2014 eylül gelinleri de buraya:))

canım benim, bu dönemde öle seyler olur diyorlardı ya ben de kendim yaşayarak gördüm. gecer mutlaka merak etme düzelir aranız..

:)) bnde gorunce dayanamayanlardanım ama bu tur süzgecım hıc olmadı :) bnde bır an kafamda canlandrdım hersekılde kullanırım heran elımın altında olur dıye hmncık aldım bu arda markası gondol dur. 11 ekım de dugunum bnm nıkah gunu daha almadık ama önumuzdekı hafta alınır muhtemelen cıksın aklımızdan gunumuzu bekleyelım demı ama
hurc konusa gelınce yıkadım da daha utuleyemedım düzgün koyarsam hurca bı daha gerek kalmaz dıye dusundum bı o kalabalıgın ıcınde utu ısı olmasın ya daralırım bunalırım ben

konu o kdar buyuk muydu kı olay bole buyudu ama sen sakın ol onunda sakınlesmesını bekle o aramıyrsa aksama dogru sen ara bunda ne var kı

kolaylamıssın sende ceyızlerı kolıleyıp nasıl tullerle susluceksın kı onu anlamadım bak

hafta sonu aldıgım banyo çöp kovası ve fırcası çöp kovasının da mutfak için olanını da aldık buyuk olarak ama

ben buldum yapılıyor şimdi, bitince resmini atarım :)

Canim uzme kendini streste oda oyuzden oyle davranmistir hic bos yere uzmeyin birbirinizi bu donemde cok normal boyle seylerin olmasi sen gonlunu yap bosver sinirine yenilmistir

Kizlat yatak konusunda fikirlerinize ihtiyacim var ne aldiniz siz ben biturlu karar veremiyorum visco istemiyorum ortopedik istiyorum ama cok kararsizim

canım üzme kendini alttan al bu defalık. inan bizde çok saçma şeylere kavga eder olduk stresten nişanlımı tanıyamıyorum. herkese bağırarak cevap veriyo günde 10 defa ya annesiyle ya babasıyla yada benimle kavga ediyo. 3 gündür evdeyim eşyalar gelio tadilat var vs. falan iyice yıprandı sinirler. zaman daraldı eksikler var gerginlik artıyo tabi. atlatıcaz inşallah hep beraber az daha sabır..

kızlar bugün ortuma odamın koltukları geldi. gelmeden önce iyice tembihledik iyice sarın merdinler dar cizilip yırtılmasın dedik. sağolsunlar kat kat paketlemişler karton + strech filmle. ama sonuç koltuğun kolu yırtık çıktı . yırtıkken paketlemişler görmemişler. koltuğun orta ayağı havada yere temas etmiyo hem 3 lü hemde 2 li koltuk da hemde. çıldırıcaktık sinirden. yırtık olanı alıp geri götürdüler insanlar işini neden doğru yapmıyo anlamıyorum ki

Selam kizlar son bekar aksamim bir selam edeyim dedim;:) bu aksam 2 gun icin kiyafetlerimi falan goturduk, bir de koltuk ortulerini serdik idareten kullandiklarimizla gormek istemedigim yerleri orttuk banyodan gereksiz seyleri cope ve alt dolaplara tiktik daha sonra atmak uzere portmantodan da sacma bazi seyleri gozumun onunden kaldirdim cok kisa surede bu kadarcik seyle bile evin havasi degisti ve su anki halinin fotolarini cektim balayina kadar ne kadaqr degistirecegim bakalim evi foto cekerken bile icime fenalik basti gerçi:)

Kizlar sakin olun tugce86 bu aaksam halletmissinizdir bile diye dusunuyorum 2 gun once biz de girdik birbirimize sacma seylerden dun bugun konusurken guluyoruz e cok gerildik bir yerden patliuor iyi ki davetli nikah yapmadik biz bu kadarinda bile bunaldik diye:)

Hepimiz yay gibi oluyoruz ama bakin artik son gun gelince yine onlar asik oldugunuz insan nazlari bize geciyor diye saçmalamada sakinca gormeyebiliyorlar ama biz de onlara gore sacmaliyoruzdur kesin.

esyalara da esya olarak bakalim tabii ki paramizin karşılığını almak hakkimiz ama gerekeni yapar takip ederiz rahatsiz ediyorsa yoksa bu kadar degerli zamanlarimizi heba etmeyelim ister istemez stres olsak da allah gostermesin saglik sorunlari kazalar acilar bu dertleri mumla aramayalim kizlar
Herkese kolayliklar!

Ya gercekten bu surede okadar is varken insanbide bunlatla ugrasinca esas bunlara sinirleniyo hallolur bi sekilde ama yok yere insan geriliyo canim klask olarak uzme kndini dicem ama elde degil
vayyyy vayyyy evleniyosun he o duyhulari detayli isterizzz :) cok heyecanli ya Allah mutlulugunuzu bozmasin canim

selam kızlar dün gece şükürler olsun çözduk sorunlarımızı ikimizde çok gerginiz ama inşallah düğünden sonra gececek bunlar...
kararsız canım evleniyorsun bugün ALLAH ım mutlu etsin bizi unutma tamam mı :)
elfsgn benimde eşyalarım geldiğinde koltuklar havada duruyordu :) adamlar hemen orda düzelttiler hep bu sorunlar oluyor yani üzme boşa kendini...
kızlar ya artık günler az kaldı kararsızım evleniyor tam bir hafta sonra naip olursa hem fotograf çekimim hemde nikahım var hayal rüya gibi bu arada solaryum delisi oldum baya rengi değişti son bir hafta rengimi korumak ve resimlerde bembeyaz olmak istemiyorum

Saçı cikarmak tatlim gelin kizin dugunune az kala evine misafir olarak alirlar yemekli olarak mutlu olsun diye hediye falanda verirler
Veee bugun buyuk gun demi nikahin var demi yanlis hatirlamiyorsam

Nerden kaca yaptiriyosun canim :) of bnde istiyorum da erteliyorum usendim nedense :) bugun yatak odamin perdelerini sectim sonunda :)
sizeözelbaskı diye bir site çok güsel :) 30 tl:) hayırlı olsun canım perdeler =) ben hala yatak odası perdelerini seçemedim, haftasonu hallediyim :)

KiZceler gunaydinnn) bende gec saate kadar evi duzene koyuyorum bu saatletde anca uyanabiliyorum"))) mutfak esyalarini tek tek yikayip yerleştirdik dun amma esya cikti hic alirken farketmiyo insan.perdelerim geldi birde mutfak masam. Digerleri henuz gelemedi daha. Bende ruyalarimda goruyorum hep aksilikler birsuru problem. Gerginlikten ve stresten bizde cok kavga ediyoruz ister istemez. Bugun gelinlik provam var heycan yaptim kendime:)))

Kizlar ne yapiyorsunuz bakayim
Iki gundur eksiklikleri aliyoruz ki herhalde pazar ceyiz gidecek bizde mobilyaya gore hafta ici gidecegiz :)
Bunlarda aldiklarimizin bir kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…