2014 Şubat Anneleri

ben ikinci çocuğu bir kaç sene sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse, de ben de 35-36 olacağım, çok mu risklidir yahu, mesela ışın karaca, yeşim salkım, hülya avşar hep 35 inden sonra anne oldular. galiba 40 tan sonra amniyosentez öneriliyor. ama sadece biyolojik yaş da değil vücut yaşı da önemli bence, düzenli beslenen, spor yapan, kilolu olmayan bir kişinin vücut yaşıyla, aynı yaştaki ama kilolu, düzensiz beslenen , sigara-alkol içen, spor yapmayan birinin vücut yaşı aynı değildir herhalde.

benim de 10 kilo fazlam var, kilo vermeden 2. kez hamile kalamam. vücudumu önce bir toplamam lazım. yoksa hamileliğimde diyabet sorunu falan yaşayabilirim Allah korusun.

sağolun kızlar ayrıntılara girdim keping temiz dedi uzanmış doktor bu alanda hayırlısı bekliyorum bakalım ne olacak 26. haftaya girdim

Canim benim yaşım 28 daha yaş riski değil kan seviyesi yüksekmis

sağolun kızlar ayrıntılara girdim keping temiz dedi uzanmış doktor bu alanda hayırlısı bekliyorum bakalım ne olacak 26. haftaya girdim

Canim benim yaşım 28 daha yaş riski değil kan seviyesi yüksekmis
canım benim yaş o zaman36 idi benim riskde kanda çıkmıştı 96/1 di şükürler olsun hiç bir sorunumuz yok bence hiç kafana takma ben üzüntüden hamileliğimi bile doyasıya yaşayamadım

Kızlar yardım. Artık kafayı yiyeceğim. Çok kotu haberler okuyorum ya da duyuyorum. Hamile olduğum için mi hassaslaştım yoksa çocuk sahibi olduğum için mi bilmiyorum. Sizin de moralinizi bozmak istemem ama çarem kalmadı. Bugün bizim yan apartmanda 4 aylık bebek yatağında ölü bulunmuş. Başka haberler de oluyor böyle okuduğum. Allah a emanetiz tabi ama aklım almıyor. Nasıl oluyor

Canim ben hamileligimden once sigara, cok nadiren de slkol de kullaniyirdum. Spor yapan bir tip de degilim. Ama kendimi hic 35 hissetmiyordum hatta 20 li yaslarda ki annelere cilgin gozuyle bakiyordum
Eskiden 35 sonrasi riskli deniyordu ama artik 40 bile cok normal karsilaniyor.. Napalim biz de olgun anneleriz

Ayy nasil yaa... Ben zeynepten sonra zaten paranoyak oldum, bu haberler coook cok uzuyor...

Şimdi sigara içiyor musun tekrar? Ben ilk hamileliğimde bıraktım. Sonra tekrar başladım. Şimdi hamile olduğumu öğrenir oğrenmez bıraktım.

Şimdi sigara içiyor musun tekrar? Ben ilk hamileliğimde bıraktım. Sonra tekrar başladım. Şimdi hamile olduğumu öğrenir oğrenmez bıraktım.
Yok canim icmiyorum. Ki ben gunde 1 paket icerdim eskiden..Donem donem cok canim istedi, baslamayi da dusundum ama, ezgi beni sigara icerken gormesin diye hep bu istegimi bastirdim. Tek korkum işe donunce baslamak. Ama neredeyse 2,5 yildir icmiyorum, umarim birdaha da icmem. Sumdi esime burakturmaya calisiyorum

günaydın kızlar..hergün 5.30 bilemedin en geç 6 da ayaktayız..ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum..hala deliler gibi meme emiyoruz..gece uykusunu ne ben ne elif alabiliyor..köpek dişleri çıksın ilk işim aktardan sabır taşı alıp memeden kesmek..2 yaşını beklemeyeceğim artık..bu arada elif iyi oldu..fatih hastalandı..3 gündür yüksek ateşi var..ateş düşürücülerle ayakta kuzum..kreşte kaptı sanırım..elif artık iyice kendini ifade ediyor..maşallah her cümleyi kurabiliyor..şimdi ben bunları yazarken abisiyle oyuncaklarla oynuyor..diyorki böyle yaptık böyle taktık..legolarla oynuyor abisiyle..abi olmaz,bak buldum,ben buldum,abi gog (yok) burda..diye vır vır konuşuyor..

bu arada kızlar..4 gündür ikisinede kahvaltı tabağı hazırlıyorum..tabakta zeytin,salam,kaşar,beyaz peynir,ekmek içi ve salatalık var..sadece beyaz peynir yemiyor..abisine ben kazanacam ben bitirecem deyip gaza gelip eliyle hepsini yiyor..çatal vermiyorum çünkü 2 dakika poposu yer görmez..bizden böyle işte..

birde kaka yapınca yüzüstü yatıp anne gel kokla hadi diyor..ya bu iyice sıpalaştı..buraya yazdımmı bilmiyorum ben kendime türk kahvesi yapıyorum,gidip oyuncak fincanını gelip benimle içiyor..yalnız abur cuburların olduğu çekmeceden çikolata getirip kahvenin kenarına koyuyor..valla büyümüşte küçülmüş bu maşallah..

yalnız kahvaltıdan önce mutlaka bir bardağın içine dövülmüş ceviz,4 tane eti cicibebe,çok az beyaz peynir,tereyağ,bal ve çekilmiş ekmek içi koyup yediriyorum..bu saydıklarımı ancak karışımla yiyor..sonra kahvaltıya geçiyor..cevizi mutlaka yediririm..gerçekten ceviz benim için veli nimet..yasadığım yerde ceviz bol..yaş halde 10 kilo aldım kuruttum.mutlaka sizlerde yedirin kızlar.ben çok faydasını gördüm çocuklarımda..

canım bunları yediğinde kahvaltısınıda yapıyormu yiyorsa maşallah

Maşallah bidiga tü tü tü kardes olunca çok şey değiştiriyor işte geliştiriyor çocukları biz yanlız ve sakiniz o yüzden fazla konusmuyo kedi möö bak geldi anne geldi cümleler bu kadar bende akıllı diyorum sizinkiler in yanında saftirik. Herşeyi anliyo ama git şu çöpü at diyorum eline bişey verip mutfağa gidip kapağı açıp dolap içindeki çöpe atiyo alkışını yaparak geliyo dün cekmecede sineklik buldu ah ah diye yerlerde hayali sinek öldürdü yani buyuk insan gibi herseyi konuşuyorum ama birturlu yatak konusunu anlamiyo daha lafım bitmeden hiiii!!yapiyo yaticaz diyo dün ilk günümdu gündüz de yatırım 5dk uyudu ara ara mizmizlanarak 1.5 saat uyudu .gelelim geceye dişler fircalandi Loş ışıkta uyku tulumu giyilirken söylenmeye başlamıştı bile sütünü koydum kitap okucaktim baba odaya geldi ben okuyor dedi sen çık dedim ceylin aglamaya başladı kurtarıcısı gelmişti bana cinnettin geldi kitabı attirdim telden ninni açtım başladım yatagini sallamaya babada geldi yere uzandı telefonunu kurcalamaya odada devam etti mik mik mik 15 dj da uyudu sürekli salladim 9da uyumuş oldu hemen yattım 12de mizmiz yaptı hemen gittim salladim uyudu sonra 1 çeyrek 1 buçuk 3 defa falan mik mik sürekli gittim bazen kapıdan pis pis yaptım ama 3te bi uyandi vaaavvwww ayağa kalkmış çıkmak istiyo yok ne sallama ne bişey zaten dersem gibiyim aldım tekrar yanımıza .ne diyo sunuz bu duruma devam etme niyetindeyim ilk gece olur aslında sallamak bile istemiyorum çünkü aramizda yatarken sallanmiyoki bana akıl verin ne yapayım nasıl bi yol izliyim özellikle geceleri uzun oldu galiba kusura bakmayın

Ceviz bende yediririm canim yumurta ceviz peynir mutlaka yemeli bana gore gerisi boş pekmez falan olabilir

Pat diye memeden kestim emzigi kestim aynı anda ,uyku eğitimi veremiyorum hellppp
canım benim bence hiç kendini kasma..ben hazirandan beri kızımı oturma odasında yatırıyorum.tek basına yatıyor..gece kalkıp yanıma gelir beni alıp yatagına götürür meme emmeye gidiyoruz,yada kalkıp anneeee cabuk gellll diye bagırır..bence sende oturma odasına cekyatı ac orda yatır..uyku saati gelince koşa koşa bebeklerini alır yatagına gidip yatar..özendirmeye çalış biraz gerisi geliyor zaten..

canim ben karsliyim. dikkat et cok soguktur orasi. ucaktan inince cigerlerine derin derin oksijen cek ☺ ayrica kaz yemeyide unutma ( gerci daha yeni kesildi tam tadi oturmamistir ama )

dün öğlen geldik.
kars kağızman a göre daha soğuk ama inan ığdır kağızman da neredeyse yarım kollu ile gezecektik aşırı sıcaktı şansımıza
Oksijen bir harika zaten
bide geceleri kesinlikle buz oluyor. :)
kaz da hayatta yemem ben biraz yarı vejeteryanım hamilelik ile birlikte ufak ufak et yedim

Dışarıda inanılmaz rahat gerçekten. süsle geleni bekle bitti.
ama masrafı da bir o kadar öyle sırf mekana 250 TL verdik eh azda değil şimdi anlamıyorlarda.
frozen şimdi çok moda güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…