- 15 Temmuz 2013
- 4.363
- 5.595
canım
Bende senin gibiydim ama benim kızım son günü geldi sancı bile yoktu birden suyum boşaldı sen rahat ol.rabbim ne zaman emir verirse.
Günaydin güzeller, keyifli pazarlar
Sütun hızlı geliyor ve çocuk tıkanıyor olabilir canım. Bende de emerken oluyordu. Eğer süt akis hızından ise sırtını geriye yaslayip bebeği üzerine doğru al. Süt akisi azalır ve bebek daha rahat emerek 5 dk da memeden kaçmak yerine tüm sütü bosaltabilir. Reflu teşhisi kondu ise gecikmeden yastık al, onunla yatır. Emdikten sonra hemen yatırma; gazını çıkart ve bir süre dik tut. Acı, eksi yeme bir de kafein ve sigara kullanma. Kronik olmasına izin vermezsen, büyüdükçe şikayetleri azalacaktır.
Daha gunun var csnim. Son anda hersey degisebilir. Benim de son gun gelmisti sancim2-3 gündür duruldu sanki başlık
ben stres yapmaya başladım sanırım hem doğum yapmak istiyorum hem daha zamanı var diyorum
ah ahh ben de anlamadım kendimi ne olacak bu halim son 9 gün zaman geçmek bilmiyor sanki ya da su gibi akıp geçti mi ne:26:
sezeryandan korkuyorum henüz belirgin ağrım sancım olmadığı için.. napıcam ben
Olabilir canım emerken sürekli genzine kaçırıyor. Maksimum 5 dk emiyor.Tavsiyen için teşekkürler benim aklıma gelmiyordu. Az emmesi emerken midesinin kalkıp kusacakmış gibi olması ara ara öksürmesi ve son zamanlarda emme dışında da midesinin kalkması gibi şikayetleri söyleyince doktorumuz reflü olduğunu söyledi. Midesini boşaltıp rahatlatması için bi ilaç verdi ama kullanmalımıyım bilmiyorum. Bahsettiğin yastık reflü yastığımı nerden bulabilirim acaba.
sağol canım
doktorumuz ilaç verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım
Teşekkürler canım.
Sürekli ağzına mide içeriği geliyordu canım. Ileri düzeyde olduğunda her yediğini çıkarmaya başlıyorlar. Benim bebeğimin o kadar ileri değil şükür. Dikkat etmek gerekiyor bir süre.
Canım çok sıkı olmayan kruvaze emzirme sutyenin varsa kalkanı silikon aparati olmadan sürekli kullanabilirsin. Silikon aparat süt kanallarına baskı yapip sürekli uyardigindan uzun süreli kullanılmasi önerilmiyor. Sonrasında da alıştırmak için arada çıkart sonra yeniden tak. Birkaç günde alisiyorsun. Bu arada ben krem sürmeye devam ediyorum (her emzirme sonrası önce yikiyorum sonra kremliyorum).
Bizimki de öyle gülüm. Poposu başı ayrı oynuyor. Sebeklik yapıyoruz sürekli
Uyku sorunu bizde de varmemede uyurken degmeyin keyfimize. Yataga yatirinca kiyamet kopuyo. Biz de alt degistirirken basen sinir keizleriyle mucadele ediyoruz. Nasil bir aglamak anlatamam biz de mama veriyoruz maalesef. Dogum ve besleme sekli hic hayal ettigim giibi olmadi
Canim o zamana kadar sancilarin da gelebilir belki. Hayirlisi diyelim, gonlune gore ilur insallah
biz de cok kullanmiyoruz. Hatta artik gerek kalmamusti ama guya sutum artsin die sagdim pompayla kizim emdikten sonra. Cok yuklendim herhaalde zavallilara
Günaydin güzeller, keyifli pazarlar
Sütun hızlı geliyor ve çocuk tıkanıyor olabilir canım. Bende de emerken oluyordu. Eğer süt akis hızından ise sırtını geriye yaslayip bebeği üzerine doğru al. Süt akisi azalır ve bebek daha rahat emerek 5 dk da memeden kaçmak yerine tüm sütü bosaltabilir. Reflu teşhisi kondu ise gecikmeden yastık al, onunla yatır. Emdikten sonra hemen yatırma; gazını çıkart ve bir süre dik tut. Acı, eksi yeme bir de kafein ve sigara kullanma. Kronik olmasına izin vermezsen, büyüdükçe şikayetleri azalacaktır.
Gozunuz aydin canim. Ssglik sihhatle anali babali buyutunGunaydin kizlar. Topik kimsesiz kâlmis. O eski kslabalik topigimiz yok. Bebisler buyusun toparlar herhâlde.
[/QUOTE=kircicegi48;34959979]17 nisan da spinal sezeryanla bizde kavuştuk kızımıza çok şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın
Kızlar bizde 7 günlük olduk.çok şükür her şey yolunda .dikişlerim de iyi topaldandık çok şükür.kızım gözleri çok çapak oluyor .ne yapsam ki. Doktora mi gitsek
Kaynamis cnm cok sukur
👨❤👶
Tatlosum cok gecmis olsun. Zeytinyagi sursen, belki cildi yumusatip bebegi rahatlatir.Gozunuz aydin canim. Ssglik sihhatle anali babali buyutun
Günaydın canlarım :)
Eee sessizlik çöker tabi topigimize.
Benim gibi sabahın 5 inde yastığa kafasını koyan ve saatte bir kalkıp bebeği emziren anneler varsa çok normal :)
Uykuya hasret kaldım ama uyumakta istemiyorum.
Kızımın çok canı yanıyor.
Dün akşam göbeğimiz düştü.
Atleti yapışmış üstüne hareket ettikçe kanatmis.
Çok sık emzirip çok sık altını doldurduğu için.
Makatta çatlaklar, yirtilmalar oluşmuş.
Kızım uykusunda dahi ağlıyor.
İnşallah geçer ama. Zor bir gece geçirdik.
♥ İdil Deniz ♥
Selam arkadaşlar gerçekten bebişlerden dolayı topike eskisi gibi yazılmıyor galiba kızlar benim bi sorum var görüp cevap yazarsanız çok sevinirim ben 20 Mart'ta doğum yaptım kanamam az az vardı rengide kırmızı değildi am 3 gündür tam adet kanaması gibi yoğun kırmızı kanama yaşıyorum sizce neden bu normal mi
En iyi gelen şey anne sütü canım.
Mümkün olduğunca gözlerine sütünü damlat.
Hiç birşey olmaz.
♥ İdil Deniz ♥
Tatlosum cok gecmis olsun. Zeytinyagi sursen, belki cildi yumusatip bebegi rahatlatir.
Uykusuzluk hepimizde var. Gun icinde bebegim uyudukca acisini cikarmaya calisiyorum ben de ama gun icinde de uyumuyoruz maalesef
Canim 1 ay olmus dogum yapali. Belki normal adet dongusu olarak bugun rein baslamistir. Aklima boyle bi ihtimal geldi ama cok da bilemiyoeum
Sağol tatlım.Bu arada İdilin gobegini kuru tut. Yarasi kuruyacaktir yakinda.
Ahhh bu annelik..
Kızlar uykusuzluğa dayanirdim normalde ama bide emzirmekten sırt ağrısı olunca hiç çekilmiyo..
Bizim bi gecemiz bi gecemizi tutmuyo..
bazen çok güzel emip gaz çıkarıyoruz bazen de hiç emmiyoruz..
bu arada hastanede yatarken 5.gunde göbeğimiz düştü bizim..
sanırım kızım doktor olup annesini babasini muayene edecek..
Yarın tekrar Sarılık kontrolümüz var kızlar inşallah degerimiz yüksek cikmaz yaa
Gozunuz aydin canim. Ssglik sihhatle anali babali buyutun
Tesekkurler priorim :))
Ahhh bu annelik..
Kızlar uykusuzluğa dayanirdim normalde ama bide emzirmekten sırt ağrısı olunca hiç çekilmiyo..
Yarın tekrar Sarılık kontrolümüz var kızlar inşallah degerimiz yüksek cikmaz yaa
Selamm annişler yorgunluktan herşeye tek başıma koşturmaktan düzenli takip edemiorum, galiba herkes benim gibi sakin bayağ burasıı
Kendimi çok halsiz, bitkin, uykusuz, yorgun hissediorum ki anlatamam oğlum şuan uyuyor bende uyumak istiorum ama malesef uyuyamıorum dengem şaştı
Her günümüz bir farklı geçio hep böyle giderse yandım bn bir an önce düZelsin :)
Bakıcı ayarlamaya çalışıorum malesef bulammadımisteğim yaşta ve özellikte
Ev işlerim duruo yapamıorum, ben hep yatak hali ile saç baş darmadağın gezinip duruorum psikolojim bozuldu gün yüzü gördüğüm zaten yok
Amaaaa oğluşumu o kadarçok çok seviorum ki değer hepsine kıyamıyorum ona bakmayaaa
Selamm annişler yorgunluktan herşeye tek başıma koşturmaktan düzenli takip edemiorum, galiba herkes benim gibi sakin bayağ burasıı
Kendimi çok halsiz, bitkin, uykusuz, yorgun hissediorum ki anlatamam oğlum şuan uyuyor bende uyumak istiorum ama malesef uyuyamıorum dengem şaştı
Her günümüz bir farklı geçio hep böyle giderse yandım bn bir an önce düZelsin :)
Ev işlerim duruo yapamıorum, ben hep yatak hali ile saç baş darmadağın gezinip duruorum psikolojim bozuldu gün yüzü gördüğüm zaten yok
Amaaaa oğluşumu o kadarçok çok seviorum ki değer hepsine kıyamıyorum ona bakmayaaa
Bizim gobegimiz 9. Gunde dusmustu. Sonra daha rahat ettim ben alt degistirirkrn kucagima alirken filan :) Canim emzirirken sirtini ve boynunu destekleyen rahat bi pozisyon al. Hatta o kadar rahat olsun ki benim gibi o pozisyo da uyuklayabilAhhh bu annelik..
Anladim canim. İnsallah gecer. Ama sen zeytinyagini sur yine de. Ocakta isit once asidini i almis oluyosun bu sekilde. Sonra da altini actikca az az sur. Pisik olusumunu da engelliyo. Hatta ben diskilama ve gaz cikarmayi kolaylastirdigina bile inaniyirum. Benim kizim da cok kaka yapiyo. Her seferinde suruyorum. Simdilik problem olmadi. Tavsiye ederim yani, en azindan dogalSağol tatlım.
Zeytinyağı sürdüm canım dünden beri sürüyorum. Ama bir gelişme yok.
Doktorumuzu aradık sıkıntısını anlattım krem verdi sağolsun.
İnşallah geçirir.
♥ İdil Deniz ♥
Uyu firsat buldukca tatlim. Sutu de arttirir dinlenmek. Valla kas bitik sac bas birbirine girmis halde hepimizde. Ev isleri zaten mumkun degil. Yemek bile yapamiyorumSelamm annişler yorgunluktan herşeye tek başıma koşturmaktan düzenli takip edemiorum, galiba herkes benim gibi sakin bayağ burasıı