2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
selam arkadaşlar 6. haftanın içindeyiz
benim sorunum şu bazı zamanlar resmen ateş vurmuşlar yakıyolar beni gibi hissediyorum
içimden bir yanma hissi geliyor çok uzun sürmüyor ama yanıyorum resmen
hatta eşim bile hissediyo yanıyosun kalk hadi klimalı odaya geçelim diyor
ateş değil eminim çünkü uzun sürmüyor
neden oluyor bu sizde de oluyor mu
 
kızlar gebelik haftasını kk forum 17 mart gösteriyor.başka yerelrden bakıyorum 16 mart.5+1 olmalıyım. SAT 9 Haziran.

(düzeltme yaptım doğrudur umarım ? )
 

dr.a bir görün istersen.ben ilk günler böyleydim.sonuçları kardeşim almaya gitmişti dr.a söyleyince ateş gebelikte normal değil gelsin demişti ve gittim 37 derece çıktı normal dedi döndüm.çok terliyorum ben.
 

randevu aldım zaten yarın gideceğim doktora ama yine geldi bi ateş sorayım yaşayan var mı diye
 
zuzmanji selam
sat'ın 10 Haziranmış, benim de 11haziran.
İlk kez nasıl öğrendin hamileliğini sen? b-hcg kaç çıkmıştı?

selam canım :)

7 temmuzda regl olmam gerekiyodu.olmayınca 9 temmuzda test yaptım,çok silik çıktı 2. çizgi.10 temmuzda kan testi yaptırdım hcg 227 çıktı.dr um bi daha kan testi yaptırmana gerek yok,2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi :)

dün bi daha test yaptım,2. çizgi inanılmaz koyu çıktı :)))))
 
herkese merhaba kızlar, bizim evde inşaat var bugün, ses kıyamet kopuyor, toza dumana karıştık benim kızın odasını genişletiyoruz, 2. bebişe yer açıyoruz

ateş sorununu ben hala yaşıyorum, vücudum sıcacık, birden saniyelik bir üşüme geliyor, sonra o da geçiyor, benim ateşim çok yüksek değil, normal de 36.2 lerde seyredrdi, şimdi 37 lerde. biraz yüksek.

üşümeyle başım belada benim
 
hımm anladım canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Benim de adetime 2 gün kala ve adet günüm de yaptığımda silik çıktı çizgiler. 13 temmuzda da kan testi yaptırdım 399,97 çıktı.
Haftaya cumartesiye doktora randevu aldım, bakalım ultrasonda görebilecek miyiz:26:
 

ben de içierek kullanıyorum, yalnız doktor başsönmesi halsizlik mide bulantısı yapacak demişti, hiç biri olmadı bende. şanslı mıyım, yoksa bende mi bir problem var anlamadım :111:


Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, Anne olmak dünyanın en güzel duygusu, kucağına aldığın andan itibaren inanılmaz bir bağ oluşuyor, elinden hiç bırakmak istemiyorsun, hiç kimseye göstermediğin sabrı gösteriyorsun, çok enteresan ama çok özel bir duygu Allah yaşamayan herkese nasip etsin
 

Tarihlerimiz aynı canım , hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Ben geçen hafta uçak yolculuğu yaptım doktor sakıncası yok dedi
Dönüşüm ama otobüsle oldu yaklaşık 14 saat.Bir sıkıntı yaşamadım bacak ağrıları dışında

SÜPER o zaman büyüsün içeri de kocaman olsun .

inşallah midem de uzun kaldığında yemekler daha iyi bakacağım ona

spidiiiiii
 
canım ben tutuyorum.zaten bebek bizden besleniyor (depoladıklarımızdan) bir de direk almıyormuş ki zaten besinleri (folic asit hapı alıyorum her sahurda 1 tane )

içimi rahatlattınız bende yatmadan önce 1 tane ferro sanol alıyorum ve hala tutyorum yarın ılk defa hastaneye gıdıcem bakalım ne dicekler muhtemelen alttan bakıcaklar.oruç konusunu sorsammı dıye düşünüyorum?hap bende bulantı ve karın ağrısı yapıyor sizede oluyormu?
 

canım alttan baktırmayı bilemem ama annemi dinliuorum ben bu sefer bu hafta da gitme dedi.çook merak ediyorum ama acele etmek isteimyorum.folik asit ya yan etkisini yaşıyorsun ya da gebelikten gelen bulantıdır bilemedim... ben folibol kullanıyorum.
 

maşallah canım benim çok sevindim senin adına inş bebeğinin gelmesinin verdiği moral eşininde innşş tamamiyle sağlığına kavuşup birdaha hiç tekrarlamamasına sebep olur rabbim size mucizesini hediyesini göndermiş inş kucağınızada sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsınız

herkese günaydın arkadaşlar.bugün saat 15:30da randevun var kesemizi görürüz inş.çok heycanlıyım Rabbim bebeğimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.sağlıklı bi şekilde inş.


hadi allah kolaylık versin inş görürsünüz kesenizi


canım benim gerizekalı doktorum bana mol gebelik seyahat edebilirsin dediği için ben gittim nce 1,5 saat uçtum ardından baya bi beklemeyle 3,5 saat uçtum dönüştede yine aynı ve gittiğim yerdede yaklaşık 2000km arabayla yol yaptık bunun yanında yürümemizde cabası allaha bin şükür bişey olmadı kaldıki sen tr içinde seyahat ediceksin inş bişey olmaz rabbim kendi korusun verdiği emanetleri

b hcg değerim 5+4 de 37903 çıktı normal mi bu değer?


canım doktoruna git baksın bakalım kesene kalp atışına inş kötü bişey değildir
 

bende sizin gibi batımdan 2 gün sonra yaptırdım 907 ydi. kimsede yüksek demedi 4 hafta bitmiş 5e başlamışsın dediler. o değerlere çok takılma canım bünyeye göre değşiyor sanırım. 4.haftanın son sınırı 425 5.haftanınsa 7300 hiç kafana takma gayet normal bence
 
merhaba guzel annelerbigüzel kahvaltmı edip uzanıp dınlenıp geldim sizleri merak ettim.ben bugun oturdugum yerde kışa menemenlık domates doğrucam akşam eşim gelınce kavanozlucaz önümüzdeki kışa bbebişimde yer belkiöncelikle çalışan annelere rabbim kolaylıklar versin.biz evde oturan annelerede bolca dinlenmeler nasıp etsın inşallah

herkese günaydın arkadaşlar.bugün saat 15:30da randevun var kesemizi görürüz inş.çok heycanlıyım Rabbim bebeğimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.sağlıklı bi şekilde inş.
aminnnnn.tatlımmm git gel ve bize güzel haberler getir inşallah.
merhaba arkadaşlar ben de büyük ihtimal mart annesiyim evde yaptığım pozitif çıktı 1 de hastanede yaptırayım bakalım, hayırlısı :)
hayırlısı olsun canım hoş geldın bebeğinle
kızlar sadece koltuk altımdan terliyorum.ama çok kötü kokulu bir ter.bunu yaşayan var mı ?

ya da nedenini bilen ?
aynı dert bendede var.yalnız olmadığımı bilmek cok guzelmiş
ahhh ahhh bu drlar nerede şoyle içimize sinecek drlarr.kapıdan iş halleden dra dr demem ben.inşallah gonlune gre bulursun canım.
canım işin tuhafı akşamları ve gece üşüyorum sabah terliyorum
al bendende okadar bende geceleri üşüyorum gunduzlerı ful ter.
canımm cok guzel inşallah kalp atımını duyamamış bizlerede nasıp olur bu duygu.rabbim nazarlardan korusun hepimizin yavrusunu.
hoşgeldın canım sende.bence düşük tehlıken yoksa drlar uçağı oneriyor.ahh ahh bende ızmıre gıtmek ıstıyorum ama tatıl yaş artık bu sene.seneye bebişimle gıderız ınşallah.
Allah nasip ederse bende martta anne olacağım. Çok heyecanlıyımmmmmmmm
sende hoşgeldın canım.gozun aydın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…