2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Olabilir canım emerken sürekli genzine kaçırıyor. Maksimum 5 dk emiyor. Tavsiyen için teşekkürler benim aklıma gelmiyordu. Az emmesi emerken midesinin kalkıp kusacakmış gibi olması ara ara öksürmesi ve son zamanlarda emme dışında da midesinin kalkması gibi şikayetleri söyleyince doktorumuz reflü olduğunu söyledi. Midesini boşaltıp rahatlatması için bi ilaç verdi ama kullanmalımıyım bilmiyorum. Bahsettiğin yastık reflü yastığımı nerden bulabilirim acaba.

Daha gunun var csnim. Son anda hersey degisebilir. Benim de son gun gelmisti sancim aynen senin gibi stresliydim
[

Ebebekte var canım. Internette de araştır yapılması gerekenleri ama hala devam ederse ilacı kullan. Kroniklesmemesi daha önemli. Bu arada yabancı forumlarda çok bahsedilen bir damla var (gripe water). Doktoruna danisip olur alirsan deneyebilirsin. Kullananlar memnun. Midede gaz baloncuklarini yok ediyor ve bebegin gegirmesini kolaylaştırıyor.

merhabalar sevgili nisan anneleri :) haziran annesi olarak sizleri de takip ediyor tecrübelerinizi aklımın bir köşesine yazıyorum:)
öncelikle bebeğini kucağına alan anneler hayırlı olsun sonunda kavuştunuz bebişlerinize Allah analı babalı büyütsün:)
bebeklerini bekleyen anneler ise inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız:)

göğüs ucu yaraları için birşeyler söyleyecektim aslında. ben soğan suyunu sürmenin çok faydalı olduğunu duydum hatta bir arkadaşım yaptı hiç yara olmadı göğüsleri. henüz doğum yapmayan anneler deneyin şimdiden mutlaka yararını görürsünüz. bir de her emzirmeden sonra 1-2 damla sütünüzü göğüs ucunuza sürün o da çok yararlı oluyor. bir de tatlı badem yağı sürerseniz emzirmeden hem yara olmuyormuş hemde bebeğin ağzında pamukçuk olmuyormuş hepsini deneyenlerden öğrendim inşallah faydası olur :)

bebeklerin hareketli olması normalmiş o zaman:)
sürekli hareket halindeyim ben de. kilolarım da yavaş yavaş gidiyor.

Gozunuz aydin canim. Ssglik sihhatle anali babali buyutun

Tesekkurler priorim :))[/QUOTE]

Günaydın canlarım :)
Eee sessizlik çöker tabi topigimize.
Benim gibi sabahın 5 inde yastığa kafasını koyan ve saatte bir kalkıp bebeği emziren anneler varsa çok normal :)
Uykuya hasret kaldım ama uyumakta istemiyorum.
Kızımın çok canı yanıyor.
Dün akşam göbeğimiz düştü.
Atleti yapışmış üstüne hareket ettikçe kanatmis.
Çok sık emzirip çok sık altını doldurduğu için.
Makatta çatlaklar, yirtilmalar oluşmuş.
Kızım uykusunda dahi ağlıyor.
İnşallah geçer ama. Zor bir gece geçirdik.

♥ İdil Deniz ♥

Kızlar bizde 7 günlük olduk.çok şükür her şey yolunda .dikişlerim de iyi topaldandık çok şükür.kızım gözleri çok çapak oluyor .ne yapsam ki. Doktora mi gitsek

En iyi gelen şey anne sütü canım.
Mümkün olduğunca gözlerine sütünü damlat.
Hiç birşey olmaz.

♥ İdil Deniz ♥

Selam arkadaşlar gerçekten bebişlerden dolayı topike eskisi gibi yazılmıyor galiba kızlar benim bi sorum var görüp cevap yazarsanız çok sevinirim ben 20 Mart'ta doğum yaptım kanamam az az vardı rengide kırmızı değildi am 3 gündür tam adet kanaması gibi yoğun kırmızı kanama yaşıyorum sizce neden bu normal mi

Tatlosum cok gecmis olsun. Zeytinyagi sursen, belki cildi yumusatip bebegi rahatlatir.
Uykusuzluk hepimizde var. Gun icinde bebegim uyudukca acisini cikarmaya calisiyorum ben de ama gun icinde de uyumuyoruz maalesef

Canim 1 ay olmus dogum yapali. Belki normal adet dongusu olarak bugun rein baslamistir. Aklima boyle bi ihtimal geldi ama cok da bilemiyoeum

Ahhh bu annelik..
Kızlar uykusuzluğa dayanirdim normalde ama bide emzirmekten sırt ağrısı olunca hiç çekilmiyo..
Bizim bi gecemiz bi gecemizi tutmuyo..
bazen çok güzel emip gaz çıkarıyoruz bazen de hiç emmiyoruz..
bu arada hastanede yatarken 5.gunde göbeğimiz düştü bizim..
sanırım kızım doktor olup annesini babasini muayene edecek..
Yarın tekrar Sarılık kontrolümüz var kızlar inşallah degerimiz yüksek cikmaz yaa

Bu arada İdilin gobegini kuru tut. Yarasi kuruyacaktir yakinda.
Sağol tatlım.
Zeytinyağı sürdüm canım dünden beri sürüyorum. Ama bir gelişme yok.
Doktorumuzu aradık sıkıntısını anlattım krem verdi sağolsun.
İnşallah geçirir.

♥ İdil Deniz ♥

Hepimizde benzer sorunlar var canım.
İnşallah yarın degerleriniz düşük çıkar.
Bizim de perşembe kontrolümüz var.
İnşallah bizimde geçmiştir.

♥ İdil Deniz ♥

Selamm annişler yorgunluktan herşeye tek başıma koşturmaktan düzenli takip edemiorum, galiba herkes benim gibi sakin bayağ burasıı
Kendimi çok halsiz, bitkin, uykusuz, yorgun hissediorum ki anlatamam oğlum şuan uyuyor bende uyumak istiorum ama malesef uyuyamıorum dengem şaştı
Her günümüz bir farklı geçio hep böyle giderse yandım bn bir an önce düZelsin :)
Bakıcı ayarlamaya çalışıorum malesef bulammadım isteğim yaşta ve özellikte
Ev işlerim duruo yapamıorum, ben hep yatak hali ile saç baş darmadağın gezinip duruorum psikolojim bozuldu gün yüzü gördüğüm zaten yok
Amaaaa oğluşumu o kadarçok çok seviorum ki değer hepsine kıyamıyorum ona bakmayaaa

Gozunuz aydin canim. Ssglik sihhatle anali babali buyutun

Tesekkurler priorim :))

Günaydın canlarım :)
Eee sessizlik çöker tabi topigimize.
Benim gibi sabahın 5 inde yastığa kafasını koyan ve saatte bir kalkıp bebeği emziren anneler varsa çok normal :)
Uykuya hasret kaldım ama uyumakta istemiyorum.
Kızımın çok canı yanıyor.
Dün akşam göbeğimiz düştü.
Atleti yapışmış üstüne hareket ettikçe kanatmis.
Çok sık emzirip çok sık altını doldurduğu için.
Makatta çatlaklar, yirtilmalar oluşmuş.
Kızım uykusunda dahi ağlıyor.
İnşallah geçer ama. Zor bir gece geçirdik.

♥ İdil Deniz ♥[/QUOTE]

Çok üzüldüm, nazar mi değdi güzele acil sifa diliyorum canım.

Inşallah güzel haberler alırsın gülüm. Sen nasıl oldun, geçmiştir inşallah agrilarin.

Umarım kafana göre birini bulursun canım. Tek çok zor. Bakıcı olmasa da evle ilgilenen biri olsa yine oldukça rahatlatir seni.

canım hepimizde durumlar aynı uykusuzluk tavan yapmıs durumda gündüz gelen giden allah eksik etmesin ama gündüz oğlum 2 saat uyumusken bende yatayım diyorum ama düzen sastı bi kere
bizim bugün 17 günümüz sadece topuk kanı icin sağlık ocağına cıktık allahtan evim aydınlık günes alan ve merkezi biryerde camdan bakınca icim acılıo
ev islerinide esim yapabildiği kadar idare ediyoruz yemekler falan ondan hep bu aralar benim bebek dısında baska birseyle ilgilenmem mü,kün değii dus bile iki arada bi derede alıyorum oda mecburiyetten normal doğum yaptım dikişler icin hergün yapmam lazım

hamileyken annemin değerini anlamıstım ama yetmezmis simdilerde bikat daha anlıyorum ilerisini düsenemiyorum bile :)
annelik duygusunu tattığım icin kendimi cok sanslı hissediyorum cok güzel birsey gercekten tarifi imkansız allah herkese nasip etsin

rahatsız olan bebeklerimizde biran önce sağlıklarına , benimki gibi huysuz ve uykusuz olanlarda düzene girer insallah

Bizim gobegimiz 9. Gunde dusmustu. Sonra daha rahat ettim ben alt degistirirkrn kucagima alirken filan :) Canim emzirirken sirtini ve boynunu destekleyen rahat bi pozisyon al. Hatta o kadar rahat olsun ki benim gibi o pozisyo da uyuklayabil insallah yarin guzel haberler al. Bize de haber ver
Anladim canim. İnsallah gecer. Ama sen zeytinyagini sur yine de. Ocakta isit once asidini i almis oluyosun bu sekilde. Sonra da altini actikca az az sur. Pisik olusumunu da engelliyo. Hatta ben diskilama ve gaz cikarmayi kolaylastirdigina bile inaniyirum. Benim kizim da cok kaka yapiyo. Her seferinde suruyorum. Simdilik problem olmadi. Tavsiye ederim yani, en azindan dogal
Uyu firsat buldukca tatlim. Sutu de arttirir dinlenmek. Valla kas bitik sac bas birbirine girmis halde hepimizde. Ev isleri zaten mumkun degil. Yemek bile yapamiyorum insallah kafana gore bi bakici buluesun. Ev islerine de yardimci olsa hatta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…