- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
hosgeldin canımm bizde tebrik ederiz seniMeraba kizlar Oncelikle hepinizi cok tebrik ederim bende haziran annesi olucam insallah allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin canımm bizde tebrik ederiz seniMeraba kizlar Oncelikle hepinizi cok tebrik ederim bende haziran annesi olucam insallah allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin hepimize
merhaba güzel anne adaylarıı (= bnde bugün doktora gittim ve minnacık kesemizi gördük çok şükür rahminde kalınlaşmada çok güzel dedi ama yinede temkinli konuşuyolar tekrar kan tetsi istedi yaptrdım 1600 çıktı 2 gün önce 594tü (= artık bayramdan sonra kalp atışlarını duyarız inşallah ya duyarız demiii (=
Ben sadece folic asit aliyorum canim diger vitaminler icin erken degil mi :26:merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyım folik asit dışında hangi vitaminleri alıyorsunuz.bana doktor elevıt verdı fakat domuz yağı varmış onda o yüzden içmiyorum içmem gerek mi illa ki.
Hosbulduk canim tesekkur ederimhosgeldin canımm bizde tebrik ederiz seni
Ben sadece folic asit aliyorum canim diger vitaminler icin erken degil mi :26:
Hosbulduk canim tesekkur ederim
Masallah sizeeBence git canim ama dikkat et tabii bebislerimize bizim moralli olmamiz da lazim anneciginle beraber olmak hem sana hem de melegine iyi gelirkızlar değerimiz 96,4 317,2 cıkmış cok şükür bayramdan sonraya kaldı ya annemlere cok gitmek istiyorum bayramda yolculuk bişe olurmu dr gidebilirsin dedi ama siz giecekmisiniz ben gurbet geliniyim ve ailemi cok özlüyorum
Masallah sizeeBence git canim ama dikkat et tabii bebislerimize bizim moralli olmamiz da lazim anneciginle beraber olmak hem sana hem de melegine iyi gelir
Gordum canim ben cok sukur kalp atislarini da duydum bi daha 30 ekimde gidicem 9+1 olucam o zaman verir diger vitaminleri diye dusunuyorumkeseyi gördünmü canım sendr omega verdi bize folik asitin yanında
Gordum canim ben cok sukur kalp atislarini da duydum bi daha 30 ekimde gidicem 9+1 olucam o zaman verir diger vitaminleri diye dusunuyorum
Cok tesekkur ederim canim aminn insallah Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.Sizde bayramdan sonra gorursunuz kesenizi de pit pit atan kalbinizi de ben senden 2 hafta ondeyim erken sizin kan degerlerinizde guzel artmis masallahmaşallah size rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallahrabbim bizede kese görmey nasip etsin kalp atışlarını duyalım
İnsallah bi sorun cikarmaz tatlim ama cikarmasin yani annen sonucta en dogal hakkin bayramda gormek yol icin hic korkma bende 5.haftamda edirneden izmire geldim 9 saatlik yol allaha sukur iyiyiz Bebeciklerimiz allaha emanet artikbende öle düşünuyorum canım ama eşim diyoki bişe olursa yolda 4-5 saatlik yol tabi onunda işine geliyor ama cok özledim k.v inşallah bayrmın 1. gunu gitmeyn diye sorun cıkarmaz
evet canım ben Bursadayım
önce kan testimi sağlık ocağında yaptırdım.
cuma günü Esentepe tıp merkezine gittim. oradaki doktor daha çok erken bir şey değişmez dedi test bile yapmadı. bende vajinal muayene istemedim nede olsa görünmeyecek diye.
pazartesi tekrar gideceğim oraya daha sonra bende yeni bir hastane arayışına gireceğim. ama büyük ihtimal rentıp düşünüyorum. ya siz?
inşallah görürsün cnm sende merciğimeğini..herkes bayramdan sonrasını bekliyo bnde kalp atışları için bekliyorum (=maşallah canım dr temkinli konuyolar evet caanım ne güzel inşallah bizde kesemizi görürüz bayramdan sonraya kaldı
cnm kaç haftalıkken duydun kalp atışlarınıGordum canim ben cok sukur kalp atislarini da duydum bi daha 30 ekimde gidicem 9+1 olucam o zaman verir diger vitaminleri diye dusunuyorum
Ben cekirge dorukta sevil pakere gidicem ona gidipte memnun kalan insanlar cok cevremde. Ama 2 kere yildirim doruga gittim gizem yildirima memnun kalmadim ondan 28inde sevil hanima gidicem bakalim
Merhaba
Konuyudevralıp liste kim yapacak ?
2014 Temmuz Anneleri konusunu açmam gerekiyor...
merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyım folik asit dışında hangi vitaminleri alıyorsunuz.bana doktor elevıt verdı fakat domuz yağı varmış onda o yüzden içmiyorum içmem gerek mi illa ki.
benimde gözüm sütü görünce dönüyor 2 bardak kesin içiyorum canım ama korkuyorum 3 bardak içsem kalsiyum fazlalığı olur diye
Kalsiyumun fazlası vücuttan atılıyor canım... Rahat rahat içebilirsin bebişin için de çok iyi olur...:)
Cok tesekkur ederim canim aminn insallah Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.Sizde bayramdan sonra gorursunuz kesenizi de pit pit atan kalbinizi de ben senden 2 hafta ondeyim erken sizin kan degerlerinizde guzel artmis masallah
İnsallah bi sorun cikarmaz tatlim ama cikarmasin yani annen sonucta en dogal hakkin bayramda gormek yol icin hic korkma bende 5.haftamda edirneden izmire geldim 9 saatlik yol allaha sukur iyiyiz Bebeciklerimiz allaha emanet artik
Liste derken... :44:
Nerden öğrendin canım...
benimde gözüm sütü görünce dönüyor 2 bardak kesin içiyorum canım ama korkuyorum 3 bardak içsem kalsiyum fazlalığı olur diye
Kalsiyumun fazlası vücuttan atılıyor canım... Rahat rahat içebilirsin bebişin için de çok iyi olur...:)
vala canımm içiyom ne yapayım canım süt istiyo nedensesen nasılsın bebişin nasıl
Liste derken... :44:
Kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama benim dehşet bir şekilde cildim kuruyor ve saçım dökülüyor. Kel kalmak üzereyim. Cildime Clarins in ürünlerini kullanıyorum %99 bitkisel olduğu için. Pul pul oluyor cildim, inanılmaz kuruyor... Sizler neler yapıyorsunuz bu konularda?