2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlaaaaar bugün testi tekrarladım veeeeeeee 2. çizgi daha belirgindi :)))) Yupppiiiiiiiiiiii

Yarın ilk iş önce aile hekimime başvurmak, kadın doğumcu tavsiyesi almak ve kanda baktırmak olacak...Cuma günü de kadın doğumcuda kanda baktırıp 2 gün arayla değerlerin 2 kat olup olmadığını görmek olacak...
Eğer sağ salim ve zamanında doğarsa bebeğim ikizler burcu olacak :)) İnşallah...

hayırlı olsun canım bende ikizlerimi 8 haftalıkken kaybettim:KK43: rabbim inş seninkini bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

amin canım hayırlısıyla inşallah.

Merhaba kızlar bende inşallah aranıza katılırım bu ay. Ilk denememiz çok istiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Belirtileri nedir adet gecikmesi dışında? Deli gibi sağ kasığımda batma oldu ve akıntım vardı.

inşallah canım hayırlısıyla olur bu ay. belirtileri ; adet gecikmesi, kasık ağrısı, bel ağrısı, bulantı, el ayak yanması üşümesi, sık idrara çıkma, göğüs uçlarında hassasiyet.

Amiin insallah sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza:)

Benim goguslerimde hassasiyet ve kasik agrisi disinda pek bisey olmadi. Halada yok cok sukur mide bulantisi basdonmesi filan insallahta olmaz :)

inşallah canım :)

mrb kızlar bende 5 haftalık hamileim inşallah haziran annesi olacağım benide alın aranızaaa :))

inşallah canım :)

Kızlarrr inşallah aranıza katılabilirim bende..Bu akşam test yaptım çift çizgi çıktı.Pazartesi kanda baktırıcam inşallah hamileyimdir :))

kanda daha net çıkar canım sıkma canını :)

Keseyi gorduk pazartesi belki kalp atisini duyariz dedi doktor. :) insallahh duyarim bebegimi

Sizler kac haftaliksiniz? Insallah saglikla kucagimiza aliriz :))

ben 5 + 3 üm şuanda. kalp atışına daha var. inşallah canım herşey güzel olacak :)

adetin geçtimi geçtiyse kaç gün geçti ya bende test yapacam ama negatif görmekten korkuyorum benimde yarın adet olmam gerekiyor acaba yarın yapsam belli olurmu

bugün de olsa belli olur kan tahlilinde. varsa mutlaka öğrenirsin :)

Son adet tarihini baz alırsak 5 haftalık çıkıyor ama normalde yerleştik den sonrası baz alınmaz mı ultrason ölçümlerinde... yoksa ben mi yanlış biliyorum... :44:

Onu bende bilmiyorum doktorum 5haftalik dedi 30agustos son adet tarihim 5 hafta oluyo iste ilk hamileligim oldugu icin yorum yapamiyorum :)

o şimdi belli olmaz ki. bi büyüsün ultrason ölçüp bakacak ne kadarlık :) şimdilik SAT a göre hesap yapılıyor.

Kizlar keseyi ne zaman gorebildiniz benim bat 24 agustos gec dollenme oldugunu dusunuyorum ama bir de sadece goguslerim aciyo ve belim agriyo arada baska belirtim yok hefkesin midesi bulaniyo ama ben de yok normal mi bi de karnim agriyo bazen kisa sureli ayyy cok soru sordum cok heyecanliyim

normal ya öyle herkeste olmuyo bulantı :) aman olmasın daha iyi. ben çalışıyorum bulantı olunca mahvoluyorum. :KK43:

bir de aranizda benim gibi hicbir belirti gostermmeyen varmi ben de mi sorun var?

sorun yok daha erken kasık ağrısından başka bişey olmuyo çoğu hamilelerde :)

Ayy... ben düşünemiyorum bile çünkü normalde de midesi hassas birisiyim bide istifra edince yatak döşek yatarım... Gerçi bi yandan da sağlıklı sıhhatli olsun da ben idare ederim diyorum...

ıyyy sorma ben de öyleyim. Ama ben sadece öğürüyorum bişey çıkmıyor :) sağlıklı olsun da inşallah herşey zamanla geçiyor :)

ya bebeğimin doğacağı tarihi yazdım ama altta çizelge çıkmıyor. neden acaba? unuttum yaa

merhaba kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi

20.09.2012 doğumlu bir oğlum var ,2.yi düşünüyoruz şuan. korunmuyoruz sat 12 eylül bi ihtimal olabilir diye düşünüyorum :KK1:

oğlumdaki gibi her belirtiyi gebeliğe yorma, hamile miyim diye düşünüp durma telaşeleri yok tabi şuan :KK1: insan 2.de daha rahat oluyomuş demek :KK9:

bakalım hayırlısı inşallah. eğer hamileysem şuan 3+5 haftalık olur ve t.d.h. 19.06.14 :KK49: :KK1:

merhaba arkadaslar benım 19 aylık bir oğlum var şimdi 2. ye hamileyim biraz erken oldu ama Allah yardımcı olur verdiyse bildiği vardır. herkesin bebişi hayırlı olsun ben oğlumdada buraya cok takılırdım guzel paylasımlar oluyor mesela hamilelik cetveli var çok hoş bebekle beraber ilerliyor tavsiye ederim :)
Hayırlı olsun canım, ben de kızımda çok güzel paylaşımlarda bulunmuştum, inşallah yine öyle olur.

bende hala dr a gıtmedim demek 2. ve sonrası boyle oluyor dırek kalp atısı alırız ins cuma gidicem ben
Aynı benim gibi düşünmüşsün sende, yalnız değilim demekki, insan daha rahat oluyor 2.de. bugun gittim doktora ama kalp atışı duyamadım, ilkinde nasıl ağlamıştım günlerce neden kalbi atmıyor diye, şimdiyse çok rahatım 1 haftaya nasılsa başlar, bayramdan sonra duyarım inşallah:KK1:

Arkadaslar 3. Olunca hele stres hic olmuyor ve üzülerek söylüyorum heyecan falanda olmuyor
Zelalcim hayırlı olsun, diğer çocukların cinsiyeti nedir?

ay galiba bende başlıyor bugün sabah çıkartım şimdide içim fokur fokur of ya bayram bari geçseydi bayramı zindan eder bu çıkartmalar bana
Nagihancım Allah yardımcın olsun, ben kızımda sadece bikaç kere bulanmıştım ve 1 kes çıkarmıştım, bu bebişte de öyle olacak gibi, çok şükür hiç bulantım yok, galiba yine kızım olacak :KK1::KK49:

canım hayırlı olsun benim de kızım var bitane şimdi ikinciyi beklemedeyiz inşallah hayırlısıyla olur ben dayanamadım gittim valla dr hemde 3 cü dr ruma gittim çarşam ba tekrar gideceğim tahlillerimi götüreceğim ssk da yaptırıp özele götürüyorum
Sonuçları yazarsın bize, bugun gittim doktora bende, sonuçlar perşembe çıkacak:18:

merhabalar bende inşallah haziran annesi olucam Rabbim izin verirsee :KK49:
Hayırlı olsun neslihan, hoşgeldin :KK3:

Merhaba kızlar,
Bende c.tesi günü öğrendim hamile olduğumu gece 12 buçukta beta hcg 610 çıktı,daha önce bi dış gebelik tecrübem olduğu için korkumdan pazar akşam 8 tekrar yaptırdım 20 saat sonra 920 çıktı,cumaya randevu aldım kese için inşallah görürüz,sağlıklıdır bu sefer
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.

Kızlar ben de hamileyim galiba :)) Günüm geçti, test yaptım ama biraz silik çıktı. Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.
Hayırlı olsun, hoş:21:geldin aramıza

canim diger iki hamileligim bos gebelikti kurtaj oldum dolasiyla bakalim ins bu olursa 2.evladim olacak benim gibi durum yasayanlar hep evhamli oluo acaba bisey mi oldu die bakalim cumaya randevu aldim ins rabbim kalp atislarini gosterir yine kurtaj olmak istemiyorum Allah kimseye gostermesin:KK43:
Canım öncekiler için çok geçmiş olsun, baştan sona beraber oluruz, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur:KK34:

5+3 haftalik hamileyim. Bugun vajinal ultrasonla kalp atisini gorduk cok sukur :))
Hayırlı olsun, ilk hamileliğimde benimde vajinal ultrasonla kalp atışını duymuştum, bugun gittim duyamadık, vajinalı kabul etmedim, inşallah haftaya duyarız karından :KK17:

ikinci çocukta bu kadar heycan yaşıycamı hiç sanmazdım
sanki bütün güzellikleri ilk kuzumda yasadım ikinciye pek hevesim kalmaz diodum ama öyle değilmiş ya
hepsinin heycanı tadı bi başkaymış:)
benim SAT 23 Ağustos muhtemel doğum tarihimiz 05.06.2014
ama geç döllenme oldu sanırsam ultrasonda 4 haftalık çıkıyo bıdık
inşallah hevesim kursağımda kalmaz keseciğimi gördüm de rabbim sağlıklı hayırlı bi
evlatla içini doldurur inşallah mutlu huzurlu bi hamilelikle kucağımıza almak nasipp eder hepimize...
çokk uzun bi yolculuk olucak bu ağız tadıyla birbirimize yoldaş olalım hep güzellikleri paylaşalım inşallahh:KK49:
İnşallah canım. Kızımdan sonra hiçbirşey bu kadar tatlı gelmez diyordum ama yine buralarda heycanımı paylaştığıma göre yanılmışım demekki, her çocuk ayrı heycan ayrı tat :KK52::KK1:

merhaba kızlar bende hamileyim... bugün kan testi yaptırdım adetime 3 gün var daha ve değerim 29.91 Allahın izni ile... hafif mide bulantısı var ve karnım da şiddetli ağrılar oluyor ve uzanmadan geçmiyor sizde var mı bunlar??
Hayırlı olsun, idrar yollarında enfeksiyon olabilir canım, bende de ağrılar var, bugun idarar tahlili verirken kabta kendi gözümle beyaz beyaz parçalar gördüm, kesin enfeksiyon çıkacak, ilaçla geçer

2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı
Canım ben tam 6. ayda bulantıyla tanışmıştım fazlada sürmedi çok şükür :KK1: Bulantısız bir hamilelik olur inşallah, tadını çıkarırsın güzelce :KK8:

hicbir hamileligimde bulanti olmadi aksine yemeden duramiyorum bulanti olayi beta hcgnin yukselmesine karsi vucudun verdigi tepkiymis
Aynı ben :KK1: keşke biraz bulansamda bu kadar yemesem diyorum bende. İlk hamilelikte 49la başladım 69 la bitirdim :KK43:

2şer gün ara ile b-hcg değerlerim 25, 86, 206(bat tarihimde). en azından ilk aşamanın stresini bir atlatsaydık. ama itiraf edeyim yine de içim rahatladı .inşallah bu sefer ektopik değil. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar ve doğumlar nasip etsin.
Amin canım

Kızlaaaaar bugün testi tekrarladım veeeeeeee 2. çizgi daha belirgindi :)))) Yupppiiiiiiiiiiii

Yarın ilk iş önce aile hekimime başvurmak, kadın doğumcu tavsiyesi almak ve kanda baktırmak olacak...Cuma günü de kadın doğumcuda kanda baktırıp 2 gün arayla değerlerin 2 kat olup olmadığını görmek olacak...
Eğer sağ salim ve zamanında doğarsa bebeğim ikizler burcu olacak :)) İnşallah...
İnşallah canım

merhaba kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi

20.09.2012 doğumlu bir oğlum var ,2.yi düşünüyoruz şuan. korunmuyoruz sat 12 eylül bi ihtimal olabilir diye düşünüyorum :KK1:

oğlumdaki gibi her belirtiyi gebeliğe yorma, hamile miyim diye düşünüp durma telaşeleri yok tabi şuan :KK1: insan 2.de daha rahat oluyomuş demek :KK9:

bakalım hayırlısı inşallah. eğer hamileysem şuan 3+5 haftalık olur ve t.d.h. 19.06.14 :KK49: :KK1:
E hadi hayırlısı hakkında :KK1:

bende nasipse haziran annesi oluyorum:21: çook heyecan veriyo keseyi gördük sadece kalp atışlarını duysam rahatlıcam sanki
hep adet olmaktan kanamam olmaktan korkuyorum tecrübeli bayanlar bu korku hep olucakmı kötü etkilemekten korkuyorum bebeğimi

bende nasipse haziran annesi oluyorum:21: çook heyecan veriyo keseyi gördük sadece kalp atışlarını duysam rahatlıcam sanki
hep adet olmaktan kanamam olmaktan korkuyorum tecrübeli bayanlar bu korku hep olucakmı kötü etkilemekten korkuyorum bebeğimi

canım o korku hep oluyor ne yazıkki, annelik iç güdüsü işte. Kızım doğduğunda uyurken 5 dakka arayla nefes alıyor mu diye kontrol ederdim geceleri bile :KK1:

Tekrar merhaba kızlar, geçen hafta doktora gittiğimde tahlil yapılmıştı kan değerim 20 olması gerekirken bende 17 çıkmış ve her ihtimale karşı progestan kullanmamı ve yatmamı söyledi doktorum. Yediğim yemekler şimdiden hafifte olsa mide bulantısı yapmaya başladı ve inanılmaz acıkıyorum, bugün de oturduğum yerde baş dönmem oldu:nazar: Umarım bu kadarla kalır şikayetlerim ve inşallah hiçbirimiz daha büyük sıkıntılar yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Tekrar merhaba kızlar, geçen hafta doktora gittiğimde tahlil yapılmıştı kan değerim 20 olması gerekirken bende 17 çıkmış ve her ihtimale karşı progestan kullanmamı ve yatmamı söyledi doktorum. Yediğim yemekler şimdiden hafifte olsa mide bulantısı yapmaya başladı ve inanılmaz acıkıyorum, bugün de oturduğum yerde baş dönmem oldu:nazar: Umarım bu kadarla kalır şikayetlerim ve inşallah hiçbirimiz daha büyük sıkıntılar yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Canım progesteron mu 17 çıktı.? Benim 13 küsür çıktı ve doktor normal dedi. Daha 4. Haftamdayim hamilelik haftası da etkiler mi acaba bu değeri?

Canım progesteron mu 17 çıktı.? Benim 13 küsür çıktı ve doktor normal dedi. Daha 4. Haftamdayim hamilelik haftası da etkiler mi acaba bu değeri?

Canım tam bilmiyorum ama sanırım progesteron olması lazım, ben ilçede oturuyorum doktorum belki de onun için kullanmamı söyledi bilmiyorum :KK43:

selam arkadslar bende haziran annesi olucam hayırlısıyla :) daha gecen hafta ogrendım bebeğimi.. geceleri uyku sorunum cok fazla kasıklarm cok agrıyo yuzustu yatamıyorm ki ben oyle uyumaya alışkınm sureklı dönüyorum artık yatakta cumartesi kontrolum var bakalım ultrasonlada bakıcak doktorum kese gorunur artk

benim daha başlamadı aslında başlaması gerekiyodu şimdiye içime bi kurt düştü umarım kötü bişey yoktur
bulansa bi dert bulanmasa bi dert saglıklı bi şekilde doğsunlarda bulantılara da razıyım...

içine niye kurt düşssün boşver olmasın bulan tı daha iyi ben dua ediyordum başlamasın diye malesef başladı bu sabahta çıkarttım bulantı olacak diye bişey yok herkeste aynı olmuyor

2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı

benimde 2 ci bebeşim inşallah ilk de 6 7 hafta arasıydı bunda da aynı başladı 2 gündür bulantım var sabahları çıkarıyorum inşallah tüm gün boyu sürmez kızım da 7 ay hergün gün boyu çıkartmıştım offffff

arkadaşlar benimde progesteron değerim 10 çıktı umarım bir sorun olmaz
zamanla artar diye düşünüyorum

arkadaşlar sizde de miğde şişliği varmı bende çok oluyor sürekli maden suyu içiyoerum

Merhaba arkadaşlar bende bugün ögrendim hamile oldugumu hala garip geliyor :) aza28 arkadaşımmm geldim burdayııımmm :KK52::KK52::KK52::KK49:

selam kızlar allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.e isteyen herkese bebiş nasip etsin.

X