cnm sen de hamile misin. ben de hamieyim ama bende de kusma bulantı felan yok. bende kendimden şüphe edecem neredeyse :) ama her insanın bünyesi farklıdır bunu unutmamak gerek
bende de usume var canim esim evde tshirtle otururken ben ceketle battaniyenin altindayim ama ne bulanti ne gogus agrisi yok
bende çok üşüyorum normalde yanmamız gerikirkem gerçi soğuklar başladı ama benden başka üşüyen yok evde şuan bile elim ayağım buz tutmuyor zor yazıyorum
bende de kusma bulan tı yok onlar 7 ci haftadan itibaren başlıyor olursa eğer benim ilk hamileliğimde 7 haftalıkken başladı 7 ay çıkarttım inşallah bunda öyle olmaz herşeyden tiksinmiştim ozaman
benimde ilk hamileliğimde 6-7 haftalarda başladı 16 haftada bitti ama bende bitmiştim kusmaktan umarım bunda olmaz mide bulantısını düşünmekten piskolojım bozuldu bide çalışıyorum çok zor oluyor inş başlamaz bu defa da rahat bir hamilelik geçiriz.
benim diger hamileliklerimde hep adet sancisina benzer agrilar oluyodu bakiyorum nerdeyse herkeste bu sancilar agrilar var. yine bende bi sorun mu var acaba uff hic bi sey hissetmiyorum insallah kotu biseyler olmamistir
bence normal bat ın bile geçmemiş sanırım...
canım benim sirkülasyonum 25 gün sürüyor batım 2 ekimdi geçti yani ama son adet tarihim 8 eylül..4. haftanızda b hcg.niz kaç çıkmıştı kızlar?
Ayy... ben düşünemiyorum bile çünkü normalde de midesi hassas birisiyim bide istifra edince yatak döşek yatarım... Gerçi bi yandan da sağlıklı sıhhatli olsun da ben idare ederim diyorum...
Canim ben adetime 2 gün kala yaptığımda negatif çıktı. Haliyle moralim bozuldu inatla yapmadım bir daha.ama bugün adetim gecikeli 3 gün oldu ve dayanamayıp tekrar yaptim.aninda çift çizgi çıktı :))) bence yarın bi geçsin pazar günü yap inşallah hamilesindir Allah herkese yaşatsin bu duyguyu ...
kesinlikle kizima hamileyken catlamadik yerim kalmadi neredeyse aslinda cilt tipiyle alakali bisey bu.ben ne yaglar surdum yine catladi.1si cok faxla kilo alinmamasi 2.si bol su icmek 3. iyi bir catlak onleyici dermokozmetik urun kullanmak en azindan bunlari uygulamaya calisacsgim insallah bi gobuslerimiz ciksin dakızlaarr çatlak önlemek için bişey yapacakmısınz ne yapacaksınız
Merhaba kızlar bende inşallah aranıza katılırım bu ay. Ilk denememiz çok istiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Belirtileri nedir adet gecikmesi dışında? Deli gibi sağ kasığımda batma oldu ve akıntım vardı.