iyi akşamlar arkadaşlar merhaba ilk hamileliğimi öğrendğim zamanlar çok sık uğruyordum buraya ama öğretmen olduğum için okul hayatı başlayınca ara ara sessiz takipçi olarak yazılanları okudum bu perşembe 22 haftalık olan bebeğimin olağan kontrülünde doktorumuz bi durumdan şüphelendi ve ayrıntılı usg istedi dün itibariyle vakıf gureba da doç. dktr pakizer hanıma çektirdik ve malesef oda sıkıntıyı onayladı dünden beri dünya ayagımın altından çekildi sanki bebeğimiz malesef diyaframa hernisi denilen 4000de bir görülen helede kız çocuklarda çok düşük ihtimal olan bi rahatsızlığa sahip ve bu koca bi gerçek kadınlar kulübünde nette baya araştırma yaptım doğduktan sonra hemen ameliyata alınırsa yaşama şansı düşükte olsa var ki erken doğum riski var bu hastalığın bunun asla olmaması lazım en az 37. haftayı doldurabılmesi gerekiyo çok zor bi durum kimse bişey yapamaz ne dese tesselli verse boş kendim zihin engelliler sınıf öğretmeniyim hergün gözümün önünde ağır durumdaki çocukları gördükçe bi kez daha yıkılıyorum ama benim bebeğimin en azında ameliyatla kurtulma şansı düşükte olsa var diye teselli oluyorum yaşayan bebek nadirde olsa var ve mucize bebek diye geçiyo haberlerde gazetlerde nolur bana dua edin okadar zorki ağlamak bile yetmiyo bi yerden sonra bölük pörçük cümlelerim için kusura bakmayın sadece dualarınızs esirgemeyin benden ve diyaframa hernisi rahatsızlığı olup yaşayan mucize bebeklerden tanıdığınız somut örnekler olursa motivasyon için benimle paylaşın mail adresimide verebilirim sanalda olsa dsteğe çok ihtiyacım var....
çok çok geçmiş olsun canım üzme kendini bak en azında ameliyatla düzelme şansı varmış meleğinin sen üzülürsen o daha çok üzülür senin de dediğin gibi teselli boş ama sen bir annesin ve kuvvetli olmalısın. Gelmiş geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah dualarım seninle.