How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

selam kızlar çok moralim bozuk dün gece nişanlımla boş yere çok büyük hatta ne büyük kavgamızı ettik telefonunu kapattı.Sabah kayınvalidemle konuştuk nişanlım sinir krizi yaşımış burnu bütün gece kanamış.kayınvalidem fenalaşmış gece acille kaldırmışler :KK43: nişanlım gece telefonu kapattıp fırlattığı için işe giderken bulamamış kayınvalidem öyle söyledi yani..illa akşam gel diyor bana ne yapacam şaşırdım bir hafta sonra nikahımız var.
akşam gitmesine gideyimde adam beni hala aramadı hiç mi telefon yok çalıstığı yerde demekki aramak istemıyor belkide artık istemıyor beni..akşam gittiğimde de eve gelmezse nasıl bir durumda kalacam orda :KK43:
kızlar kafayı yiyecem düşünmekten sanki o adam benim nişanlım değildi hayret içindeyim
canım benim, bu dönemde öle seyler olur diyorlardı ya ben de kendim yaşayarak gördüm. gecer mutlaka merak etme düzelir aranız..

Gordukce aklim gidiyor benim de ama 2 tane var tahtam diye ffrenliyorum kendimi ama bu suzgecli gibi ya her an alabilirim:) gule gule kullaan canim.

Ah canim sorma tarih yaklasinca cok fenaymis ben de cok fenayim bir de makum gecen cuma ogrendik 2 gun sonra nnikah ve her seye alinir oldum bu aksam telefonda dokuldum agladim:KK43: ama rahatladim epeyce cok gerilmisim meger farkinda olmadan. haftaya sali-carsamba gibi esyalarimla beraber ben de tamamen gececegim yeni evime ve insallah balayina kadar atilacaklari atmis ve ikimizin esyalariyla bir ev yaratmis olacagim eksiklerimi almaktan ote onlari vermek su anki hedefim:) tabii acil eksikleri de halletmek lazim senin dugun ne zamandi canim dugunden sonra mi temelli gececeksin evine?

kac guj var tasinmana canim ben nikah tarihi alindigindan beri bir garibim 2 gun sonra evli olacagi insallah cok ani oldu eylul eylul derken agustos bunyeme agir geldi sanirim:)

canim kolay gelsin, yanlis mi okudum dedim bir an utuleyip hurca mi koyyorsun tebrik ederim oyleyse e cikinca bir daha utu istemiyor mu? Utuden nefret ediyorum ve kolay utu yapilan ama klasik sekilde kazansiz utu bulana kadar da almiyorum nisanlimin 30 yillik falan utusunu de hayatta kiyafetlerime surmem annemden odunc alicam arada ya da goturur onda utulerim ne yapayim:)

:)) bnde gorunce dayanamayanlardanım ama bu tur süzgecım hıc olmadı :) bnde bır an kafamda canlandrdım hersekılde kullanırım heran elımın altında olur dıye hmncık aldım bu arda markası gondol dur. 11 ekım de dugunum bnm nıkah gunu daha almadık ama önumuzdekı hafta alınır muhtemelen cıksın aklımızdan gunumuzu bekleyelım demı ama
hurc konusa gelınce yıkadım da daha utuleyemedım düzgün koyarsam hurca bı daha gerek kalmaz dıye dusundum bı o kalabalıgın ıcınde utu ısı olmasın ya daralırım bunalırım ben

selam kızlar çok moralim bozuk dün gece nişanlımla boş yere çok büyük hatta ne büyük kavgamızı ettik telefonunu kapattı.Sabah kayınvalidemle konuştuk nişanlım sinir krizi yaşımış burnu bütün gece kanamış.kayınvalidem fenalaşmış gece acille kaldırmışler :KK43: nişanlım gece telefonu kapattıp fırlattığı için işe giderken bulamamış kayınvalidem öyle söyledi yani..illa akşam gel diyor bana ne yapacam şaşırdım bir hafta sonra nikahımız var.
akşam gitmesine gideyimde adam beni hala aramadı hiç mi telefon yok çalıstığı yerde demekki aramak istemıyor belkide artık istemıyor beni..akşam gittiğimde de eve gelmezse nasıl bir durumda kalacam orda :KK43:
kızlar kafayı yiyecem düşünmekten sanki o adam benim nişanlım değildi hayret içindeyim

konu o kdar buyuk muydu kı olay bole buyudu ama sen sakın ol onunda sakınlesmesını bekle o aramıyrsa aksama dogru sen ara bunda ne var kı

Bende rapor verim. Uzun zamandır bakamıyorum. Buzdolabım hasarlı geldi onun değişimi için uğraşıyoruz 1 ay olacak neredeyse. Perdelerim geldi bugün. Pazar temizlik var inşallah. Yarın kolileri süsleyeceğiz tüllerle. Temizlik sonrasında yerleşmeye başlayacağım. Çok az kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. 5 Eylül'de son provam artık bitti gelinliğim. Mikrodalga ve aydınlatma almam lazım artık o da bu hafta biter inşallah

kolaylamıssın sende ceyızlerı kolıleyıp nasıl tullerle susluceksın kı onu anlamadım bako_O

hafta sonu aldıgım banyo çöp kovası ve fırcası çöp kovasının da mutfak için olanını da aldık buyuk olarak ama 4495_buyuk_zoom.jpg indir.jpg

inanırmısın bende daha yaptıramadım :) nette gördüm kapı isimliği diye yazınca çıkıyodu

hayırlı olsun canım :) bence evide düşün düğün bittikten sonra başbaşa ömür boyu kalabileceğin bir yer orası :) tabiki herkes düğünüm güzel olsun diye düşünür bende öyleyim ama biraz akışına bırakmak lazım çok fazla üstelersen hoşuna gitmeyen detaylar olur rahat ol ki herşey fıstık gibi olsun :)
ben buldum yapılıyor şimdi, bitince resmini atarım :)

Canim uzme kendini streste oda oyuzden oyle davranmistir hic bos yere uzmeyin birbirinizi bu donemde cok normal boyle seylerin olmasi sen gonlunu yap bosver sinirine yenilmistir

canım üzme kendini alttan al bu defalık. inan bizde çok saçma şeylere kavga eder olduk stresten nişanlımı tanıyamıyorum. herkese bağırarak cevap veriyo günde 10 defa ya annesiyle ya babasıyla yada benimle kavga ediyo. 3 gündür evdeyim eşyalar gelio tadilat var vs. falan iyice yıprandı sinirler. zaman daraldı eksikler var gerginlik artıyo tabi. atlatıcaz inşallah hep beraber az daha sabır..

kızlar bugün ortuma odamın koltukları geldi. gelmeden önce iyice tembihledik iyice sarın merdinler dar cizilip yırtılmasın dedik. sağolsunlar kat kat paketlemişler karton + strech filmle. ama sonuç koltuğun kolu yırtık çıktı . yırtıkken paketlemişler görmemişler. koltuğun orta ayağı havada yere temas etmiyo hem 3 lü hemde 2 li koltuk da hemde. çıldırıcaktık sinirden. yırtık olanı alıp geri götürdüler insanlar işini neden doğru yapmıyo anlamıyorum ki:(

Selam kizlar son bekar aksamim bir selam edeyim dedim;:) bu aksam 2 gun icin kiyafetlerimi falan goturduk, bir de koltuk ortulerini serdik idareten kullandiklarimizla gormek istemedigim yerleri orttuk banyodan gereksiz seyleri cope ve alt dolaplara tiktik daha sonra atmak uzere portmantodan da sacma bazi seyleri gozumun onunden kaldirdim cok kisa surede bu kadarcik seyle bile evin havasi degisti ve su anki halinin fotolarini cektim balayina kadar ne kadaqr degistirecegim bakalim evi foto cekerken bile icime fenalik basti gerçi:)

Kizlar sakin olun tugce86 bu aaksam halletmissinizdir bile diye dusunuyorum 2 gun once biz de girdik birbirimize sacma seylerden dun bugun konusurken guluyoruz e cok gerildik bir yerden patliuor iyi ki davetli nikah yapmadik biz bu kadarinda bile bunaldik diye:)

Hepimiz yay gibi oluyoruz ama bakin artik son gun gelince yine onlar asik oldugunuz insan nazlari bize geciyor diye saçmalamada sakinca gormeyebiliyorlar ama biz de onlara gore sacmaliyoruzdur kesin.

esyalara da esya olarak bakalim tabii ki paramizin karşılığını almak hakkimiz ama gerekeni yapar takip ederiz rahatsiz ediyorsa yoksa bu kadar degerli zamanlarimizi heba etmeyelim ister istemez stres olsak da allah gostermesin saglik sorunlari kazalar acilar bu dertleri mumla aramayalim kizlar;)
Herkese kolayliklar!

kızlar bugün ortuma odamın koltukları geldi. gelmeden önce iyice tembihledik iyice sarın merdinler dar cizilip yırtılmasın dedik. sağolsunlar kat kat paketlemişler karton + strech filmle. ama sonuç koltuğun kolu yırtık çıktı . yırtıkken paketlemişler görmemişler. koltuğun orta ayağı havada yere temas etmiyo hem 3 lü hemde 2 li koltuk da hemde. çıldırıcaktık sinirden. yırtık olanı alıp geri götürdüler insanlar işini neden doğru yapmıyo anlamıyorum ki:KK43:
Ya gercekten bu surede okadar is varken insanbide bunlatla ugrasinca esas bunlara sinirleniyo hallolur bi sekilde ama yok yere insan geriliyo canim klask olarak uzme kndini dicem ama elde degil
Selam kizlar son bekar aksamim bir selam edeyim dedim;:) bu aksam 2 gun icin kiyafetlerimi falan goturduk, bir de koltuk ortulerini serdik idareten kullandiklarimizla gormek istemedigim yerleri orttuk banyodan gereksiz seyleri cope ve alt dolaplara tiktik daha sonra atmak uzere portmantodan da sacma bazi seyleri gozumun onunden kaldirdim cok kisa surede bu kadarcik seyle bile evin havasi degisti ve su anki halinin fotolarini cektim balayina kadar ne kadaqr degistirecegim bakalim evi foto cekerken bile icime fenalik basti gerçi:)

Kizlar sakin olun tugce86 bu aaksam halletmissinizdir bile diye dusunuyorum 2 gun once biz de girdik birbirimize sacma seylerden dun bugun konusurken guluyoruz e cok gerildik bir yerden patliuor iyi ki davetli nikah yapmadik biz bu kadarinda bile bunaldik diye:)

Hepimiz yay gibi oluyoruz ama bakin artik son gun gelince yine onlar asik oldugunuz insan nazlari bize geciyor diye saçmalamada sakinca gormeyebiliyorlar ama biz de onlara gore sacmaliyoruzdur kesin.

esyalara da esya olarak bakalim tabii ki paramizin karşılığını almak hakkimiz ama gerekeni yapar takip ederiz rahatsiz ediyorsa yoksa bu kadar degerli zamanlarimizi heba etmeyelim ister istemez stres olsak da allah gostermesin saglik sorunlari kazalar acilar bu dertleri mumla aramayalim kizlar:KK66:
Herkese kolayliklar!
vayyyy vayyyy evleniyosun he o duyhulari detayli isterizzz :) cok heyecanli ya Allah mutlulugunuzu bozmasin canim

selam kızlar dün gece şükürler olsun çözduk sorunlarımızı ikimizde çok gerginiz ama inşallah düğünden sonra gececek bunlar...
kararsız canım evleniyorsun bugün ALLAH ım mutlu etsin bizi unutma tamam mı :)
elfsgn benimde eşyalarım geldiğinde koltuklar havada duruyordu :) adamlar hemen orda düzelttiler hep bu sorunlar oluyor yani üzme boşa kendini...
kızlar ya artık günler az kaldı kararsızım evleniyor tam bir hafta sonra naip olursa hem fotograf çekimim hemde nikahım var hayal rüya gibi bu arada solaryum delisi oldum baya rengi değişti son bir hafta rengimi korumak ve resimlerde bembeyaz olmak istemiyorum

Saca cikarma ne demek detay istiyorum farkli gelenekleri ogrenmek ilginc gelir hep:) hayirli olsun bakirlarin da hediyelerin de evlenmeden hediye gelmes cok mantikli bosuna almazsin evlenince cogu sey oluyor bosuna geliyor gelenler.

Ben gun sayiyorum ama streshad safhada:KK43: neyse ki dun istedigim tonda kotumu buldum, makyaj malzemelrini hallettim gibi ama yillardir kullandigim rimeli bulamiyorum saka gibi hep maybelline waterproof kullandim hayatim boyunca simdi yok mecburen normal aldim ama ya akarsadiye korkuyorum annem bakacak ben isteyken bugun yine:/ ayakkabiya da karar verdik dun ama canta hic aklima gelmemisti dun aksam aradim maltepe park avm de girmedigim dukkan kalmadi siyah olsun dedim hic siyah cantam yok bu gidisle gri olacak sanirim gerci sahit olacak arkadasima verecegim zatn ama son dakika aklima gelmesine ne demeli:KK43:
Annem nakliyecilerle konusmus hani kamyonet gelecek ya 350-400 tl daha once daha az esya icin sorduyduk 250 falan demislerdi bir de bu msasrafatti yok mu arttiran:/ 2 kitaplik 1 sifonyer 1 ofis sandalyesi esya olarak iclerindekileri koli yapacagiz 7-8 hurc var ve 2-3 valiz. Sadece raf olsa yenisini alsam diyecegim ama esyacok ne yapalim mecbur.
Ve evi uzaktan yerlestiremeyecegimi anladim serdim kizlar sali carsamba gibi esyalari tasiyip ben de oraya gecmis olacagim yavas yavas balayina kadar yogun calisip kendi evimiz haline getirmem lazim ki tatilde kafam da dinlenebilsin degil mi? Nikahtan sonra daha cok is bekliyor beni:KK66:
Saçı cikarmak tatlim gelin kizin dugunune az kala evine misafir olarak alirlar yemekli olarak mutlu olsun diye hediye falanda verirler:KK76:
Veee bugun buyuk gun demi nikahin var demi yanlis hatirlamiyorsamo_O

Nerden kaca yaptiriyosun canim :) of bnde istiyorum da erteliyorum usendim nedense :) bugun yatak odamin perdelerini sectim sonunda :)
sizeözelbaskı diye bir site çok güsel :) 30 tl:) hayırlı olsun canım perdeler =) ben hala yatak odası perdelerini seçemedim, haftasonu hallediyim :)

KiZceler gunaydinnn;)) bende gec saate kadar evi duzene koyuyorum bu saatletde anca uyanabiliyorum"))) mutfak esyalarini tek tek yikayip yerleştirdik dun amma esya cikti hic alirken farketmiyo insan.perdelerim geldi birde mutfak masam. Digerleri henuz gelemedi daha. Bende ruyalarimda goruyorum hep aksilikler birsuru problem. Gerginlikten ve stresten bizde cok kavga ediyoruz ister istemez. Bugun gelinlik provam var heycan yaptim kendime:)))

Kizlar ne yapiyorsunuz bakayim :KK25:
Iki gundur eksiklikleri aliyoruz ki herhalde pazar ceyiz gidecek bizde mobilyaya gore hafta ici gidecegiz :)
Bunlarda aldiklarimizin bir kismi ;)
20140819_214825.jpg Screenshot_2014-08-17-16-43-39.png Screenshot_2014-08-22-12-47-22.png

Back