2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cnm sen de hamile misin. ben de hamieyim ama bende de kusma bulantı felan yok. bende kendimden şüphe edecem neredeyse :) ama her insanın bünyesi farklıdır bunu unutmamak gerek

bende de kusma bulan tı yok onlar 7 ci haftadan itibaren başlıyor olursa eğer benim ilk hamileliğimde 7 haftalıkken başladı 7 ay çıkarttım inşallah bunda öyle olmaz herşeyden tiksinmiştim ozaman

bende geçen hafta dr gittim kesemizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık yarın randevum var 6 haftalık olduk inşallah yarın duyarım

bende de usume var canim esim evde tshirtle otururken ben ceketle battaniyenin altindayim ama ne bulanti ne gogus agrisi yok

bende çok üşüyorum normalde yanmamız gerikirkem gerçi soğuklar başladı ama benden başka üşüyen yok evde şuan bile elim ayağım buz tutmuyor zor yazıyorum

bende çok üşüyorum normalde yanmamız gerikirkem gerçi soğuklar başladı ama benden başka üşüyen yok evde şuan bile elim ayağım buz tutmuyor zor yazıyorum

evet üşüme bende de var. ben hamile kaldığım andan itibarendir üşüyorum. normalde kışın bile ayaklarım yorganın dışında olurdu yanıyorum diye ama şimdi kalın havlu çoraplarla oturuyorum

bende de kusma bulan tı yok onlar 7 ci haftadan itibaren başlıyor olursa eğer benim ilk hamileliğimde 7 haftalıkken başladı 7 ay çıkarttım inşallah bunda öyle olmaz herşeyden tiksinmiştim ozaman

benimde ilk hamileliğimde 6-7 haftalarda başladı 16 haftada bitti ama bende bitmiştim kusmaktan umarım bunda olmaz mide bulantısını düşünmekten piskolojım bozuldu bide çalışıyorum çok zor oluyor inş başlamaz bu defa da rahat bir hamilelik geçiriz.

Bi ben değilmişim yani üşüyen... mide bulantım da yok gögüslerimde normal öyle aşırı bi ağrı sızlama filan yok hatta yeni yeni şişmeye başladılar ama tansiyon düşüklüğüm var oda normal diyorlar...

Ayy... ben düşünemiyorum bile çünkü normalde de midesi hassas birisiyim bide istifra edince yatak döşek yatarım... Gerçi bi yandan da sağlıklı sıhhatli olsun da ben idare ederim diyorum...

benim diger hamileliklerimde hep adet sancisina benzer agrilar oluyodu bakiyorum nerdeyse herkeste bu sancilar agrilar var. yine bende bi sorun mu var acaba uff hic bi sey hissetmiyorum insallah kotu biseyler olmamistir

benim diger hamileliklerimde hep adet sancisina benzer agrilar oluyodu bakiyorum nerdeyse herkeste bu sancilar agrilar var. yine bende bi sorun mu var acaba uff hic bi sey hissetmiyorum insallah kotu biseyler olmamistir

Öyle düşünme canım... Herkes de aynı belirtiler olucak diye bişey yok ayrıca her hamilelik aynı geçecek diye de bişey yok. Benim ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yokdu ikincisinde herşey vardı ama ikiside devam etmedi yani belirtilerle alakası yok bence...

canım benim sirkülasyonum 25 gün sürüyor batım 2 ekimdi geçti yani ama son adet tarihim 8 eylül..4. haftanızda b hcg.niz kaç çıkmıştı kızlar?

cnm değerinden çok düzenli bi şekilde artması önemli benim bildigim dr um öyle demişti.
benim adet günümde 27 çıktı 2 gün sonra 93 8 gün sonra 3500 çıktı 2 gün sonrada keseyi gördük salı günü de dr gidcem inş kalp atışlarını da duyarım....

Ayy... ben düşünemiyorum bile çünkü normalde de midesi hassas birisiyim bide istifra edince yatak döşek yatarım... Gerçi bi yandan da sağlıklı sıhhatli olsun da ben idare ederim diyorum...

öyle cnm sağlıklı olsunda onun için herşey çekiliyor ama ben ilk 4 ay kusmaktan hamileligin hiç tatıdını alamamıştım bende sürekli yattım zor günlerdi ama geçti çok şükür kızım yanımda inş bunda daha rahat olurum...

canım bende dün yaptım adet günümdü anıda tek çizgi yani negatif çıktı moralim bayağı bozuldu bende inş 15 ekimde tekrar yapacam adet olmam da benimkide pozitif çıkar :)

kızlaarr çatlak önlemek için bişey yapacakmısınz ne yapacaksınız
kesinlikle kizima hamileyken catlamadik yerim kalmadi neredeyse aslinda cilt tipiyle alakali bisey bu.ben ne yaglar surdum yine catladi.1si cok faxla kilo alinmamasi 2.si bol su icmek 3. iyi bir catlak onleyici dermokozmetik urun kullanmak en azindan bunlari uygulamaya calisacsgim insallah bi gobuslerimiz ciksin da

Arkadaslar catlak meselesi istediğiniz kadar en iyi kremi sürün yinede genetik. Catlayacagi varsa catliyor. Bu benim 3. Gebeligim çok şükür tek cizgim bile yok. Sizlere tavsiyem bebe yagi yeter pahali kremlerle kesinlikle ayni işi görüyor boşa para vermeyin

benimde akintim artmisti canim..

maşallah herkes hamile kalmış çatlakları düşünmeye başlamış
bende 3 ay önce kürtaj oldum tekrardan düşünmeye başladık bu ay adaçayı içtim yumurtlama günüme kadar hayıt tohumu içtim bal çörek otu tarçın yedim maalesef olmadı oysa kendimi ne hazırlamıştım haziran annesi olmaya ama olmadı artık annelik hayallerim başka bahara kaldım çok şükür ki inancım var rabbim ol derse olur artık dua etmekten başka çarem yok hamile olanlar lütfen banada dua edin bende hamile kalayım ilk hamileliğimde hevesim yarıda kaldı rabbim ikincisini nasip eder inş
hamiş olanları tebrik ediyorum rabbim inş sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…