Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gaz ilacı kulaniyormusunuz adını yazarmisiniz benim kızda uymak bilmiyor gece boyu ayaktayim meme ağzında günümüzde aynı çok yoruldum bu ikinci bebeğim yinede çok zor geliyor arada duyulduğunda göğsüme bırakıyorum öyle uyuyor bende kestiriyorum bu günlerde geçecek ama sabir
Biz daha çok yeniyiz..
senin küçük lkorsan bize göre abi :)
Bizim ki gece 3den 7ye kadar uyanikti simdide mizirdanmaya başladı..
anlamıyorum nesi v a r
Gunaydin topigimizde olan olmayan tum nisan anneleri:)) bugun yardimci bi bayan gelecekti, hasta olmus hafta ici de misafirim
Var. Artik kocamla gorunen yerleri temizliicem, kalani haftaya kadar bekliicek.
Ben de kocami özlüyorum. Ama birkaç seneye eskisi gibi oluruz herhalde, değil mi?
Allah güzel ve kolay bir doğum nasip etsin canım. Inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
40 gün dolmadan adet olanları duydum ama adet kanaması olsa ağrın olurdu, anlardın sanirim. Çok yoğun gelmeye devam ederse jinekologunu ara, seni en iyi o bilgilendirir.
Bnde çok özlüyorum kocami..evdeki kalabalıktan firsat buldukca öpüyorum kokluyorum kocami..
neeee bikaç seneye mi?
Okula falan başlarsa rahatlariz diye düşündüm. Bilemiyorum ki ben senden de acemiyim
Biogaida kullanıyorum canım, probiyotik, nispeten zararsız. Ben rezene anason çayı içiyorum (günde 2 defa). Bir de sabah kahvaltı sonrası 1 çay kaşığı kimyon yiyip su içiyorum. Rahat çıkarıyor bizimki. Günde bir kez bebe yağı ile.masaj da yapıyorum, iyi geliyor.
Canım onlar su anda sudan çıkmış balık gibiler. Herşey onlar için yeni ve zor. Onlar hayata adapte oldukça, bizler de onlara alışacagiz
Su evi bitireyim, size de gelirim canim; hızımi alamadım daha
Merhaba Nisan 2014 anneleri
Normal beklenen doğum tarihim 21 nisandı. 14 nisan gunu sezeryan olacaktım. ancak 12 nisan gunu abimin nikahından hemen once biraz suyum gelmeye başladı ama emin olamadım. Sonra gittikçe arttı. Nikah dönüşü sezaryene aldılar. Cumartesi öğleden sonra oldugu için doktor evine gitmişti, neyseki yetişebildi. Cok ilginç bir gündü:). İlerde anlatacak bir anı oldu.
Kızım 2820 gr doğdu. Bol bol emzirilmek istiyor. Yoksa ağlıyor. Gece 2ser saati bile buluyor emzirmek. Az mama da veriyorum gece. 1-2 hafta vereceğim sarılık olmasın diye doktor söyledi. Sizlerde durum nasıl.
Selamlar
Gözün aydin canım, maşallah. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin iinşallah. Sütun yarasın, tosun olsun yavrun
Ebebekte var canım. Internette de araştır yapılması gerekenleri ama hala devam ederse ilacı kullan. Kroniklesmemesi daha önemli. Bu arada yabancı forumlarda çok bahsedilen bir damla var (gripe water). Doktoruna danisip olur alirsan deneyebilirsin. Kullananlar memnun. Midede gaz baloncuklarini yok ediyor ve bebegin gegirmesini kolaylaştırıyor.
İstersen snowynin dedigi yontemi bi dene.[/QUOTE
sağolun kızlar inşallah yastık işe yarar bu aralar çok kusuyor. Kızımın kafasında ve yüzünde kızarıklıklar oldu sıcaktan diye düşünmüştüm kafası çok terliyordu çünkü ama değil galiba 1 haftadır böyle alerji gibi doktora götürecem
Ilk misafirlerimiz geldi, sakin geçti ama.... Hijyen kurallarına dikkat etmeyenar o kadar can sıkıyor ki. Akşamın bu saati olmuş tüm örtüler makinada, koltuklar halılar silindi. Halim kalmadı, artık evi de yarın domestos ile yikayacagim. Ya hamileyken ya lohusayken yaparlar, merhamet kalmamış kimsede (ilk defa yakiniyorum, lohusaligima verin)
Inşallah onlar da iyileşir, rahat oturup kalkarsin canım. Benim de annem yanımda. Sağolsun onun sayesinde biraz dinlenebiliyorum. Ama yavaş yavaş o yokmuş gibi idare etmeye çalışıyorum. Ne de olsa temelli kalmayacak. Hem bebekler de yavaş yavaş düzene giriyorlar. Korkutma kendi kendini, üstesinden gelirsin herşeyin.
Ben de kocami özlüyorum. Ama birkaç seneye eskisi gibi oluruz herhalde, değil mi?
Allah güzel ve kolay bir doğum nasip etsin canım. Inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
40 gün dolmadan adet olanları duydum ama adet kanaması olsa ağrın olurdu, anlardın sanirim. Çok yoğun gelmeye devam ederse jinekologunu ara, seni en iyi o bilgilendirir.
:)) sen oturup yorgunluk kahvesi icmeye gel. Kahve de yasak gerci, rezene icerizBiogaida kullanıyorum canım, probiyotik, nispeten zararsız. Ben rezene anason çayı içiyorum (günde 2 defa). Bir de sabah kahvaltı sonrası 1 çay kaşığı kimyon yiyip su içiyorum. Rahat çıkarıyor bizimki. Günde bir kez bebe yağı ile.masaj da yapıyorum, iyi geliyor.
Canım onlar su anda sudan çıkmış balık gibiler. Herşey onlar için yeni ve zor. Onlar hayata adapte oldukça, bizler de onlara alışacagiz
Su evi bitireyim, size de gelirim canim; hızımi alamadım daha
Bnde çok özlüyorum kocami..evdeki kalabalıktan firsat buldukca öpüyorum kokluyorum kocami..
neeee bikaç seneye mi?
Bi de 2ser yil arayla 2 tane daha kuzum olsun istiyorum. Bizim hasret yillarca surer sanirsamOkula falan başlarsa rahatlariz diye düşündüm. Bilemiyorum ki ben senden de acemiyim
Hayirli olsun canim. Anali babali buyusun insallah :)Merhaba Nisan 2014 anneleri
Normal beklenen doğum tarihim 21 nisandı. 14 nisan gunu sezeryan olacaktım. ancak 12 nisan gunu abimin nikahından hemen once biraz suyum gelmeye başladı ama emin olamadım. Sonra gittikçe arttı. Nikah dönüşü sezaryene aldılar. Cumartesi öğleden sonra oldugu için doktor evine gitmişti, neyseki yetişebildi. Cok ilginç bir gündü:). İlerde anlatacak bir anı oldu.
Kızım 2820 gr doğdu. Bol bol emzirilmek istiyor. Yoksa ağlıyor. Gece 2ser saati bile buluyor emzirmek. Az mama da veriyorum gece. 1-2 hafta vereceğim sarılık olmasın diye doktor söyledi. Sizlerde durum nasıl.
Selamlar
Canim o minik minik sivilceler bizde de var. Yuzunde boynunda. Hormonal bisey, endise etme. Yine de doktoruna sor icin rahat etsin :)İstersen snowynin dedigi yontemi bi dene.[/QUOTE
sağolun kızlar inşallah yastık işe yarar bu aralar çok kusuyor. Kızımın kafasında ve yüzünde kızarıklıklar oldu sıcaktan diye düşünmüştüm kafası çok terliyordu çünkü ama değil galiba 1 haftadır böyle alerji gibi doktora götürecem
:)) sen oturup yorgunluk kahvesi icmeye gel. Kahve de yasak gerci, rezene iceriz
Bi de 2ser yil arayla 2 tane daha kuzum olsun istiyorum. Bizim hasret yillarca surer sanirsam
kızlarrrr nasılsınız :) bız daha yeni geliyoruz kendimize
bebegı olanlara smdıden hayırlı olsun diyorum
düzeni anca oturtuyoruz
bnm hemoroid sorunu artık fazlalastı kabız degılım ama memeli basur gibi
birde sancı yapıyor aglaya aglaya ıdare edıyorum ilsc alamıyorum emziriyorum diye
varmıdır tavsiyesi olan bnm gibi sancılı hemoroidi olan ((( ?????
İstersen snowynin dedigi yontemi bi dene.[/QUOTE
Selam canım bnmde oğlum aşırı terlio kafası su içinde kalıo ama benimki bayagı saclı doğdu tras ettirebiliriz o derece bir ara bıynu isilik döktü uyurken üzerini kapamıorum kalorifer peteklerini kapadım 2 tane yanıo sadece üzerini kalın giydırmıom, doktorun ne diyecek merak ettim benidde bilgilendirirsen sevinirim, geçmiş olsun