Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
2014 NISAN ANNELERI LISTESI
anne adayimiz yaş kaçıncı bebiş şehir SAT BDT Bebiş cinsiyetimiz Bebiş isimlerimiz :118: e3sme3r 24 İlk İstanbul 08.07.2013 15 Nisan Kız avare34 23 İlk İstanbul 30.06.2013 05 Nisan Erkek Yusuf AdAm_OLaCaK_KIZ 28 İlk Batman 20.07.2013 26 Nisan Erkek Metehan SEDACAN 25 İlk Bursa 17.07.2013 23 Nisan Kız Ravza aktar83 30 İlk İzmir 13.07.2013 26 Nisan Erkek Alper HIRSIZI 33 İlk Ankara 01.07.2013 07 Nisan Kız Ela hayretbijiy 27 İlk İstanbul 08.07.2013 14 Nisan Erkek Arda pakize 25 İlk Bursa 14.07.2013 11 Nisan Erkek Emirhan kuzey16 29 İlk 28.06.2013 04 Nisan Erkek anar 24 İlk Kastamonu 01.07.2013 07 Nisan Erkek Poyraz golge_cicegi 30 İlk Ankara 08 Nisan Kız sinemmselcukk 24 İlk Ankara 13.07.2013 20 Nisan Kız Belinay buket_asude 29 İkinci Kars 22.07.2013 28 Nisan Erkek Muhammed Musab UmRaN__63 24 İlk izmir 28.06.2013 04 Nisan Kız Elif Nisa burtam24 27 İlk Ankara 26.06.2013 02 Nisan Erkek Ahmet Kağan ezgibo 27 İkinci İstanbul 04.07.2013 10 Nisan Erkek Eymen Çınar hawar 33 İkinci 16.07.2013 22 Nisan Simca12 33 İlk İstanbul 12.07.2013 18 Nisan Kız Dila aysegularik 29 İlk Hatay 11.07.2013 17 Nisan Erkek Galip burcu153 26 İlk İstanbul 26.06.2013 02 Nisan Kız Rabia jennyy_27 29 İlk 20.07.2013 27 Nisan Kız sudenazz_ 31 Üçüncü Adana 13.07.2013 19 Nisan Erkek kircicegi48 25 İlk Muğla 11.07.2013 17 Nisan Kız Aylin okkesa 08.07.2013 15 Nisan Kız Zeynep birgulum 20 İlk İstanbul 07.07.2013 15 Nisan Erkek Mert
yeni listemiz BDT sirasina gore yapilmistir
listeye eklenmek isteyen annis adayları lütfen özelden yazınız
Özelden yazamayan annişler alıntı yaparak yazarlarsa onlarin mesajlarını da görebilirim
KILO TAKIBINI BURADAN
NISAN ANNELERI BEBISLERININ ILK POZLARINA BURADAN
2014 Nisan anneleri beslenme günlüğüne buradan
2014 Nisan annelerinin minik bebislerine aldığı cicilere buradan
2014 NISAN ANNELERININ GÖBÜŞLERINE BURADAN
saat 1 de de kalksam gezmemden geri kalmıyorum maşalah bana :)
kv aradı ark gidecekmiş kızıda var gelriim dedim
kahvaltı yaptım ortalık topladım şimdi de ocağa çorba koydum onu pişiriyorum :)
kolay gelsin ne güzel yaaa. hamilelikte çalışmak zor geliyo. evde oturmayı özlüyorum. normalde evde olsam sıkılırım çalışmaya alışmışım ama hamileyken evde olmayı çoook istiyorum. hele o sabah erken kalkmak beni bitiriyor :106:
sağol canım :) ayyy ne diyosun sen zor olmaz olur mu canım yaa..evde olmakda çok sıkıcı oluyo aslında canım çalışıyoken hemen vakit geçer gibi geliyo banada :S
evet hemen vakit geçiyor ama hamilelikten erken kalkmak zor geliyo. sürekli masa başında oturmakta yorucu. insanın biraz ayağını uzatıp dinlenesi geldiği zamanlar oluyo. bizim odada küçük 4 kişiyiz içiçe tıkış tıkış çalışıyoruz daral geliyo 4 duvar arasında bazen
evet hemen vakit geçiyor ama hamilelikten erken kalkmak zor geliyo. sürekli masa başında oturmakta yorucu. insanın biraz ayağını uzatıp dinlenesi geldiği zamanlar oluyo. bizim odada küçük 4 kişiyiz içiçe tıkış tıkış çalışıyoruz daral geliyo 4 duvar arasında bazen
oyyyy kıyamam ben sizeeeee..ne işinde çalışıyosun canım?
canım ben memurum. muhasebe bölümündeyim 2 odamız var diğeri biraz daha geniş bizimki küçükneyseki huzursuz bir ortamımız yok birbirimize desteğiz. genelde neşeli geçiyo ama yoğunluktan yoruluyorum işte.
en nefret ettiğim meslek muhasebe..çok mantıksız bi ders yaa gıcık oluyorumm..amcamla kuzenim muhasebeci öyle deme diyolar ama kişisel fikrim :)
ohh çok şükür benim minik yaramaz tekmeliyo annesini :)
Hanımlar merhaba, hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ben de 2014 nisan annesi olacağım Allah izin verirse.
Topiği yeni keşfettim ve biraz okudum. Kafama takılan bişey var. Benim karnımda hatta göğsümün altına kadar bi kıllanma oldu son bir aydır da arttı. Normalde çok fazla tüy sorunu yaşayan biri olmadığım halde belirgin bi derecede kıllanma oldu.
Sizde de var mı böyle bir şey? İnternetten biraz araştırdım sanırım bazılarında olabiliyomuş. Acaba alsak bu tüyleri bi şekilde zararı olur mu ki?
Benimkini aradım bugün gececi ,gündüz evde.
Iş tutuyorum diyor...çamaşırları yıkamış..bulaşıkları yıkamış evi süpürmüş...bir de kuru fasulye ıslamış...
Adamı ne hale getirdim...yemeği de yapı ver dedim...iyi bebeği de ver ben doğurayım diyor...
Akşam eve gidip yemeği yapınca uzanıp kızımı dinliyorum orada uyuyakalıyorum sonra yatağa gidiyorum...
Her gün aynı şey...kendime gelmem lazım. öyle uyuşuklaştım...
8 kilo almışım...aşı olduğumda sağlık ocağında tartıldım...inanmıyorum demişim ...hemşire ne oldu diyor...
1 ayda 5 kilo...hamur işini kesmem lazım... Bebek daha 500 gram...zaten kiloluydum hamile kaldığımda
Iş tutuyorum diyor...çamaşırları yıkamış..bulaşıkları yıkamış evi süpürmüş...bir de kuru fasulye ıslamış...
Adamı ne hale getirdim...yemeği de yapı ver dedim...iyi bebeği de ver ben doğurayım diyor...
Akşam eve gidip yemeği yapınca uzanıp kızımı dinliyorum orada uyuyakalıyorum sonra yatağa gidiyorum...
8 kilo almışım...aşı olduğumda sağlık ocağında tartıldım...inanmıyorum demişim ...hemşire ne oldu diyor...
1 ayda 5 kilo...hamur işini kesmem lazım... Bebek daha 500 gram...zaten kiloluydum hamile kaldığımda
kolay gelsin ne güzel yaaa. hamilelikte çalışmak zor geliyo. evde oturmayı özlüyorum. normalde evde olsam sıkılırım çalışmaya alışmışım ama hamileyken evde olmayı çoook istiyorum. hele o sabah erken kalkmak beni bitiriyor :106:
geçenlerde kayın validem duydu yaptıklarını ailecek gülmüşler hatta kardeşi ve eniştesi kılıbık demişbenimkide aynı bende şimdi iş yerine geldim bütün gün hacizdeydim, yeni konuştum kocişimle eve geçmiş, bulaşıkları yerleştirdim, var olan bulaşıkları makineye koydum başka ne yapım diyor :d dedim oturduğumuz oda ile mutfağı elektrikle :d tamam dedi, yardım etmeleri gerçekten süper oluyor,
geçenlerde kayın validem duydu yaptıklarını ailecek gülmüşler hatta kardeşi ve eniştesi kılıbık demiş
ona rağmen hala devam ediyor aldırmadan...hamile olmasam zaten yapmaz,zorlasam da yapmaz normalde tv karşısında sürekli futbol izleyen bir tiptir.
benimkide aynı bende şimdi iş yerine geldim bütün gün hacizdeydim, yeni konuştum kocişimle eve geçmiş, bulaşıkları yerleştirdim, var olan bulaşıkları makineye koydum başka ne yapım diyordedim oturduğumuz oda ile mutfağı elektrikle tamam dedi, yardım etmeleri gerçekten süper oluyor,
Sağ olsun yapıyor da akşam ben nazlanamıyorum o yüzden
benim nerem ağrısa onunda ağrıyor...
Snowyy ,evet iyi ki erkekler doğurmuyor ben çekemezdim inan onun mızmızlığını.
benimkide aynı bende şimdi iş yerine geldim bütün gün hacizdeydim, yeni konuştum kocişimle eve geçmiş, bulaşıkları yerleştirdim, var olan bulaşıkları makineye koydum başka ne yapım diyordedim oturduğumuz oda ile mutfağı elektrikle tamam dedi, yardım etmeleri gerçekten süper oluyor,