2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba
Diğer anne gruplarının ilk mesajlarını incelerseniz görebilirsiniz.

sayın editörüm nasıl liste yapıldığını bilmiyoruz yoksa ben yapardım ama yapabiliecek bir arkadaşımız varsa yapsın cunkuu temmuz topiği acılacakmış

normalde cildim çok kurudur ama şuanda böyle bi durum yok hatta iyi gibi. ama bendede kepek sorunu başladı. dökülme vs yok

bnde bursalıyım kızlar ben yıldırım dorukta gizem hanıma gidiyorum memnunum (= sevil pakerde çok iyi bi doktor diye duydum

gizem hanım 5+3 te bebeğimin kalp atışını görmek için çok uğraştı karından göremedi vajinal baktı. vajinalde göremedi sonra dedi vajinal röntgen çektir gel. sonra kararını değiştirdi arifede gel yine gözükmezse o zaman çektirirsin dedi.bayramdan sonrası geç olur en sonda wc ye git gel bidaha bakayım dedi beklerken biraz sıkışmıştımda sanki bebeğin kalbinin gözükmesi gerekiyoda zamanı geçmiş gibi davrandı kısacası sayfada okuduğum kadarıyla 6-7. haftaya kadar görmeyenlerde var boşyere panik ettirdi bizi

Tam 6 haftalikken duydum canim ama soyle bisey de var ben 18 martta kalp atislari duyulmadigi icin kuretaj olmak zorunda kalmistim 9 haftaya kadar bekledim gerci allahin takdiri kaybettim bebegimi o yuzden bu sefer ozel drum ultrasonu cok iyi yani erken duydum strese girmedim cok sukur yani 6. Haftada duyulmazsa cok normal hastanelerde 8.hafta cagariyolar kalp atisi icin

Aynı zamanda sürekli sivilce çıkıyor ne alakaysa, kuru ciltte pek sivilce olmaz da...

Sivilceler hormonlardan kaynaklanıyor maalesef... Kurulukta gebelik de görülebilen bi durum... En iyisi sabah akşam temiz cilde nemlendirici ama nemlendiriciniz anti aging olamasın yani içerisinde retinoid, A vit, salisilik asit, retinoik asit gibi içerikler bulunmasın canım...:)

evet cnm panik olmuşsunuzdur bakalım biz nasıl bir 9 ay geçiricez inşallah çok iyi geçer (= bnm arkadaşlarımında çoğu memnun gizem hanımdan..herkese göre değişebiliyor bende dorukta şeyma hanımdan hiç memnun kalmadım gizem izinliydi ona gittim değişebiliyo işte öenmli olan içine sinmesi doktorun (=

anladım cnm bende şimdi 5+3teyim bayramdan sonraki pazartesi 6+4te olucam inşallah bnde duyarım o pıt pıtları (=

oetgslcim listeyi kazen den sen al sen yap anlıyosan biri alsın bence temmuz anneleri acılacakmış

Duyarsin tabii canim hic endiselenme :)

Son düzenleme:

o deli benim kızlar

bu dogrumu yaa:26: bel el yüz göz saç kremi hepsini kullanıyorum :26:

canım aynı şey bendede oldu hemde daha hamileliğimi öğrenmeden.krem sürünce öyle yanıyoduki anlatamam.yogun bi şekilde nemlendiriyorum cildimi sabah akşam.kullandıgım kremi de değiştirdim.haftada 1-2 kez peeling yapıyorum bir de.istersen markalarını falan önerebilirim.ama zararlıymış bi arkadaş öyle yazmış korktum valla

masallah canim :):) ewt insan çok heyecanlanıyor...bnde kendimi zor tutuyorum :) daha kalbini bile duymadim...onun icin elim gidiyo cici kiyafetlere ama ya olumsuz olursa diye mecbur kendimi geri cekiyorum..ama kalbini duyduktan sonra kimse tutamaz Hem erkege hem kiza giydirilebilecek zibinlar coraplar alcam insallh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…