2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hepinize tesekkür ederim 2. kez anneler. Dediğiniz gibi inşallah hiç olmaz bulantı :) İştah konusuna gelince ben de çok yiyorum ama benim doktorumun ilk söylediği şey her 2 saatte bir yiyeceksin oldu. İş yerime kayısı kurusu, çiğ badem fln götürdüm 2 saatte bir 3-5 tane atıyorum ağzıma böylelikle çok yememiş oluyorum. Gebelerin kan şekeri çabuk düştüğü için de açlık çok oluyomuş. Çok yiyenler mutlaka ara öğün yapsın

ohh ohh tek yiyen ben degilmisim kendimi tutamiyorum sonrada sucluluk duygusu:-)aman kizlar ben diger hamileligimde 20 kilo aldim hatta 6.ayimda 6 kilo almistim ve de hicbiri kizima gitmedi 2.700 dogdu .demem sudur ki ister 8 ister 18 al bebegin alacagi neyse onu aliyor :-)

slmm kızlar bende geçen sene buralardaydım 2013 haziran annesi olarak:KK3: ah ahhh hamilelik büyük lüks valla yeni anlıyorum:KK53: saglıkla kucagınıza alın inşallah bebişlerinizi sormak istediginiz bi şey olursa cevaplayabilirim

slmm kızlar bende geçen sene buralardaydım 2013 haziran annesi olarak:KK3: ah ahhh hamilelik büyük lüks valla yeni anlıyorum:KK53: saglıkla kucagınıza alın inşallah bebişlerinizi sormak istediginiz bi şey olursa cevaplayabilirim

Canım hamilelik süresince nelere dikkat etmeliyiz, neleri yapmalı ya da neleri yapmamalıyız, tavsiyelerinizi bekliyoruz...

ben zaten zayıf brisi değilim :) ama kilomdan 15 kilo az görünüyorum hiç çaktırmıyorum bende :KK1: Ama dikkat edicem ya en fazla 10 kilo almam lazım hamilelik boyunca fazlası beni maheder :26: Millet 20 kilo alıyo naparımb en 20 kilo alırsam:KK50:

bende hamileliğimde 18 kilo almıştım ama kızım şimdi 15 aylık ve ben hamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo daha zayıfım
aslında bünye meselesi tabi ama doğumdan sora çok hızlı gidiyo kilolar
boşverin sitres yapmayın :KK34:

Ben de zayıfım diyemem... :KK1: İnşallah dediğin gibi olur bende en fazla 12 olsa diyorum ama zaten en az 9 olabilir...
Şöyle ki;
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
toplarsak 9.100 yapar artı bide bebek var :emir_bebek: Tabi bunlar doktorların verdiği ortalama değerler Şimdi hiç yağ depolamadığımızı varsaysak 3500 de bebek olsa zaten yine aynı hesap yapar. Bu durumda mümkün olan en küçük değer 9 geriye kalan yağ oluyor maalesef... Bakalım böyle konuşuyoruz ama gidişat nasıl olacak... :KK53:
haklısın canım ama direnelimm dikkat edelim destek olalım birbirimize :13:

bende hamileliğimde 18 kilo almıştım ama kızım şimdi 15 aylık ve ben hamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo daha zayıfım
aslında bünye meselesi tabi ama doğumdan sora çok hızlı gidiyo kilolar
boşverin sitres yapmayın :KK34:

stress yapmmak lazım canım haklısın :) bebeklerimiz için katlanıcz kilolara da napalım :KK34::KK16:

Bende idrar testi yaptım silik çıktı. Kan testinde de betahcg değerim 149 çıktı. Hamile olduğumu düşünüyorum:KK8: Doktora gidemedim henüz gidince bende eklerim hamielik takvimi:KK54:

selam kızlar beklenen doğum tarihim 19 haziran birazdan doktaragidicem evde test yaptım pozitif çıktı. umarım hayırlı bir şekilde sağ sağlim kucağımıza alırız.. gelişmeleri ayrıntılarıyla paylasalım. doktor nededi ne yaptı gibi... benim kasılarımda ağrım var sadece simdilki başka belirtim yok....

Merhaba kızlar,

bende evde test yaptım çift çizgiyi gördüm, son adetime göre 19 haziran beklenen gün, inşallah bayramdan sonra doktora gidip net bilgiler alabileceğim. herkese hayırlı olsun.. :13:

Pazar günü betah hcg 900,dün kahverengi lekelenmem oldu korktum doktorumu aradım tekrar et testi dedi
2 gün sonra salı akşamı çıkan değer 3491 bu seferde çok mu artmışşş banada yaranılmıyo az artsa niye az çok artsa niye çok :)

Ebru salli 6 kilo aldi :) idolum :p

Erken doğum yaptı diye çok konuşulmuştu... Bilemiyorum :44: zamanında doğum yaptıysa bile tamamen istisnai bi durum :KK53: ama umarım idolünün ki gibi olur... Gerçi ben 12 civarlarına da razıyım ama... :KK9:

bendede acaip bi şişkinlik var hatta eşimde dalga geçyor 4 aylık bizim bebek dye neden acaba sen dr sordunmu canım? benim yarın kont. var sorucam mutlaka rahatsızlık derecesinde bir şişlik

Gebelik hormonlarından kaynaklanıyormuş canım...Sindirim sistemi yavaşladığı için şişkinlik, gaz şikayeti oluyormuş... anlayacağın normalmiş maalesef... :KK53:

haklısın canım ama direnelimm dikkat edelim destek olalım birbirimize :13:

Tamam canım iyi olur...:) :13:

Son düzenleme:
Pazar günü betah hcg 900,dün kahverengi lekelenmem oldu korktum doktorumu aradım tekrar et testi dedi
2 gün sonra salı akşamı çıkan değer 3491 bu seferde çok mu artmışşş banada yaranılmıyo az artsa niye az çok artsa niye çok :)

ultrasona girmişmiydin acaba...

ohh ohh tek yiyen ben degilmisim kendimi tutamiyorum sonrada sucluluk duygusu:-)aman kizlar ben diger hamileligimde 20 kilo aldim hatta 6.ayimda 6 kilo almistim ve de hicbiri kizima gitmedi 2.700 dogdu .demem sudur ki ister 8 ister 18 al bebegin alacagi neyse onu aliyor :-)

Ben çevremdekilere dikkat ediyorum da genelde anne kilolu olunca bebek zayıf anne zayıf olunca bebek kilolu doğuyor... Belkide tesadüftür... :44:

Kızlaaaaaaar çin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti erkek çıkıyor :) Linki veriyorum: Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)

Benimki de erkek çıktı... İlginçmiş belki dogrudur... :KK1:

X