Saca cikarma ne demek detay istiyorum farkli gelenekleri ogrenmek ilginc gelir hep:) hayirli olsun bakirlarin da hediyelerin de evlenmeden hediye gelmes cok mantikli bosuna almazsin evlenince cogu sey oluyor bosuna geliyor gelenler.
Ben gun sayiyorum ama streshad safhada
neyse ki dun istedigim tonda kotumu buldum, makyaj malzemelrini hallettim gibi ama yillardir kullandigim rimeli bulamiyorum saka gibi hep maybelline waterproof kullandim hayatim boyunca simdi yok mecburen normal aldim ama ya akarsadiye korkuyorum annem bakacak ben isteyken bugun yine:/ ayakkabiya da karar verdik dun ama canta hic aklima gelmemisti dun aksam aradim maltepe park avm de girmedigim dukkan kalmadi siyah olsun dedim hic siyah cantam yok bu gidisle gri olacak sanirim gerci sahit olacak arkadasima verecegim zatn ama son dakika aklima gelmesine ne demeli
Annem nakliyecilerle konusmus hani kamyonet gelecek ya 350-400 tl daha once daha az esya icin sorduyduk 250 falan demislerdi bir de bu msasrafatti yok mu arttiran:/ 2 kitaplik 1 sifonyer 1 ofis sandalyesi esya olarak iclerindekileri koli yapacagiz 7-8 hurc var ve 2-3 valiz. Sadece raf olsa yenisini alsam diyecegim ama esyacok ne yapalim mecbur.
Ve evi uzaktan yerlestiremeyecegimi anladim serdim kizlar sali carsamba gibi esyalari tasiyip ben de oraya gecmis olacagim yavas yavas balayina kadar yogun calisip kendi evimiz haline getirmem lazim ki tatilde kafam da dinlenebilsin degil mi? Nikahtan sonra daha cok is bekliyor beni