2014 Kasım Anneleri

merhaba hoşgeldin.
rabbim size bağışlasın inşallah ilk defa geldin bu topiğe
tanışmıyoruz sanırım..
Evet işk defa geldım ^^
Onceden arastırdım ama bulamamıstım sonradan tesadufen denk geldı :)
Benımkı suan pepenın bedenım bana aıttır sarkısını dınlıyor

Kızlar merhaba..
Kimse pek bakmıyor buraya ama en azından ben haberleri vereyim.
Hamileydim şükür ama salı günü kontrolde bir kese daha gördü doktor.
Çift yumurta ikizlerim olacak eğer böyle sağlıkla devam ederlerse.
Şoktayız ailecek.
Tuhaf bir duygu :)))
perinin iki kanadı olur canimallahim kolay hamilelik ve kolay dogum versin.hayirli olsunlar insallah.ikiz hep istemisimdir ama kısmet

perinin iki kanadı olur canimallahim kolay hamilelik ve kolay dogum versin.hayirli olsunlar insallah.ikiz hep istemisimdir ama kısmet
Allah razı olsun canım benim..
Cuma günü kontrol var bakalım ikisi de hala benimle mi.
Biraz zor geçiyor tabi bu bulantılardan ama bin şükür bu halime.
Sen nasılsın hayat nasıl gidiyor?

arkadaşlar merhaba. oğlum kasımda 4 yaşında olacak. 2. çocuğu istiyorum artık ama oğlum bana çok düşkün, gece hala beraber uyuyoruz mesela. bi ara benim de kardeşim olsun diyen çocuk şimdi kardeş istemiyorum diyip duruyor. tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? çok aradayım :KK43:

arkadaşlar merhaba. oğlum kasımda 4 yaşında olacak. 2. çocuğu istiyorum artık ama oğlum bana çok düşkün, gece hala beraber uyuyoruz mesela. bi ara benim de kardeşim olsun diyen çocuk şimdi kardeş istemiyorum diyip duruyor. tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? çok aradayım :KK43:
Neden hala sizinle uyuyor ki canım?
Bi odası yok mu yani hani kendini oraya ait hissedebileceği hoşuna gideceği oyuncaklar yatak yastık vs.
Hala seninle yatıyor olması büyük sorun.
Benim oğlum da Kasımda 4 de girecek.
Biz 2 yaşında odasını ayırdık.
Ona kardeş yapmaya karar verdik.
Rabbim ikiz nasip etti.
Bizim planlarımızla hayatın bize yaptığı planlar uymuyor maalesef.
Şmdi iyi ki diyorum ayrı alışmış yoksa ben çok zorlanırdım.
Oğlum da bana çok düşkün zaman zaman tabi ki yanımda da yatırıyorum ama önce onu çöz canım.
Kıyamam çünkü o da bir an kötü olur.

odası olmaz mı, 6 aylıkken ayırdım hem de :) sonradan gece uyanınca yanımıza gelmeye başladı. bazen 10dauyuyup 12 de geliyor, bazen 2 de ama kesin gelip babasını gönderiyor.

odası olmaz mı, 6 aylıkken ayırdım hem de :) sonradan gece uyanınca yanımıza gelmeye başladı. bazen 10dauyuyup 12 de geliyor, bazen 2 de ama kesin gelip babasını gönderiyor.
Hmm gece gelip yanınıza yatıyor.
Anladım.
O zamanlarda mesela siz onun yatağına gitseniz kabul ediyor mu?
Bizde de ilk alıştırma döneminde çok oldu.
Geliyordu ben onu da alıp odasına gidip yanında uzanıyordum tekrar dalınca yatağıma geçiyordum.

Selam kızlar perikanadı Allah tamamına erdirsin inşallh :)
2 aydr kardeş kıskançlıgı had safhada oğlumda,itmeler düşürmeler yıprandm walla.bgn anne kardeşim karnına geri gitsin diyo :) welhasıl 3 yaş aralık iyi mi kötü mü tartışılır bence

bence tam zamanı kardeş için fazla açılınca da ileride sorun oluyor düşünüyorsan bence
hiç geciktirme zamanla alışır oda kıskanıcak diye fikrinden vazgeçme benimde nerdeyse 1 yıldır
yanımda yatıyordu kıyamadım ayırmaya hastalanınca yanıma almıştım oda alıştı bende öyle uyuyoduk
ama yazın daraldım çok cam falan açılmıyor uyunmuyor diye odası 2 yaşından beri var bu arada kasımda
bizde 4 yaş olucaz inşallah. sonra dedim oğlum artık burda yatmalısın çok oyuncağı var burası annenin
babanın yatağa önceden kıyametler kopuyodu asla yatmıyodu bile şimdi çok şükür ama bensiz uyumuyor
tabi onada alışıcak gece uyanırsa yanıma geliyor beni uyandırıyor odasına beraber gidiyoruz uzanıyorum yanına
tekrar uyuyor öyle sende öyle yaparsan alışır inşallah yatak konusunu bende çok dert etmiştim 1 aydır odasında
yatıyor tek sorun kendi uyuması kaldı oda zamanla olucak.

Hmm gece gelip yanınıza yatıyor.
Anladım.
O zamanlarda mesela siz onun yatağına gitseniz kabul ediyor mu?
Bizde de ilk alıştırma döneminde çok oldu.
Geliyordu ben onu da alıp odasına gidip yanında uzanıyordum tekrar dalınca yatağıma geçiyordum.

canım naber bebişler nasıl.
hesabın neden pasif anlamadım..

kızlar hepinize selam :KK68:
malum kasim geliyor ne hediyeler dusunuyorsunuz bakim.
biz arabali yatak dusunuyoruz fakat tam karar vermedim.

evet canım doğum günleri 4 yaşlarını kutlıycaz inşallah.
bizde arabalı yatak aldık ben sanırm hemen hemen her yaşında
odasını yapıyorum :):) 2 yaşında komple oda yaptım perdesi halısı dolabı
büyüyen beşik de babaannesi almıştı şimdide arabalı yatak aldık gayet rahat şimdilik memnunum
hem arabaları sevdiği için yatması daha da kolay oldu uğraşmadık. gerçi dayısı aldı bizim hediyemiz
sayılmaz ben zaten her ay genelde kıyafet alıyorum o güne özel pek almıyorum partisini yapıyorum bende
kaç gün uğraşıyorum :):):)

melek0909 melek0909 canım görüntüsü de ekde belki yardımcı olur.
çok daha güzel modelleride var tabi ama sadece karyolası 5000 tl idi
ben bunu aldım.iç yatağa da istikbal gayet rahat şimdiki yataklar bazalarda eskisi
gibi dar değik baya geniş valla çift kişilik gibi.
31.jpg

melek0909 melek0909 canım görüntüsü de ekde belki yardımcı olur.
çok daha güzel modelleride var tabi ama sadece karyolası 5000 tl idi
ben bunu aldım.iç yatağa da istikbal gayet rahat şimdiki yataklar bazalarda eskisi
gibi dar değik baya geniş valla çift kişilik gibi.Eki Görüntüle 2196594
canim cok sagol yorum ve resim icin.gule gule kullansın insallah yavrun.b8zde arabali ve gemili yatak arasinda kaldik.setayda arabali yataklar guzrl gibi duruyor. 1350 ile 1900 tl arasi.bakalim

canim cok sagol yorum ve resim icin.gule gule kullansın insallah yavrun.b8zde arabali ve gemili yatak arasinda kaldik.setayda arabali yataklar guzrl gibi duruyor. 1350 ile 1900 tl arasi.bakalim

gemili hiç kullanan görmedim o yüzden bilemem ama
arabalı yataktan memnun kalırsın zaten yatağı ile beraber bu
model 2000 TL ye geldi.

kızlar hepinize selam :KK68:
malum kasim geliyor ne hediyeler dusunuyorsunuz bakim.
biz arabali yatak dusunuyoruz fakat tam karar vermedim.
kızım hedıyeden cok coluk cocuk bırarada pasta uflemek ıstıyor bızde nasıpse ufak tefek seyler alırız ama nasıl bu sene kutlucam bılmıyorum ıyıce agırlascam temızlık hazırlık vs.. pff

canım sen hamişmişsin onedenle çok yoğurma kendini . pasta içecek birkaç aile yeter bence.maksat fotoğrafı olsun cimcimenin

X