşekkür ederim Cnm bende daha memeden kesmedim benim kız 14 aylıktan beri kakasını söylüyor ben cesaret edemiyordum geçenlerde anne kalk bez doldu dedi ondan sonra bıraktım artık her şeyin farkında
tuvalet olayını yaza bıraktım ben kızlar, yazın 2.5 yaşında olacaklar
işten izin almam lazım sonuçta gece falan da tuvalete götürülecek herhalde bilmiyorum tam olarak ne yapılması gerektiğini aslında...
bu aradaspeedy-gonzales keping seninle aynı durumdayız, meme emme olayı ne zaman bitecek merak ediyorum.
geçen biri sordu süt geliyor mu bari diye, süt gelmese çocuk emer mi? dedim. ay kimseyi de inandıramıyorum, halbuki ben eve girer girmez ilk sözcüğü anne! meme? oluyor, günboyu o anın hayalini kuruyor çocuk. bakalım 2 yaşı hedef koydum kendime, arkadaşlar hep diyor ki 2 yaşında çocuk çok gelişme kaydediyormuş, 2.5 ay kaldı bakalım ne yapıcaz...
Aslında bende yaza bırakacaktım ama hevesi kaçar diye düşündüm birde Mayıs'ta ücretsiz iznim bitiyor maalesef kreşe başlayacak oradakilere bırakmak istemedim ben halledeyim diye düşündümtuvalet olayını yaza bıraktım ben kızlar, yazın 2.5 yaşında olacaklar
işten izin almam lazım sonuçta gece falan da tuvalete götürülecek herhalde bilmiyorum tam olarak ne yapılması gerektiğini aslında...
bu aradaspeedy-gonzales keping seninle aynı durumdayız, meme emme olayı ne zaman bitecek merak ediyorum.
geçen biri sordu süt geliyor mu bari diye, süt gelmese çocuk emer mi? dedim. ay kimseyi de inandıramıyorum, halbuki ben eve girer girmez ilk sözcüğü anne! meme? oluyor, günboyu o anın hayalini kuruyor çocuk. bakalım 2 yaşı hedef koydum kendime, arkadaşlar hep diyor ki 2 yaşında çocuk çok gelişme kaydediyormuş, 2.5 ay kaldı bakalım ne yapıcaz...
Gunaydinnn herkese nasıl geçti geceler yine dua ettim hepimize Allah im ne güzel şeymiş yayılarak uyumak anladım ki ceylinin de deliksiz uyumaya ihtiyacı varmış 10da uyuttum taaaaaaa 6.30 da uyandi sesi çıkmadı o saate kadar yanımıza aldım 9a kadar kestirdik oh be iyiki başladım eğitime elim kolum dinlendi. Sizin gecenin nasıldı?Günaydın canlarim
Aslında bende yaza bırakacaktım ama hevesi kaçar diye düşündüm birde Mayıs'ta ücretsiz iznim bitiyor maalesef kreşe başlayacak oradakilere bırakmak istemedim ben halledeyim diye düşündüm
Gunaydinnn herkese nasıl geçti geceler yine dua ettim hepimize Allah im ne güzel şeymiş yayılarak uyumak anladım ki ceylinin de deliksiz uyumaya ihtiyacı varmış 10da uyuttum taaaaaaa 6.30 da uyandi sesi çıkmadı o saate kadar yanımıza aldım 9a kadar kestirdik oh be iyiki başladım eğitime elim kolum dinlendi. Sizin gecenin nasıldı?
günaydınlar,Günaydın canlarim
Canim ağzına sağlık tşkler.benim içimde iyi oldu uyku eğitimi..bizde 9: 35 uyuduk 7:35 uyandik.Gunaydinnn herkese nasıl geçti geceler yine dua ettim hepimize Allah im ne güzel şeymiş yayılarak uyumak anladım ki ceylinin de deliksiz uyumaya ihtiyacı varmış 10da uyuttum taaaaaaa 6.30 da uyandi sesi çıkmadı o saate kadar yanımıza aldım 9a kadar kestirdik oh be iyiki başladım eğitime elim kolum dinlendi. Sizin gecenin nasıldı?
Canim elif aksam cok erken uyumuyor mu? Sabah 5:30 da kalkmasi cok nirmal. Daha gec yatirmayi denedin miGünaydın kızlar. .bizde akşam 19.30 yatış 5,30 kalkış yaptık..gece 1 kere uyandı..nerde o eski elif saat bası uyanırdı..2 gündür dualarınızla çok iyiyiz maşallah..
Evet canim katiliyorumCanim elif aksam cok erken uyumuyor mu? Sabah 5:30 da kalkmasi cok nirmal. Daha gec yatirmayi denedin mi
Kıyamam ezgime ..canım dış olabilir.Herkese gunaydiiiin
Kizlar ezginin sin burkac gundur keyfi yok. Kafasinu sureklu biryerlere yaslamak istiyir. Geceleri de inliyor, sanirim biryeri agriyor.. Galiba son kalan azilar cikacak. Hasta falan degil, gayet hareketli ama meme agzindan bir dakika dusmuyor
Canim elif aksam cok erken uyumuyor mu? Sabah 5:30 da kalkmasi cok nirmal. Daha gec yatirmayi denedin mi
Bizim sabah kahvalti, uyandiktan 4 saat sinra 2. Uykysu geliyor. Uyumadan once biberonla 1 bardak sut iciyor. Nihayet inek sutune alistiOrtalama akşam yatis saatleri 21.30 gibi herkesin bende 10da uyutuyorum erken kalkmasın diye bendemi 9 30 yapsam akşam 9 çeyrek gibi pepe oluyo onu izlerken meyve yediriyorum öyle yatıyorum bide önceden düzenini şöyleydi :sabah kahvaltı öğlen uyku kalktımi çorba akşam yemek yoğurt gece meyve bazen unutuyodum simdi:sabah kahvaltı öğlen yemek en gec 1 de uyku kalktımi muhallebi yada meyve yada yogurt aksam hep beraber yemek yemediyse yatmadan meyve böyle daha iyi oldu tok yatan çocuk daha güzel uyuyo gerçekten .kresler de de böyle düzen öğle yemeği ve uyku ikindi kahvaltisi bisküvi tatlı kek falan sizlerin nasıl düzeniniz?
Oyy sabah horozuCanım benim istersen gece 12 de yatır yine kurulu saat gibi aynı saatte uyanıyor. .bende erken yatıriyorum..yoksa nefes alamıyorum. .sürekli cocuklarlayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?