ayy güzel olur ama hazırlasan öle bişey taze karı kocaya bu kadarcık romantizm kesinlikle olmalı diye düşünüyorum ufacık minicik bişiler bile hazırlasan eminim çok sevinecektir eniştemiz :)
rabbim mutluluk huzur versinde gerisi mühim değil nasıl olursa olsun kimin içinde kalırsa kalsın yeterki sizin ikinizin içinde bişey kalmasın..
o kadar yorgun hissediyorumki kendimi düğünden sora geçermi acaba bu yorgunluk yoksa hepten mi beter olur acaba.. acayip bi tembellik var üstümde yaa evi bile süpürmedim kaç gündür.. nazara mı geliyorum napıyorum anlamıyorumki..
o inanamamak hepimizin içinde var sanırım hala aklım almıyo evleneceğim sayılı günlerim var ve hiç o psikolojide değilim.. heycanlı bile değilim.. ara ara yüzümde aptal bi sırıtış belirmiyo değil tabi düşünürkene ama genelde dşünmemeye çalışıyorum beynim uzaklaştırıyor beni o düşüncelerden istemsiz olarak.. gerçekten evleniyormuyuz acaba yoksa rüya mı ki emin olamıyorum
evlilik her şekilde cesaret isteyen bişi sanırım düşününce delilik gibi geliyor kendini bi adama ömürlük adamak onun olmak hayatını paylaşmak.. heleki bazı konularda herkese karşı cimriyken kararların tercih ettiğin seçenekler gibi kimsenin burnunu sokamayacağı durumlarda artık danışman gereken birinin olması.. diğer yanda ona duyduğun hisler adının aşk olduğunu söyledikleri karmaşık duygular yığını arzularımız.. ne garip değil mi hayatının en mutlu top10 listesini yapsan hepsi o kişiden ibaret çıkar belkide.. ama hep bi şüphe kemiriyor içimizi hepimizde var ne yazıkki bu durum.. bi gün keşke dememek ümidiyle kocaman adımlar atıyoruz umarımda demeyiz.. rabbim hepimize mutlu ömürlük bi evlilik nasip etsin huzursuzluk uzak olsun bu şüphelerimizden emin kılsın Allahım..