2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhabalar bende inşallah haziran annesi olucam Rabbim izin verirsee

Merhaba kızlar,
Bende c.tesi günü öğrendim hamile olduğumu gece 12 buçukta beta hcg 610 çıktı,daha önce bi dış gebelik tecrübem olduğu için korkumdan pazar akşam 8 tekrar yaptırdım 20 saat sonra 920 çıktı,cumaya randevu aldım kese için inşallah görürüz,sağlıklıdır bu sefer

ay galiba bende başlıyor bugün sabah çıkartım şimdide içim fokur fokur of ya bayram bari geçseydi bayramı zindan eder bu çıkartmalar bana

benim daha başlamadı aslında başlaması gerekiyodu şimdiye içime bi kurt düştü umarım kötü bişey yoktur
bulansa bi dert bulanmasa bi dert saglıklı bi şekilde doğsunlarda bulantılara da razıyım...

bende bugün hamile olduğumu öğrendim.çocuk isteği ile ilgili doktora gitmiştim.çok mutluyum.

hayırlı olsun kızlar saglıkla sıhatle alırım bebişleri inş kollarımıza

Kızlar ben de hamileyim galiba :)) Günüm geçti, test yaptım ama biraz silik çıktı. Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.

canim diger iki hamileligim bos gebelikti kurtaj oldum dolasiyla bakalim ins bu olursa 2.evladim olacak benim gibi durum yasayanlar hep evhamli oluo acaba bisey mi oldu die bakalim cumaya randevu aldim ins rabbim kalp atislarini gosterir yine kurtaj olmak istemiyorum Allah kimseye gostermesin

Canim umarim sağlıklı bir gebeliktir. Hcg degerlerin 2 gunde bir baktirdinmi eğer duzenli artış oluyorsa saglikli bir gebelik diyor doktorlar

ikinci çocukta bu kadar heycan yaşıycamı hiç sanmazdım
sanki bütün güzellikleri ilk kuzumda yasadım ikinciye pek hevesim kalmaz diodum ama öyle değilmiş ya
hepsinin heycanı tadı bi başkaymış:)
benim SAT 23 Ağustos muhtemel doğum tarihimiz 05.06.2014
ama geç döllenme oldu sanırsam ultrasonda 4 haftalık çıkıyo bıdık
inşallah hevesim kursağımda kalmaz keseciğimi gördüm de rabbim sağlıklı hayırlı bi
evlatla içini doldurur inşallah mutlu huzurlu bi hamilelikle kucağımıza almak nasipp eder hepimize...
çokk uzun bi yolculuk olucak bu ağız tadıyla birbirimize yoldaş olalım hep güzellikleri paylaşalım inşallahh

merhaba kızlar bende hamileyim... bugün kan testi yaptırdım adetime 3 gün var daha ve değerim 29.91 Allahın izni ile... hafif mide bulantısı var ve karnım da şiddetli ağrılar oluyor ve uzanmadan geçmiyor sizde var mı bunlar??

mrh hayırlı olsun
benim de inş 2 çocugum olacak benim de normalde sat ım 18 agustos ama benimkide küçük çıkıyo dr geç döllenmedir dedi 1 haftalık fark varmış.. geçen hafta keseyi gördük ama çok küçüktü yarında kontrol var inş herşey yolundadır ve kalp atışını da duyarım

Benim de aynı günlerde bulantım ve ağrım vardı. Bulantı geçti ama ağrılar hala ara ara devam ediyor. Ben şuan 5+4üm.

2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı

2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı

hayırlı olsun cnm benim ilk hamileliğimde 6-7 haftalarda başladı ve 16 haftada bitti benimde henüz başlamadı bulantılarım
ama her bünye farklı bulantı olmayada bilir...

hicbir hamileligimde bulanti olmadi aksine yemeden duramiyorum bulanti olayi beta hcgnin yukselmesine karsi vucudun verdigi tepkiymis

bnm bulantılarım yeni yeni başlıyor 5. haftadayım kasık ağrım ilk zamana göre seyrekleşti

2şer gün ara ile b-hcg değerlerim 25, 86, 206(bat tarihimde). en azından ilk aşamanın stresini bir atlatsaydık. ama itiraf edeyim yine de içim rahatladı .inşallah bu sefer ektopik değil. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar ve doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…