2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşalr müthiş ackıyorum :26: Size de oluyomu çok sık acıkıyorum

bu başlığı görünce zaman nasıl hızlı geçmiş dedim.. daha dün gibi haftaları kovaladığım şimdi yavrukuşum kollarımda 2013 haziran annesi olarak size tavsiyem arkadaşlar beslenmenize dikkat edin ve doğum tarihinizi beklenen tarih+10gün şeklinde düşünün 40+3 te doğurmuş biri olarak yoksa son zamanlara gelindiğinde müthiş çevre baskısı oluyor "daha doğurmadın mı" diye

Merhaba kizlar bende 4+6 haftalik hamileyim...haziran annesi olcam insallah :) rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin canlar

evet canım aynı dert bende de var, "böyle giderse pilates topuna döndürecek bu velet seni" diye dalga geçiyor eşim

Ben bugün iş yerinde 1 e dogru yemek söyledim 3 saat sonra ben yine acıktım diyip bi yemek daha söyledim.eşim söyle canım nolcak diyo :) kendi şirketimizde birlikte çalışıyoruz ondan gizli yiyemiyorum doğal olarak Ama kendime hakim olmam lazım düzenli ve saglıkl ıbeslenmem lazımmm:26:

çok haklısın canımm.bi de benim geç döllenme oldu iyice geç doğucak bu durumda :) beslenme konusundada çok haklısın.bir aydır düzenli besleniyorum bebek düşündüğüm için düzenli uyuyorum ama son bikaç gündür iştahım o biçim :26: Gariptir yedikten sonrada tiksinti duyuyorum

Hamilelik öncesi çok söylediğim bir şeydi "düzenli ve sağlıklı beslenicem, dikkat edicem" diyordum. Doktorumun yatmam gerektiğini söylemesi ve benim bu kadar çok yemem sanırım büyük konuştuğum anlamına geliyor ama tabi ki sağlıklı olsun gerisi önemli değil

benim pek iştahım yok... Ama acayip şişkinliğim var görsen bi 4 aylık hamile dersin...

ben zaten zayıf brisi değilim :) ama kilomdan 15 kilo az görünüyorum hiç çaktırmıyorum bende Ama dikkat edicem ya en fazla 10 kilo almam lazım hamilelik boyunca fazlası beni maheder :26: Millet 20 kilo alıyo naparımb en 20 kilo alırsam

haklısın canım saglıklı olsun tabii ki.zaten biz bu iştahla kalmayız bence aşerme durumları var daha :26: Ilerki haftalarda yoklarlar bizi Zaten çok miğdesizim aşerirsem bittim

olmazmı canım kesinlikle doymuyorum ben Bu gidişle baya bi kilo alıcam bir am önce spora başlamam lazım...

ben şu hamileler için plates var ya onu yapmak istiyorum.bir de yürüyüşlere başlıcam inşallah şimdiden.az da olsa her gün düzenli yürüyüş şart çünkü normal dogum istiyorum.ben elimden geleni yapim de doktor sezaryen şart derse mecburöyle olucak.ben neleri düşünüyorum yahey allahım sen büyüksün

Aynen yürüyüş ve plates düşünüyorum bende.Ama benim maalesef normal doğum şansım yok.. 6 ay önce miyom ameliyatı oldum açık ameliyattı sezeryan gibi.O yüzden doğumlarım sezeryan olacak (

aynen yürüyüş ve plates düşünüyorum bende.ama benim maalesef normal doğum şansım yok.. 6 ay önce miyom ameliyatı oldum açık ameliyattı sezeryan gibi.o yüzden doğumlarım sezeryan olacak (

işin içine sağlık girdiği zaman tabiiki ameliyat deniyorsa ameliyat olucak.çok geçmiş olsun canım saglıgın yerinde olsunda sezaryen olsun ne olacak

kızlar bende 3. haftada felan acaip yiyordum şimdi 6. haftamdayım ve iştahım kapanır gb oldu. açım ama malesef yiyemyirum yaa içim almıyor sanki

Ben de zayıfım diyemem... İnşallah dediğin gibi olur bende en fazla 12 olsa diyorum ama zaten en az 9 olabilir...
Şöyle ki;
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
toplarsak 9.100 yapar artı bide bebek var Tabi bunlar doktorların verdiği ortalama değerler Şimdi hiç yağ depolamadığımızı varsaysak 3500 de bebek olsa zaten yine aynı hesap yapar. Bu durumda mümkün olan en küçük değer 9 geriye kalan yağ oluyor maalesef... Bakalım böyle konuşuyoruz ama gidişat nasıl olacak...

Son düzenleme:
2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı

canım ilk bebişimde baştan herşey çok güzeldi aşırı uykum vardı ve iştahım açılmıştı
deli gibi yedim ilk bi kaç hafta hatta dedim aa böyle yersem ayı gibi olurum falan
ammaaa kabus 8.haftada başladııı kusma kusma kusma hiç bişey yiyemedim
su içemedim ya allahım bidaha öyle olmasın nolur çok zordu soğuk soda şişesi yalıyodum hararetten
ama su içemiyodum 16.haftaya kadar sürdü hastanede yattım bazı zaman ve 15 şişe serum yedim
depresyona girmiştim ben böyle kalıcam dedim yok yani geçmek bilmiyor diye ama sora bigün bi uyandım
a aaa geçmişşş resmen yeniden doğmuştum:)))
herkesin farklı oluyo inş herkes çok rahat olur bende dahilll:)

Ebru salli 6 kilo aldi :) idolum

Benim pek iştahım yok... Ama acayip şişkinliğim var görsen bi 4 aylık hamile dersin...

bendede acaip bi şişkinlik var hatta eşimde dalga geçyor 4 aylık bizim bebek dye neden acaba sen dr sordunmu canım? benim yarın kont. var sorucam mutlaka rahatsızlık derecesinde bir şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…