Ben ettim canım aksamim duayla geçti deliksiz uyusunlar buz ve kuzucuk lar dedim . Bende 10da yatirdim 5dk da uyudu gece 4e kadar gik çıkmadı merak ettim kalktım baktım uyuyo mışıl mışıl taaa 5.30 da uyandi yanımıza aldım artık odadan nefret etmesin diye
Dualarim sizinle..benim kızımda 9: 35 uyudu sabah 7:35 uyandi benim kızım da artık ayrı odada uyuyor...Bugünleride görmek vermiş..inşallah tüm çocuklar böyle mışıl mışıl UyuSun lar.
Canim bizim de dış öğle tam uzamadi geçen eşime dedim neden minanin dışı uzamiyor öyle kaldı.çünkü diğer dişleri öyle değildi..benimde kafam takıldı..acaba doktorami sorsak
kızlar binlerce kez Allah razı olsun sizden..Rabbim ne muradınız varsa versin..valla bu duygu anlatılmaz yaşanır
canım Allah kabul etsin dualarımızı, ben de bir ara çok sıkışmıştım çocuğu düşünmekten hiç işe bile yoğunlaşamıyordum, eşimle aram bozulmuştu sırf çocuk yüzünden, sonra bir gün bir şey oldu bir dua aldım herhalde ve çok şükür çocuğum düzeldi, uyumaya ve yemeye başladı. her şey geçiyor, gönlünü ferah tut . her şeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar da gerisi boş...
evet canım dünya dua üstüne kurulu..Allah dularımızı kabul etsin inşallah..illaki büyüyünce herşey yoluna girecek ama işte bazen sabrımız taşıyor napalım..sağlık olsun deyip geçiyoruz..bende karışımı keseceğim 1 aya kadar..sırf hergün 2 ceviz yesin diye 4 tane katıyorum..tereyağ bal beyaz peyniride katıyorum..elifin zararlı olarak yediği tekşey eticibebe..onun dışında maşallah herşeyden azda olsa yer..kahvaltı tabağı hazırlıyorum canı ne isterse yiyor kendi..zaten benim boğazım çok iyidir birde beni emiyor..tek sıkıntımız artık çorba görmek istemiyor..sürekli makarna,köfte,sebzeli pilav bu tarz katı şeyler yiyor.elife ayak uydurmak hem kolay hem zor..bazen çıldırtıyor beni..tüm gün yaptıklarını yazsam yok artık dersiniz..fatih çok şey kattı elife..birde ben apartmandaki çocuklarıda çağırıyorum fatih çok istiyor sıkılıyor..elif onlardanda birşey kapıyor sürekli..anlayacağınız bizim ev sürekli curcuna..
ay pepesini sevsinler minik kuşun.:) günaydınHerkese gunayddiinnnn bol yemeli bol uykulu sakin bi gün olur umarım Eki Görüntüle 1692534
Sağol annesi tüm çocuklar bal maşallah pepe hayraniyiz kaydediyor artık sürekli pepe zehirlenmesi yaşıyorumay pepesini sevsinler minik kuşun.:) günaydın
benim kızım da böyle kıvırcık çok tatlı saçları maşallah:)
Ayyy kırk bin kere maşallah kuzuma..kızlar siz benim elifi görseniz sasar kalırsınız. .Bugüne kadar kız diyen 2 yada 3 kişidir. .herkes erkek sanıyor.Sağol annesi tüm çocuklar bal maşallah pepe hayraniyiz kaydediyor artık sürekli pepe zehirlenmesi yaşıyorum
Amanin,Herkese gunayddiinnnn bol yemeli bol uykulu sakin bi gün olur umarım Eki Görüntüle 1692534
Canim hoşgeldin..blogunu takip edenlerden.buarada Nisa küçükken babasının kopyasi ama şimdi fazla benzemiyor...maşallah nisaya
Ahşap daha sağlıklı deniyor. Yani mdf falan sıkıştırılmış odun tozu biliyorsun. Hem de ahşap olunca ilerde değiştirip istediğin formda yaptırabilirsin. Boyatabilirsin. Ama diğerlerinde bu şansın yok
Slm anneler nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum biz tuvalet eğitimine başladık bugün 3. Günümüz çok zormyş ya bez daha kolaydı:)
Ya ben ezgiye hic karisim yedirmedim. Kahvaltiya basladigimizdan beri gep tabak hazirladim. Zaten karisim yapildigini da bilmiyordum. Cok sonra burda ogrendimevet canım dünya dua üstüne kurulu..Allah dularımızı kabul etsin inşallah..illaki büyüyünce herşey yoluna girecek ama işte bazen sabrımız taşıyor napalım..sağlık olsun deyip geçiyoruz..bende karışımı keseceğim 1 aya kadar..sırf hergün 2 ceviz yesin diye 4 tane katıyorum..tereyağ bal beyaz peyniride katıyorum..elifin zararlı olarak yediği tekşey eticibebe..onun dışında maşallah herşeyden azda olsa yer..kahvaltı tabağı hazırlıyorum canı ne isterse yiyor kendi..zaten benim boğazım çok iyidir birde beni emiyor..tek sıkıntımız artık çorba görmek istemiyor..sürekli makarna,köfte,sebzeli pilav bu tarz katı şeyler yiyor.elife ayak uydurmak hem kolay hem zor..bazen çıldırtıyor beni..tüm gün yaptıklarını yazsam yok artık dersiniz..fatih çok şey kattı elife..birde ben apartmandaki çocuklarıda çağırıyorum fatih çok istiyor sıkılıyor..elif onlardanda birşey kapıyor sürekli..anlayacağınız bizim ev sürekli curcuna..
Deren bizim gurubun en hizlisi ciktiSlm anneler nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum biz tuvalet eğitimine başladık bugün 3. Günümüz çok zormyş ya bez daha kolaydı:)
Ben nasıl kafaya takiyordum. .Çocuklar yemesin kimse yanıma yaklasamiyordu. .ne akilsizmisim saldim gitti 5 gündür. .hersey yolunda şimdilik masallahYa ben ezgiye hic karisim yedirmedim. Kahvaltiya basladigimizdan beri gep tabak hazirladim. Zaten karisim yapildigini da bilmiyordum. Cok sonra burda ogrendimzaten deli gibi zeytin yiyor. En az 10 tane yer. Bazen sadece zeytin ve yumurta sarisi yiyor. Cevizi de eline veriyorum en azindan yarisini yiyor. Kesinlikle peynir yemiyor ama hergun 1 buyuk bardak sut iciyor ve yogurt yiyor. Napayim peynir de yemesin. Eskiden cok takiyordum yemek olayini ama simdi biraktim. Bazen birkac gun neredeyse ac geziyor, ama zorlamakla da olmuyor..
Teşekkür ederim Cnm bende daha memeden kesmedim benim kız 14 aylıktan beri kakasını söylüyor ben cesaret edemiyordum geçenlerde anne kalk bez doldu dedi ondan sonra bıraktım artık her şeyin farkındaben daha memeden kesemedim siz tuvalettesiniz maşallah size kolayca atlatın inşallah
Ay Cnm sorma dün yine tuvalete zor yetiştik anne kaka gelmiş dedi bi gittik iç çamaşırı kaka yarısını tuvalete yaptı amaDeren bizim gurubun en hizlisi cikti
Kolay gelsin annesi, bolca camasir yikayip halı sileceksin bundan sonra
Masallahh ceyline yerim ben onu..minada pepee ve nilo hayranı Mina tv izlemez ama telefonda vidoyusunu izliyorHerkese gunayddiinnnn bol yemeli bol uykulu sakin bi gün olur umarım Eki Görüntüle 1692534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?