2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hee haliyle tabi tanidik olunca daha iyi ilgileniyodur :) Yildirim mollarapta oturuyorum sen?

bende bu ay soldan yumurtladımm ve o yum döllendi, benım miniğimde sol tarafımda kazı calısmaları yapıyor anlasılan,
cunku kasılmalar kramplar oluyor :)
sevindim böyle olmasına, bayramdan sonra bende gideceğim doktora, insallah kalp atıslarını goruruz,
gezmezzz bu bayraammm:)

beyinlerinin geliştiği bu günlerde bol bol ceviz yemeliymişiz kızlar birde folik asiti ihmal etmeyin omurgası kemikleri sağlam olsun bebişlerin..ben başladım..

bende basladım, ama ceviz 4-5 tane yiyorum,
sabah aksam 4-5 tane yesem ii olacak.

Merhaba bayanlar bende Haziran annesi olacağım inşallah. Bebeğim 4 haftalık. 22 Haziran doğum tarihi. Birde 2 yaşında oğlum var. :))

Kizlar bugün tam 5 haftalik olduk biz..ama benim ağrılarım hala geçmedi belim kasiklarim arada Karnım ve bacaklarım çok ağrıyor ((

slm benimde felaket ağrılarım kramplarım kahverengi ara ara akıntılarım vardı dr progestan verdi kullanıyorum iki gündür 3 gündğr ne ağrı ne akıntı yok çok şükür şiddetli ağrıların olursa dr başvur düşük tehlikesi olabiliyor.

yaş 24 cnm senin?
bu arada hamişler neler yiyosunuz başka dikkat ettiğiniz şeyler varmı yazında paylaşalım

25im bende :)
Valla hamur isi kizartma yemiyorum tatli canim cekmiyo bile genelde etli sebze yemegi yiyorum ben haftada bi balik bide tam bugday ekmegi yiyorum her ogunde yogurt 2porsiyon meyve ceviz vede kuru kayisi yiyorum 2 litre su iciyorum hergun bu kadar :)

oh maşallah nede güzel dikkat ediyosun ben daha okadar dikkatli değilim ya (= bu sabah fındık falan yemeye başladım süt yoğurt zaten normaldede çok severim..sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım meyveyle hiç aram yok ama artık başlasam iyi olucak sanırım (=

bende meyveyi sevmiyorum ama alışacaz napacaz kendimi yordum ya dasruda cok gezdim

bende sol taraftan sol kasıgım ayrı bir arıyor ne çalışmaymıs yerleş artık yavrum diyorum ben

unutuyom ben canım hamile oldugumu bazen nasılsın canım bebeşin nasıl ?

Çok şükür iyiyim... :) Bu gün ilk kez ultrasona girdim geç döllenmeydi benim yumurta takibi yaptıgımız için beklemem gerekti. Meraktan çatlıyordum zaten :) 4 haftalıkmışız kesemiz düzgün en çok ona sevindim geçen sefer kesenin şekli çok kötüydü zaten kayıpla sonuçlandı Oyüzden önemli benim için...

Eğilip doğrulurken unutuyorum bazen de hemen kendini hatırlatıyor... :)) kasığıma bişey batıyo gibi oluyo hemen toparlanıyorum.

Son düzenleme:
cok sevindim canımm rabbim bu bebişini kucagına almayı nasip etsin biz daha keseyi görmedik benm de yumurtalama sonrası dölenme sanırım ya bişi soracam şimdi hesaplara göre 20 haziranda kvusacaz kısmet olursa gec dölenme oldugu için mi daha mı gec gelecekanlatabildim inaşllah derdimi canım

Eğilip doğrulurken unutuyorum bazen de hemen kendini hatırlatıyor... :)) kasığıma bişey batıyo gibi oluyo hemen toparlanıyorum.

hatırlatıyo ya hissediyosun sol batma ile resmen kendini gösteriyor telepati kuruyon :) bene eğildimmi kendimi yordummu hemen batar kasıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…