masallah canim :):) ewt insan çok heyecanlanıyor...bnde kendimi zor tutuyorum :) daha kalbini bile duymadim...onun icin elim gidiyo cici kiyafetlere ama ya olumsuz olursa diye mecbur kendimi geri cekiyorum..ama kalbini duyduktan sonra kimse tutamaz Hem erkege hem kiza giydirilebilecek zibinlar coraplar alcam insallh ...
ya canım ona bakarsan bana daha doktorum hamilesin bile demedi :)) şöyle oldu ben kan testi yaptırdım 86.7 çıktı doktora gösteremedim.2 gün sonra gittim herm gösteririm hem bi daha kan testi yapar yükselmişmi diye bakar dedim gittim doktor yok farklı doktora gösterdim sonucumu gebelik yok dedi beni deli etti ! kan testi verdi tekrar sonuc 183 çıktı yani iki katı bile geçmiş.ben bunlara dayanarak gebeyim diyebiliyorum ve tabii adet olmamkta en büyük garantim :) aynı 22 sinde doktora gidicem tekrar o zaman kesede görünücek inşallah.bu takımı dayanamadım aldım aşık oldum 20 liraydı o kadar ucuzki.bebek kıyafetleri çok pahalııı internette çok ucuz olabiliyor bazen:) böyle işte.ama içme kurt düştü yarın bi kan testi dahamı yaptırsam diyorum