2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım bende dün yaptım adet günümdü anıda tek çizgi yani negatif çıktı moralim bayağı bozuldu bende inş 15 ekimde tekrar yapacam adet olmam da benimkide pozitif çıkar :)

İnşallah canım bazen geç çıkabiliyor ama adetin genelde duzenliyse gecikmesi en büyük belirti.kan tahlili yaptirabilirsin..

bende haziran annesi olmak için bekleyenlerdenim..11 eylül son adet tarihim..2. bebişim olacak 4 yaşında kızım var..hayırlısı olsun..RABBİM sağlıklı versin de inş.

Bayanlar merhaba
Bende hamileyim , 6 haziran beklenen doğum tarihim ancak bana mayıs annesi de olabilirim gibi geliyor. 27 aylık dünya tatlısı bir kızım var, bu ikinci bebeğim, hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bu arada henüz doktor kontrolüne gitmedim , evde test yaparak öğrendim 2 hafta oldu, ikinci çocuk olunca insan daha sakin oluyormuş gerçekten, sizler doktor takibine başladınız mı? Neler yapılıyor ilk kontrolde?

Merhaba canım... seni tebrikederim...:) Benim de hesaplama da 9 haziranı gösteriyor ama kısmet... İkinci çocuğunmuş ne güzel Allah bağışlasın... Çarşamba gideceğim doktora. Gerçi benim planlı olduğu için öncesinde de gitmiştim. Yumurta takibi ile hamile kaldım çünkü... Daha kesemizi bile görmedik endişelenmemeye çalışıyorum ama... meraktan da duramıyorum... :18:

Hayırlı olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallah, kızıma 5 haftalık hamileyken kese göründü ama kalp atışını duyamamıştı doktor, alttan muayne ile duymuştuk miniğimin kalp atışlarını, aynı şeyi yaşamak istemiyorum alttan muayne olmamak için özellikle 6.haftayı bekledim, yarın semt polikliniğine gideceğim, ama tüm hamilelik boyunca Koru hastanesini düşünüyorum (ankara'dayım), bayramdan sonrasına randevu alayım

Bazı ilaç markaları dozajları itibariyle günde birkaç kez alınıyor bazıları da tek sefer. Ben folidoce kullanıyorum günde tek sefer. Ama önemli olan doktorun önerisi canım...:)

canım belki arkadaşının folik asit eksikliği vardır normal şartlarda günde bir tane yeterli çünkü beslenme ile zaten folik asit alıyorsun.

karın ağrınız var mıydı? regl ağrısına benzer ağrılar?

evet canım 3 ve 4. haftalarda kasık ağrısı yaşadım.hatta doktora bile gittim henüz hamile olduğumu bilmiyordum idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. doktor muayenesinde hiçbir problem olmadığını söyledi ultrasona girdim bütün iç organlarıma batırdım ,bebeğe ait kese de görünmedi ilaç verdi ama ben her ihtimali düşündüğüm için ilaçları kullanmadım. gece uyandıran ağrılarım vardı dayandım geçti çok şükür hamile olduğumu öğrendim:) şimdi ağrılar yerini bulantıya bıraktı bu gece hep bulantıyla uyandım.. hemen çubuk kraker aldım iş yerime çantama arabaya evde başucuma birer paket:) hepsi zor da olsa güzel zamanlar..

Amin canım İnşallah dediğin gibi olur...:) 6. haftayı beklediğine göre tamamen stratejik yaklaşıyoruz yani... Ben sıkı takip edilmek zorundayım hamilelik konusunda geçmişim pek iyi değil malesef... yoksa senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım. İstanbul'dayım canım ben sürekli aynı doktora gidiyorum ... malum herşeyimi biliyor bide ayrıntıcı, açıklar konuşur buda benim için önemli...

bende bugün hamile olduğumu öğrendim.çocuk isteği ile ilgili doktora gitmiştim.çok mutluyum.

hosgeldin canim benimde 27 aylik bir kizim var bu dorduncu hamileligim.daha dr gitmedim beklemedeyim bu hafta gitmeyi dusunuyorum biraz da. korkudan gitmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun

merhaba arkadaslar benım 19 aylık bir oğlum var şimdi 2. ye hamileyim biraz erken oldu ama Allah yardımcı olur verdiyse bildiği vardır. herkesin bebişi hayırlı olsun ben oğlumdada buraya cok takılırdım guzel paylasımlar oluyor mesela hamilelik cetveli var çok hoş bebekle beraber ilerliyor tavsiye ederim :)

bende hala dr a gıtmedim demek 2. ve sonrası boyle oluyor dırek kalp atısı alırız ins cuma gidicem ben

hosgeldin canim benimde 27 aylik bir kizim var bu dorduncu hamileligim.daha dr gitmedim beklemedeyim bu hafta gitmeyi dusunuyorum biraz da. korkudan gitmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun
Hayırlı olsun sana da, kızlarımızda yaşıtmış ne hoş Diğer çocukların kaç yaşında? İlk hamilelikten sonra daha temkinli yaklaşıyor insan değil mi?Heycanı, mutluluğu aynı ama acemilik olmuyor

ay galiba bende başlıyor bugün sabah çıkartım şimdide içim fokur fokur of ya bayram bari geçseydi bayramı zindan eder bu çıkartmalar bana

canım hayırlı olsun benim de kızım var bitane şimdi ikinciyi beklemedeyiz inşallah hayırlısıyla olur ben dayanamadım gittim valla dr hemde 3 cü dr ruma gittim çarşam ba tekrar gideceğim tahlillerimi götüreceğim ssk da yaptırıp özele götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…