- 19 Ekim 2015
- 154
- 205
- 23
- 42
ben ikinci çocuğu bir kaç sene sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse, de ben de 35-36 olacağım, çok mu risklidir yahu, mesela ışın karaca, yeşim salkım, hülya avşar hep 35 inden sonra anne oldular. galiba 40 tan sonra amniyosentez öneriliyor. ama sadece biyolojik yaş da değil vücut yaşı da önemli bence, düzenli beslenen, spor yapan, kilolu olmayan bir kişinin vücut yaşıyla, aynı yaştaki ama kilolu, düzensiz beslenen , sigara-alkol içen, spor yapmayan birinin vücut yaşı aynı değildir herhalde.Aa o nasil laf oyle yaa. Ne demek hevesim kalmadihic olur mu oyle sey. Benim de 2 li testim riskli cikmisti, ozellikle yastan dolayi. Sapasaglam dogdu kuzum.. Bu bebek herseyiyle senin kabulunse, haydi silkelen biraz, kuzucuga da isim bulun artik.. Bizim gibi son haftalara birakmayin. Hatta bizi bebek sekerlerini yapan sekerci sıkıstırmadaydı dogumdan sonra ancak isim bulurduk biz
![]()
benim de 10 kilo fazlam var, kilo vermeden 2. kez hamile kalamam. vücudumu önce bir toplamam lazım. yoksa hamileliğimde diyabet sorunu falan yaşayabilirim Allah korusun.