2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok sevindim keseyi görmenize darısı başımıza inşallah :)
ben eğer değerler normal artışında giderse bayramdan sonra keseyi görebilirim inşallah.
bu arada sizde mi Bursadasınız?

canım hiç panik yapma muhtemelen geç yumurtlama olmuştur 190 düşük bir değer değil bayramdan sonra tekrar ölçtür ve mutlaka başka dr görün bazı drlar böyle cins olabiliyır benim dr gibi

inşallah duyarız canım benim kahverengi lekelerim var çok endişeleniyorum neredeyse hergüm dr gider oldum

Merhaba sevgili kk üyeleri;
Bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuç beta hcg 2348,33 çıktı. Saat geç olduğu için doktora gösteremedim ama oradaki hastane çalışanı hamilesiniz dedi. Tecrübeli arkadaşlar lütfen bunun bana ne anlama grldiğini söyleyebilir mi? Oradaki bayana güvendim ama insan bir daha duymak istiyor. :))

kızlar ben grip oldum heryerim ağrıyor özelkle sağ kasığm bebişin olduğu yer parol içiyorum.

cnm ağrı kesici felan içmek tehlikeli değil mi??

ilaç kullanımına çok dikkat etmeliyiz bu dönemde ama şu an sadece parol içebiliyoruz bilginize.
Gebelikten dolayı ağzımda bi sürü yara vardı piraldyn sureyim mi dedim olmaz dedi
normalde midem ağrır gebelikte rennie kullanımına izin var içeyim mi dedim sadece şurubu tablet olmaz dedi
yandık yani özetle:)
medicalparkta doç.dermatoloji uzmanı arkadaşıma el kremi bile kullanmicaksın çocuk yarık dudak doğsun istemiyosan falan demiş:S

Meraba kizlar Oncelikle hepinizi cok tebrik ederim bende haziran annesi olucam insallah allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin hepimize

kızlar merhaba benimde bir sorum olcaktı hamileliğin 5. haftasındayım ilişki tehlikeli mi olur acaba bilgisi olan var mı?

yuh yani kremde kullanamıcaz ilk kez duyuyorum böyle bişey

Merhaba
Konuyudevralıp liste kim yapacak ?

2014 Temmuz Anneleri konusunu açmam gerekiyor...

evet canım ben Bursadayım
önce kan testimi sağlık ocağında yaptırdım.
cuma günü Esentepe tıp merkezine gittim. oradaki doktor daha çok erken bir şey değişmez dedi test bile yapmadı. bende vajinal muayene istemedim nede olsa görünmeyecek diye.
pazartesi tekrar gideceğim oraya daha sonra bende yeni bir hastane arayışına gireceğim. ama büyük ihtimal rentıp düşünüyorum. ya siz?

merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyım folik asit dışında hangi vitaminleri alıyorsunuz.bana doktor elevıt verdı fakat domuz yağı varmış onda o yüzden içmiyorum içmem gerek mi illa ki.

ben iiyiydim ama mide böle bişe almak istemiyor sanırım bulantılı devreye giriyoz
Adet gununde yapildiginda cikiyoki testlerin uzerinde bile yaziyo silik ciksada sonuc pozitif

benimde gözüm sütü görünce dönüyor 2 bardak kesin içiyorum canım ama korkuyorum 3 bardak içsem kalsiyum fazlalığı olur diye

saol canım içimi rahatlattın cunku kasıklarım batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…