2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
kızlar ben de bişey sorucam.6+4 de bu perşembe kalp atışlarını dinlemek için gitmiştik.bebişi gördük çok şükür.kalp atışını da gördük.orda bişey pıt pıt atıyodu resmen.ben dr.a peki sesini duyabilir miyiz diye sordum.hayır ilk 3 ay içinde sesini dinlemek tehlikeli oyüzden dinletmiyoruz dedi.sadece görüntüde gördüm o da bikaç saniye.ama şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca duyanlar olduğunu gördüm.acaba gerçekten tehlikeli mi yoksa benim dr. mu çok pimpirikli ???anlayamadım valla.
 

düşük riski olduğu için bana yasak ta normal seyrediyorsa ilişki normal, önceki hamileliğimde serbestti mesela
 
riskli olduğunu da ilk kez senden duydum ne zararı varmış ki acaba? doktorlar öyle uzun uzun dinletmiyorlar zzaten 3-4 saniyecik bişey
 
selam anneler ben de mart annesi olucam inş. ikinci hamileliğim 14 mart 2014 muhtemel doğum tarihi..
 
hoşbulduk bebşimle canımmm gitmicem tatlım bende kesinlikle.rabbim yavrunun sağlıklı buyumesını nasıp etsın.
haklısın canım.ben birde 3 yıl kadın doğumcunun yanında çalışmıştım zamanında.bilirim kesınlıkle sık sık aranmak ıstemezler.oyuzden acil olmasa zaten aramam.herneyse inşallah gonlume gore bir dr bulucam.
canım ben ilk 5+4 de gittim , kese o zaman gorundu ama içinde yolk kesesi yoktu ve kese boyutu kucuk, 9 mm., cuma bi daha gidecegim,
cok guzel haberler alırısın inşallah canım.hadı bizlerede o haberlerı verırsın inşallah.
 

canım hiçbir rıskı yok senın dr neden oyle dedı anlamadım
 
ilişki konusunda ; ben dr a dün gittim.düne kadar yapmayın demişti,dünde yapın ama çok sık diil dedi
 
kızlar oruç tutan varmı ben tutyorum ama etrafımdakiler tutma diyor daha küçük bir şey olmaz dedim ama yanlışmı yapıyorum benim gibi tutan varmı acaba?
 
kızlar oruç tutan varmı ben tutyorum ama etrafımdakiler tutma diyor daha küçük bir şey olmaz dedim ama yanlışmı yapıyorum benim gibi tutan varmı acaba?

ben korkudan tutamıyorum canım. sonuçta şuan en önemli dönemi, bebek oluşma safhasında. belki sonraki aylar organlar tamamlanmış olduğundan fazla etkilenmez ama şimdi bütün besinleri bizden almak zorunda. bilemiyorum ama Allah hamilelere ve emziklilere bebeğin hayatından ve beslenmesinden endişe duyuyorsanız tutmayın diye buyurmuş. Ömrümüz varsa sütten kesince tutarız inşallah.
 
Sizinle dogum tarihi ayni olacak gibi son adet tarihim 4 haziran .keseyi gordunuzmu .biz carsamba gidecez gecen sali erken dedi hcg 1886.7 lerdeydi karindan bakti .birde yagli olunca gobek :)) goremedi

ayy ne güzelmiş canım benimde son adet 4 haziran gerçi son gittiğimde doğum 10 mart görünüyo dedi 2 gün erken söyledi. 29nda başka bir doktora daha gidicem ona göre değiştircem takvimi. ben iki kez girdim ultrasona ikisinde de alttan baktı perşembe günü gördük keseyi. inşallah sende görürsün canım
 

herkese iyi geceler arkadaşlar,İnşallah ben de mart 2014 te ikinci kez anne olucam.ama bu gün çok az kanamam oldu acile gittik sabah.doktor progestoron verdi.bu güne kadar oruç tuttum ama bu gün tutamadım.çok kararsızım ama bir şey olursa diye de korkuyorum.
 
Merhaba kızlar benim de gebeligim surpriz oldu 15 aylık bir oglum var 2012 Nisan annesiyim ve grubumuzla cok guzel bir iletişimimiz oldu ve yogun bir sekilde de devam ediyor. Umarım bu grup da oyle olur.
SAT 5 Haziran kan tahlilim 10 Temmuz 367 , 12 Temmuz 1227 . Haftaya kese icin gidicem gitmislen kalp atısını da duymayı umıt ediyorum.
 
benim SAT 9 haziran 10 temmuz bhcg 522 13 temmuz yani bugün 3125 ama kanamam oldu sabah. hayırlısı olr inşallah.
 

pumpkin 4321 merhaba nasılsın. nasıl gidiyor hamilelik.keseyi gördüm demişsin. tek herhalde. iki tane transfer edilmişti dimi sana. allah kalp atışını da duymayı ve kucağına almayı nasip etsin. anatoliada pozitif sonuctan sonra aradılarmı. tutumları nasıl oldu bu süreçte. memnun kaldın dimi. forumda anatoliada tedavi olan var mı başka biliomusun
 
herkese günaydııınn saçma sapan aksiyon dolu rüyalarla uyandım yine, üniversite arkadaşlarımla hamur açarken buldum kendimi, derken tayin isterken, derken okuldan kovulurken, derken ölüler mölüler anaaaaaaamm:18::18::18:
 
kızlar oruç tutan varmı ben tutyorum ama etrafımdakiler tutma diyor daha küçük bir şey olmaz dedim ama yanlışmı yapıyorum benim gibi tutan varmı acaba?

canım ben tutuyorum.zaten bebek bizden besleniyor (depoladıklarımızdan) bir de direk almıyormuş ki zaten besinleri (folic asit hapı alıyorum her sahurda 1 tane )
 

5+6 da 1.32 cm olarak gordum ben ama ıcınde ne yolk kesesı nede bebek henuz yoktu persembe gunu tekrar gıdecegım 7+1 olmus olacak ınsallah o zaman gorurum...
 
Gunaydinlar...
Evde ki yürüyüş bantiyla sabah ve aksamlari yavas tempoda 30 ar dakika yuruyeyim diyorum. Ne dersiniz? 5. Haftadayiz
 
doktorunuz keseyi görebildi mi ya
gördüyse kaçıncı haftada gördü
ilk haftalarda keseyi görmek için çok bastırıyo doktorlar dediler
korkumdan doktora gidemedim
5+6 da 1.32 cm olarak gordu. korkma canım nıye korkuyorsun kı allahın ıznıyle hersey yolundadır ınsallah:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…