2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlaaaaar bugün testi tekrarladım veeeeeeee 2. çizgi daha belirgindi :)))) Yupppiiiiiiiiiiii

Yarın ilk iş önce aile hekimime başvurmak, kadın doğumcu tavsiyesi almak ve kanda baktırmak olacak...Cuma günü de kadın doğumcuda kanda baktırıp 2 gün arayla değerlerin 2 kat olup olmadığını görmek olacak...
Eğer sağ salim ve zamanında doğarsa bebeğim ikizler burcu olacak :)) İnşallah...

hayırlı olsun canım bende ikizlerimi 8 haftalıkken kaybettim rabbim inş seninkini bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

amin canım hayırlısıyla inşallah.

inşallah canım hayırlısıyla olur bu ay. belirtileri ; adet gecikmesi, kasık ağrısı, bel ağrısı, bulantı, el ayak yanması üşümesi, sık idrara çıkma, göğüs uçlarında hassasiyet.

Amiin insallah sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza:)

Benim goguslerimde hassasiyet ve kasik agrisi disinda pek bisey olmadi. Halada yok cok sukur mide bulantisi basdonmesi filan insallahta olmaz :)

inşallah canım :)

mrb kızlar bende 5 haftalık hamileim inşallah haziran annesi olacağım benide alın aranızaaa :))

inşallah canım :)

Kızlarrr inşallah aranıza katılabilirim bende..Bu akşam test yaptım çift çizgi çıktı.Pazartesi kanda baktırıcam inşallah hamileyimdir :))

kanda daha net çıkar canım sıkma canını :)

Keseyi gorduk pazartesi belki kalp atisini duyariz dedi doktor. :) insallahh duyarim bebegimi

Sizler kac haftaliksiniz? Insallah saglikla kucagimiza aliriz :))

ben 5 + 3 üm şuanda. kalp atışına daha var. inşallah canım herşey güzel olacak :)

adetin geçtimi geçtiyse kaç gün geçti ya bende test yapacam ama negatif görmekten korkuyorum benimde yarın adet olmam gerekiyor acaba yarın yapsam belli olurmu

bugün de olsa belli olur kan tahlilinde. varsa mutlaka öğrenirsin :)

Son adet tarihini baz alırsak 5 haftalık çıkıyor ama normalde yerleştik den sonrası baz alınmaz mı ultrason ölçümlerinde... yoksa ben mi yanlış biliyorum... :44:

Onu bende bilmiyorum doktorum 5haftalik dedi 30agustos son adet tarihim 5 hafta oluyo iste ilk hamileligim oldugu icin yorum yapamiyorum :)

o şimdi belli olmaz ki. bi büyüsün ultrason ölçüp bakacak ne kadarlık :) şimdilik SAT a göre hesap yapılıyor.

normal ya öyle herkeste olmuyo bulantı :) aman olmasın daha iyi. ben çalışıyorum bulantı olunca mahvoluyorum.

bir de aranizda benim gibi hicbir belirti gostermmeyen varmi ben de mi sorun var?

sorun yok daha erken kasık ağrısından başka bişey olmuyo çoğu hamilelerde :)

Ayy... ben düşünemiyorum bile çünkü normalde de midesi hassas birisiyim bide istifra edince yatak döşek yatarım... Gerçi bi yandan da sağlıklı sıhhatli olsun da ben idare ederim diyorum...

ıyyy sorma ben de öyleyim. Ama ben sadece öğürüyorum bişey çıkmıyor :) sağlıklı olsun da inşallah herşey zamanla geçiyor :)

ya bebeğimin doğacağı tarihi yazdım ama altta çizelge çıkmıyor. neden acaba? unuttum yaa

merhaba kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi

20.09.2012 doğumlu bir oğlum var ,2.yi düşünüyoruz şuan. korunmuyoruz sat 12 eylül bi ihtimal olabilir diye düşünüyorum

oğlumdaki gibi her belirtiyi gebeliğe yorma, hamile miyim diye düşünüp durma telaşeleri yok tabi şuan insan 2.de daha rahat oluyomuş demek

bakalım hayırlısı inşallah. eğer hamileysem şuan 3+5 haftalık olur ve t.d.h. 19.06.14

Hayırlı olsun canım, ben de kızımda çok güzel paylaşımlarda bulunmuştum, inşallah yine öyle olur.

bende hala dr a gıtmedim demek 2. ve sonrası boyle oluyor dırek kalp atısı alırız ins cuma gidicem ben
Aynı benim gibi düşünmüşsün sende, yalnız değilim demekki, insan daha rahat oluyor 2.de. bugun gittim doktora ama kalp atışı duyamadım, ilkinde nasıl ağlamıştım günlerce neden kalbi atmıyor diye, şimdiyse çok rahatım 1 haftaya nasılsa başlar, bayramdan sonra duyarım inşallah

Arkadaslar 3. Olunca hele stres hic olmuyor ve üzülerek söylüyorum heyecan falanda olmuyor
Zelalcim hayırlı olsun, diğer çocukların cinsiyeti nedir?

ay galiba bende başlıyor bugün sabah çıkartım şimdide içim fokur fokur of ya bayram bari geçseydi bayramı zindan eder bu çıkartmalar bana
Nagihancım Allah yardımcın olsun, ben kızımda sadece bikaç kere bulanmıştım ve 1 kes çıkarmıştım, bu bebişte de öyle olacak gibi, çok şükür hiç bulantım yok, galiba yine kızım olacak

Sonuçları yazarsın bize, bugun gittim doktora bende, sonuçlar perşembe çıkacak:18:

merhabalar bende inşallah haziran annesi olucam Rabbim izin verirsee
Hayırlı olsun neslihan, hoşgeldin

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.

Kızlar ben de hamileyim galiba :)) Günüm geçti, test yaptım ama biraz silik çıktı. Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.
Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza

Canım öncekiler için çok geçmiş olsun, baştan sona beraber oluruz, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

5+3 haftalik hamileyim. Bugun vajinal ultrasonla kalp atisini gorduk cok sukur :))
Hayırlı olsun, ilk hamileliğimde benimde vajinal ultrasonla kalp atışını duymuştum, bugun gittim duyamadık, vajinalı kabul etmedim, inşallah haftaya duyarız karından

İnşallah canım. Kızımdan sonra hiçbirşey bu kadar tatlı gelmez diyordum ama yine buralarda heycanımı paylaştığıma göre yanılmışım demekki, her çocuk ayrı heycan ayrı tat

Hayırlı olsun, idrar yollarında enfeksiyon olabilir canım, bende de ağrılar var, bugun idarar tahlili verirken kabta kendi gözümle beyaz beyaz parçalar gördüm, kesin enfeksiyon çıkacak, ilaçla geçer

2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı
Canım ben tam 6. ayda bulantıyla tanışmıştım fazlada sürmedi çok şükür Bulantısız bir hamilelik olur inşallah, tadını çıkarırsın güzelce

hicbir hamileligimde bulanti olmadi aksine yemeden duramiyorum bulanti olayi beta hcgnin yukselmesine karsi vucudun verdigi tepkiymis
Aynı ben keşke biraz bulansamda bu kadar yemesem diyorum bende. İlk hamilelikte 49la başladım 69 la bitirdim

Amin canım

İnşallah canım

E hadi hayırlısı hakkında

bende nasipse haziran annesi oluyorum çook heyecan veriyo keseyi gördük sadece kalp atışlarını duysam rahatlıcam sanki
hep adet olmaktan kanamam olmaktan korkuyorum tecrübeli bayanlar bu korku hep olucakmı kötü etkilemekten korkuyorum bebeğimi

canım o korku hep oluyor ne yazıkki, annelik iç güdüsü işte. Kızım doğduğunda uyurken 5 dakka arayla nefes alıyor mu diye kontrol ederdim geceleri bile

Tekrar merhaba kızlar, geçen hafta doktora gittiğimde tahlil yapılmıştı kan değerim 20 olması gerekirken bende 17 çıkmış ve her ihtimale karşı progestan kullanmamı ve yatmamı söyledi doktorum. Yediğim yemekler şimdiden hafifte olsa mide bulantısı yapmaya başladı ve inanılmaz acıkıyorum, bugün de oturduğum yerde baş dönmem oldu Umarım bu kadarla kalır şikayetlerim ve inşallah hiçbirimiz daha büyük sıkıntılar yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Canım progesteron mu 17 çıktı.? Benim 13 küsür çıktı ve doktor normal dedi. Daha 4. Haftamdayim hamilelik haftası da etkiler mi acaba bu değeri?

Canım progesteron mu 17 çıktı.? Benim 13 küsür çıktı ve doktor normal dedi. Daha 4. Haftamdayim hamilelik haftası da etkiler mi acaba bu değeri?

Canım tam bilmiyorum ama sanırım progesteron olması lazım, ben ilçede oturuyorum doktorum belki de onun için kullanmamı söyledi bilmiyorum

selam arkadslar bende haziran annesi olucam hayırlısıyla :) daha gecen hafta ogrendım bebeğimi.. geceleri uyku sorunum cok fazla kasıklarm cok agrıyo yuzustu yatamıyorm ki ben oyle uyumaya alışkınm sureklı dönüyorum artık yatakta cumartesi kontrolum var bakalım ultrasonlada bakıcak doktorum kese gorunur artk

içine niye kurt düşssün boşver olmasın bulan tı daha iyi ben dua ediyordum başlamasın diye malesef başladı bu sabahta çıkarttım bulantı olacak diye bişey yok herkeste aynı olmuyor

2. çocuğu olan sevgili arkadaşlarım, ilkinde bulantınız ne zaman başlamıştı? Aranızda 5+4 olup da bulantısı olan var mı? Ben de hiç yok bulantı

benimde 2 ci bebeşim inşallah ilk de 6 7 hafta arasıydı bunda da aynı başladı 2 gündür bulantım var sabahları çıkarıyorum inşallah tüm gün boyu sürmez kızım da 7 ay hergün gün boyu çıkartmıştım offffff

arkadaşlar benimde progesteron değerim 10 çıktı umarım bir sorun olmaz
zamanla artar diye düşünüyorum

arkadaşlar sizde de miğde şişliği varmı bende çok oluyor sürekli maden suyu içiyoerum

Merhaba arkadaşlar bende bugün ögrendim hamile oldugumu hala garip geliyor :) aza28 arkadaşımmm geldim burdayııımmm

selam kızlar allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.e isteyen herkese bebiş nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…