iki gün sonra hayırlısıyla bende burada olmak istiyorum
Arkadaşalr müthiş ackıyorum :26: Size de oluyomu çok sık acıkıyorum
evet canım aynı dert bende de var, "böyle giderse pilates topuna döndürecek bu velet seni" diye dalga geçiyor eşim
[sıze=3]bu başlığı görünce zaman nasıl hızlı geçmiş dedim.. Daha dün gibi haftaları kovaladığım şimdi yavrukuşum kollarımda2013 haziran annesi olarak size tavsiyem arkadaşlar beslenmenize dikkat edin ve doğum tarihinizi beklenen tarih+10gün şeklinde düşünün 40+3 te doğurmuş biri olarak Yoksa son zamanlara gelindiğinde müthiş çevre baskısı oluyor "daha doğurmadın mı" diye [/sıze]
Ben bugün iş yerinde 1 e dogru yemek söyledim 3 saat sonra ben yine acıktım diyip bi yemek daha söyledim.eşim söyle canım nolcak diyo :) kendi şirketimizde birlikte çalışıyoruz ondan gizli yiyemiyorum doğal olarak Ama kendime hakim olmam lazım düzenli ve saglıkl ıbeslenmem lazımmm:26:
benim pek iştahım yok... Ama acayip şişkinliğim var görsen bi 4 aylık hamile dersin...
hamilelik öncesi çok söylediğim bir şeydi "düzenli ve sağlıklı beslenicem, dikkat edicem" diyordum. Doktorumun yatmam gerektiğini söylemesi ve benim bu kadar çok yemem sanırım büyük konuştuğum anlamına geliyor ama tabi ki sağlıklı olsun gerisi önemli değil
olmazmı canım kesinlikle doymuyorum benBu gidişle baya bi kilo alıcam bir am önce spora başlamam lazım...
ben şu hamileler için plates var ya onu yapmak istiyorum.bir de yürüyüşlere başlıcam inşallah şimdiden.az da olsa her gün düzenli yürüyüş şart çünkü normal dogum istiyorum.ben elimden geleni yapim de doktor sezaryen şart derse mecburöyle olucak.ben neleri düşünüyorum yahey allahım sen büyüksün
aynen yürüyüş ve plates düşünüyorum bende.ama benim maalesef normal doğum şansım yok.. 6 ay önce miyom ameliyatı oldum açık ameliyattı sezeryan gibi.o yüzden doğumlarım sezeryan olacak(
ben zaten zayıf brisi değilim :) ama kilomdan 15 kilo az görünüyorum hiç çaktırmıyorum bendeAma dikkat edicem ya en fazla 10 kilo almam lazım hamilelik boyunca fazlası beni maheder :26: Millet 20 kilo alıyo naparımb en 20 kilo alırsam
2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı
Ben de zayıfım diyemem...İnşallah dediğin gibi olur bende en fazla 12 olsa diyorum ama zaten en az 9 olabilir...
Şöyle ki;
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
toplarsak 9.100 yapar artı bide bebek varTabi bunlar doktorların verdiği ortalama değerler Şimdi hiç yağ depolamadığımızı varsaysak 3500 de bebek olsa zaten yine aynı hesap yapar. Bu durumda mümkün olan en küçük değer 9 geriye kalan yağ oluyor maalesef... Bakalım böyle konuşuyoruz ama gidişat nasıl olacak...
Benim pek iştahım yok... Ama acayip şişkinliğim var görsen bi 4 aylık hamile dersin...