slmm kızlar bende geçen sene buralardaydım 2013 haziran annesi olarakah ahhh hamilelik büyük lüks valla yeni anlıyorum saglıkla kucagınıza alın inşallah bebişlerinizi sormak istediginiz bi şey olursa cevaplayabilirim
ben zaten zayıf brisi değilim :) ama kilomdan 15 kilo az görünüyorum hiç çaktırmıyorum bendeAma dikkat edicem ya en fazla 10 kilo almam lazım hamilelik boyunca fazlası beni maheder :26: Millet 20 kilo alıyo naparımb en 20 kilo alırsam
haklısın canım ama direnelimm dikkat edelim destek olalım birbirimize :13:Ben de zayıfım diyemem...İnşallah dediğin gibi olur bende en fazla 12 olsa diyorum ama zaten en az 9 olabilir...
Şöyle ki;
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
toplarsak 9.100 yapar artı bide bebek varTabi bunlar doktorların verdiği ortalama değerler Şimdi hiç yağ depolamadığımızı varsaysak 3500 de bebek olsa zaten yine aynı hesap yapar. Bu durumda mümkün olan en küçük değer 9 geriye kalan yağ oluyor maalesef... Bakalım böyle konuşuyoruz ama gidişat nasıl olacak...
bende hamileliğimde 18 kilo almıştım ama kızım şimdi 15 aylık ve ben hamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo daha zayıfım
aslında bünye meselesi tabi ama doğumdan sora çok hızlı gidiyo kilolar
boşverin sitres yapmayın
Bende idrar testi yaptım silik çıktı. Kan testinde de betahcg değerim 149 çıktı. Hamile olduğumu düşünüyorumDoktora gidemedim henüz gidince bende eklerim hamielik takvimi
Silik çıktığında adet günün geçmiş miydi?
Ebru salli 6 kilo aldi :) idolum
bendede acaip bi şişkinlik var hatta eşimde dalga geçyor 4 aylık bizim bebek dye neden acaba sen dr sordunmu canım? benim yarın kont. var sorucam mutlaka rahatsızlık derecesinde bir şişlik
haklısın canım ama direnelimm dikkat edelim destek olalım birbirimize :13:
Pazar günü betah hcg 900,dün kahverengi lekelenmem oldu korktum doktorumu aradım tekrar et testi dedi
2 gün sonra salı akşamı çıkan değer 3491 bu seferde çok mu artmışşş banada yaranılmıyo az artsa niye az çok artsa niye çok :)
ohh ohh tek yiyen ben degilmisim kendimi tutamiyorum sonrada sucluluk duygusuaman kizlar ben diger hamileligimde 20 kilo aldim hatta 6.ayimda 6 kilo almistim ve de hicbiri kizima gitmedi 2.700 dogdu .demem sudur ki ister 8 ister 18 al bebegin alacagi neyse onu aliyor
Kızlaaaaaaar çin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti erkek çıkıyor :) Linki veriyorum: Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
Yook girmedim daha cuma randevumm.Kötümü kii değerler korkuyorum çokultrasona girmişmiydin acaba...