2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ya canım ona bakarsan bana daha doktorum hamilesin bile demedi :)) şöyle oldu ben kan testi yaptırdım 86.7 çıktı doktora gösteremedim.2 gün sonra gittim herm gösteririm hem bi daha kan testi yapar yükselmişmi diye bakar dedim gittim doktor yok farklı doktora gösterdim sonucumu gebelik yok dedi beni deli etti ! kan testi verdi tekrar sonuc 183 çıktı yani iki katı bile geçmiş.ben bunlara dayanarak gebeyim diyebiliyorum ve tabii adet olmamkta en büyük garantim :) aynı 22 sinde doktora gidicem tekrar o zaman kesede görünücek inşallah.bu takımı dayanamadım aldım aşık oldum 20 liraydı o kadar ucuzki.bebek kıyafetleri çok pahalııı internette çok ucuz olabiliyor bazen:) böyle işte.ama içme kurt düştü yarın bi kan testi dahamı yaptırsam diyorum

:) ben kan vere vere kansiz kaldim :) iki gunde bir test yaptirdim sonuclar sirayla
67
72
188
795
2100 vee en son bugun yaptirdim 13.504 cıktı.sende takip et derim..çünkü artışın düzenli olması bebeğin gelişmeye devam etiğini gösterir .ben keseyi ve bebegimi gordum 8 gün sonra kalbini dinlemek için randevum var...sende takibini yap derim canim

dogru diyosun caım.yarın bi gidip ölçtürücem inşallah.bir de bu sabah kalktıgım da çok çok acık pembe bir iki damla leke gördüm korktum acaba düşük belirtsimidir diye nokta gibi de bir kan pıhtısı vardı çok korktum hala kafamı kurcalıyor bu

Bugun transferden sonra 23. Günüm.sen kacinci güneşin.

Bugun transferden sonra 23. Günüm.sen kacinci gündesin

Sikma canini benimde oldu oyle.ama çok şükür bugün de bebeğimi gördüm.

Bugun transferden sonra 23. Günüm.sen kacinci gündesin

benim reglim geçeli 9 gün oldu ama bende geç döllenme oldu canım.çünkü ben reglim 1 gün geçince yerleşme kanaması geçirdim.kanama dediğim 1-2 damla geldi iki gün o kadar

maşallah canm darısı başıma inşallah...içimi rahatlattın biraz gerçekten çok teşekkür ederim

Insallah canim benim rica ederim ne demek.dün benimde acik kirmizi renkte akinti oldu sonra da kahverengi lekeler...bende korktum bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile bakti doktor keseyide bebegimide gördüm.yinedebeta hcgye bakalim dedi deger 13,504 cıktı iste cok şükür..sende degerlerini düzennli olarak kontrol ettir bence en azindan 5000 olana kadar..

yarın gidip kan testi yaptırayım en iyisi.. acaba özel hastaneler açık mıdır bilemiyorum ki..ama gerçekten içimi ferahlattın.Allah bebeklerimizi hayılrısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

yarın gidip kan testi yaptırayım en iyisi.. acaba özel hastaneler açık mıdır bilemiyorum ki..ama gerçekten içimi ferahlattın.Allah bebeklerimizi hayılrısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

Amin tatlim benim insallah...özel hastanelerin acilleri aciktir sanirim ben ankaradayim zekai tahir buragin aciline gittim..

Hepinizi tebrik ederim hatunlar...hayatımızın en kutsal ve nazlı dönemine girdik,kendinizi şımartın ve olumsuz kişilere kulak tıkayınkendinize çok cici bakın

Daha yeni Clarins in ürünlerine 500 tl verdim.
Ben geçen yıl Clarins ı kullandığımda cildim o kadar düzeldi ki,
annemin arkadaşları ne kullandığımı soruyorlardı hep.
Hatta annemin bir arkadaşının kızı yeni doğum yapmış ve
hamilelikte cildi çok lekelenmiş, bana sordu ne kullandın diye,
hemen kızına söylemiş, kızı da beni aradı ben de anlattım
hangi markayı kullandığımı, bu kremin özelliği %99 bitkisel olması,
Clarins ın bir de serumu var. Vahşi doğada aslanlar başka yırtıcı
hayvanlarla savaştığında vücutlarındaki yırtılmış olan yaralı bölgeleri
sürtünerek iyileştirdikleri bitkilerden yapılıyormuş...

Bu arada ben geçen yıl 4 ay diyetisyene giderek yaklaşık 15 kilo verdim.
Benim komşum da aynı dönemde tüp bebek yaptırmıştı ve doktoru da ona
sağlıklı beslenme planı vermiş. Biz konuşurken aslında benim diyet programım
ile arkadaşın tüp bebek doktorunun verdiği sağlıklı beslenme planı tıpa tıp aynıydı.
Şuanda sınava hazırlanıyorum arkadaşlar 3 hafta sonra sınavım var.
Sınavı atlattıktan sonra foruma daha çok takılıp o meşhur sağlıklı beslenme planını
sizinle paylaşacağım inşallah. Sadece molalarda nete giriyorum,
dualarınız bekliyorum kızlar...

Kizlar bugün tam 5 haftalik olduk biz..ama benim ağrılarım hala geçmedi belim kasiklarim arada Karnım ve bacaklarım çok ağrıyor ((

canım benim Allah kolaylık versin sınavında başarılar sana... cildinle ilgili zaten güzel bir ürün kullanıyormuşsun ama sanırım naparsak yapalım çokta elimizdedeğil bu cilt değişkliği.hamilelikten e havaların değişiminden çok çok çok etkilendi cildim çünkü zaten çok hassas ve ince sanırım seninde öyle.. beslenme olayına gelince gerçekten çok iyi olur paylaşman :)

öyle tabi canım kişiye göre değişiyo gizem hanım pek konuşkan biride değil bana böyle ben sormadan bana herşeyi anlatıcak bi doktor lazım gizem hanımın yanına gidince sorcaklarımıda unutuyorum sağlık ocağında bile daha fazla bilgi verdiler bana :)

dediğim gibi hasta doktor diyoluğu çok önemli..özellikle doğumdada tecrübeli olması çok önemli..gizem hanım birde benim annemin arkadaşı belkide o yüzden bana biraz daha fazla ilgili..amaaaaan bebişlerimiz iyi olsunda her hastanede doktor dolu boşverr (= sen bursanın neresinde oturuosun cnm

Hee haliyle tabi tanidik olunca daha iyi ilgileniyodur :) Yildirim mollarapta oturuyorum sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…