2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yook girmedim daha cuma randevumm.Kötümü kii değerler korkuyorum çok

Yok öyle demek istemedim sadece merakettim.. İnşallah boşuna endişeliniyorsundur hem yerleştiği zamanda lekelenme olabiliyor...

Son düzenleme:
Yok öyle demek istemedim sadece merakettim.. İnşallah boşuna endişeliniyorsundur hem yerleştiği zamanda lekelenme olabiliyor...

İnşallah,benim doktor biraz pimrikli kahve leke geldi diyince akşam direk beni çalıştığı hastaneye yolladı düşük önleyici pruluton vurulduk bi de progestan aldık geldik

İnşallah,benim doktor biraz pimrikli kahve leke geldi diyince akşam direk beni çalıştığı hastaneye yolladı düşük önleyici pruluton vurulduk bi de progestan aldık geldik

benim ilk hamileliğimde olmuştu lekelenme, çok şükür bişey olmadı. bol bol uyuyup dinlen. Allah ın izniyle bişey olmaz.

Daha iyi bence pimpirikli olması. Hiçbir şeyi es geçmez böylece...:)

Kızlar bugün ablama testin resmini çektim gönderdim. Ablam kaç gün geçince çift çizgiyi gördün dedi, ben de 1 gün geçince dedim. Ablam, iyi çok erken çıkmış normalde 1 hafta geçmeden idrar testinde çıkmaz dedi. Neyse bugün aile hekimine gittim kaç gün geçti dedi 2 gün geçti dedim. Doktor şaşırdı ve adetin iki gün geçmesine rağmen idrar testinde iyi çıkmış dedi. Neyse bu aile hekimine de kıl oldum, ordan çıktım özel bir hastaneden kadın doğumcudan randevu almaya gittim, sekreterden randevu alırken, sekreter günümün kaç gün geçtiğini sordu ben de 2 gün dedim. Sekretere, idrarda iyi çıkmış o zaman dedi.
bu ne ya dedim içimden millet adet tarihine 1 hafta kala gidip kanda baktırıyor, benim günüm 2 gün geçmiş diyorum, herkes doktora gitmek için çok erken davranmışım gibi muamele yapıyor.
Aile hekimim çok tatlı bir adamdır ama bugün yoktu yerine eşi baktı. Eşinin de bana söyledikleri aynen şöyleydi: Kafana takma daha çok erken bir kadım doğumcuya görünmek için, işte efenim yat dinlen, nebilim git kurbanda bol bol et ye, çok güzel bir zamanda hamile kalmışsın bayramda bol bol dinlen...felan fişmekan işte...
Yarın kadın doğumcu ne diyecek bakalım.

Ben bir gün öncesinde idrar testi ile öğrendim gerçi erken öğrenmem gerekiyordu... Benim doktorum da kan testi sonucunu götürdüğümde hemen sevinmeyelim ikinci testi bekleyelim filan demişti Olur da başka bi durum söz konusu olursa diye erken konuşmak istemiyorlar oda insanın biraz moralini bozuyor...

Kaç yaşlarında bu kişiler :) artık yeni testler şakadanak çıkarıyor varsa gebelik. ben de erken yaptım çıktı hemen. bence günümüzde erken değil. çünkü yapılması gereken testler var, kullanılması gereken vitaminler (folik asit, gerekiyorsa kan hapı, multivitamin vs) var. hamilelik gerçek mi değil mi, anne sağlığı için Allah korusun dış gebelik vs durumunda erken teşhis çok önemli.

Benim aile hekimi de adetinin 15 gün gecikmesi lazım acele ediyosun diyip beni göndermişti kan testi yapmadı :)

Erken doğum yaptı diye çok konuşulmuştu... Bilemiyorum :44: zamanında doğum yaptıysa bile tamamen istisnai bi durum ama umarım idolünün ki gibi olur... Gerçi ben 12 civarlarına da razıyım ama...

:

6kiloyla kalmam imkansiz gibime geliyo ama 10uda gecmem sanirim insallah :)

Merhaba kızlar,
bugun regl olmam gerekti, 5 gun oncesınden idrar testim pozitif cıktı, bugun de kan testi yaptırdım,
degerim 137 cıkmıs :) cok mutluyum :) cok sukur :)
sizlerle gecireceğiz bu keyifli sureci, Allah ım yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder insallah,
gorusmek üzere :)

merhaba kızlar allahatan bişe olmazsa bizde haziran annesi ve bebesiyiz rabbim korusun tüm anneleri bebekleri kan değerim 96,4 nasıl kızlar aile hekiminde yaptırdım dr tekrarlayaylım dedi

merhaba kızlar allahatan bişe olmazsa bizde haziran annesi ve bebesiyiz rabbim korusun tüm anneleri bebekleri kan değerim 96,4 nasıl kızlar aile hekiminde yaptırdım dr tekrarlayaylım dedi

hayırlı olsun hanımlar :)) değerden ziyade düzenli yükselmesi önemli. bende yarın gideceğim doktora bakalım daha kan testi yaptırmadım.

Arkadaslar merhaba biz bugün minicik kesemizi gördük. Darisi hep birlikte daha güzel günlere olsun.tek tek güzel haberler alalim inşallah

benim aile hekimi çok iyi davrandı bende 2 gün geçtikten sonra eşimin gribi için gitmiştik bnm hamile olduğumu öğrenince ilgilendi konştu felan. 2 gün sonra özel hastaneye gittik keseyi gördük ayy doktor yüzümüze bile bakmadı hemşire desen daha çok erken niye geldinizki felan dedi sinir oldum. iyi bi kadın doğumcu arıyorum

slm kizlar bayadir girmemistim... cumartesi aksamindan beri kahve lekelerim hala geliyor.. pazartesi doktora gittim acilen bakti birsey goremedi kese etrafinda felan kanama yok dedi persembe tekrar gel kontrol edelim dedi progestan ve igne verdi ama benim lekeler gecmedi ilk dusugumdede boyle baslayip sonra kanamaya cevirmisti cokk kotuyum buda dusecek nasil dayanacam ben kac gundur agla agla bi hal oldum supriz yaparak geldi ellerimden yine kayicak gitcek 1düsuk 1kimyasal simdide bu...allah imdan sadece sabir istiyorum bana dayanma gucu versin diye.. kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirmek istemezdim ((( cokkk doldumm

Folik asit kullan dedi bulantin olursa yemen duzensizlesirse elevite basla dedi birde progestan verdi daha once 1 dusuk birde dusuk tehtitli gebelik gecirdigim icin. Ultrsan yapti 2 milim kese gorunuyo gibi ama cok kucuk pazartesi gel bidaha bakalim kesenin rahmin icindemi emin olalim dedi. Karindan bakti. Kan tahlilini kalp atisiniduyunca istiycez dedi rutin tahlilleri yani

selam minel hayırlı olsun sen nisan annelerindeydin sanırım

Arkadasim inşallah tutunur bebisin.ama eger gidersede vardir bundada bir hayir. Oyle bir durum olmaz umarim ama okursa kesinlikle genetik araştırma yaptırın

Selam herkese

Istern gucten firsat bulup ta fooruma giremedim uzun bir suredir.
Biz gecen cumartesi gunu doktor gittik, adetim geceli henuz 2 gun olmustu.
Doktor kesenin gorunmesinin biraz zor oldugunu, cok erken oldugunu sooylledi ama Minicik, 2 milimlik kesemizi gorduk cok sukur :)
Kan aldi ve 2 hafta sonra tekrar gel, kalp atislarina bakalim dedi.
Tahlil sonuclarimi emailime atmalarini bekliyorum. Yurt disinda oyle hemen vermiyorlar insanin elline.
Bu arada doktor dedi ki, Bebegin kalp atislarini gorene kadar istatiksel olarak yuzde 15 dusuk riski vardir dedi,
kalp atislarini gordukten sonra bu risk yuzde 2 ye dusuyormus. Dikkatli ol , agir kaldirma falan dedi.
Ayin 19 unu iple cekiyorum

Bu arada bazen aksam bazen sabah ara ara cok hafif kasik agrilarim oluyor. Adet sancisinin onda biri gucunde.
doktoora sordum, normal dedi.. Endiselenmiyorum o yuzden..

Insallah hepinizin hamileligi sorunsuz gecer.

Gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…