- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.801
Ben hala perde almadım alamayacamda nişanlımın kullandiği perdeleri kullanacam düğünden sonra artık yapacaz bide muftak masasam kaldı onuda alsak bitecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yatagım geldi ama ne marka filan bilmıyorum nişanlım hallettiBende bugun bakicam bellonaya insallah bugum hallederim
Var biraz daha ama yukleyemiyorum
Ve gelin cicegim, bel kusagim ve bileklikler kirmizi cicekli olan bana
Eki Görüntüle 1224133
Eki Görüntüle 1224134
Eki Görüntüle 1224135
Eki Görüntüle 1224137
selam kızlar dün gece şükürler olsun çözduk sorunlarımızı ikimizde çok gerginiz ama inşallah düğünden sonra gececek bunlar...
kararsız canım evleniyorsun bugün ALLAH ım mutlu etsin bizi unutma tamam mı :)
elfsgn benimde eşyalarım geldiğinde koltuklar havada duruyordu :) adamlar hemen orda düzelttiler hep bu sorunlar oluyor yani üzme boşa kendini...
kızlar ya artık günler az kaldı kararsızım evleniyor tam bir hafta sonra naip olursa hem fotograf çekimim hemde nikahım var hayal rüya gibi bu arada solaryum delisi oldum baya rengi değişti son bir hafta rengimi korumak ve resimlerde bembeyaz olmak istemiyorum
bişey kalmamış senin canım hallolmuş herşey olsun kurulu düzen olduğu için evde şuan acil gerekli değil daha sonra istersen değiştirirsinBen hala perde almadım alamayacamda nişanlımın kullandiği perdeleri kullanacam düğünden sonra artık yapacaz bide muftak masasam kaldı onuda alsak bitecek
güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah :)Var biraz daha ama yukleyemiyorum
Ve gelin cicegim, bel kusagim ve bileklikler kirmizi cicekli olan bana
Eki Görüntüle 1224133
Eki Görüntüle 1224134
Eki Görüntüle 1224135
Eki Görüntüle 1224137
bakiyim canım bende :) ben çok beğenerek aldım fonlarıma aşık oldum resmen :) bide fonların üstüne yuvarlak sarkan dekor varya onu yaptırdım bide kulak dedikleri üçgen sarkıt yaptırdım çok hoş olucak pudra krem altın sarısı tonlardasizeözelbaskı diye bir site çok güsel :) 30 tl:) hayırlı olsun canım perdeler =) ben hala yatak odası perdelerini seçemedim, haftasonu hallediyim :)
ay canım bende bir kısmını yıkadım okadar zor geliyoki yıkamak ama mecbur aynen alırken hiç farketmedim ne kadar eşyam varmış benim öyle :)KiZceler gunaydinnn) bende gec saate kadar evi duzene koyuyorum bu saatletde anca uyanabiliyorum"))) mutfak esyalarini tek tek yikayip yerleştirdik dun amma esya cikti hic alirken farketmiyo insan.perdelerim geldi birde mutfak masam. Digerleri henuz gelemedi daha. Bende ruyalarimda goruyorum hep aksilikler birsuru problem. Gerginlikten ve stresten bizde cok kavga ediyoruz ister istemez. Bugun gelinlik provam var heycan yaptim kendime:)))
güle güle kullan canım çok güzeller çeyizin gidiyo demek bu hafta bende haftaya pazar düşünüyodum ama sanırım yetişmicek evde hala eksiklikler var eylülün 7 si gibi gidicek artık kalabalık gidiceğimiz için biter bir iki gündeKizlar ne yapiyorsunuz bakayim
Iki gundur eksiklikleri aliyoruz ki herhalde pazar ceyiz gidecek bizde mobilyaya gore hafta ici gidecegiz :)
Bunlarda aldiklarimizin bir kismi
Eki Görüntüle 1224123 Eki Görüntüle 1224125 Eki Görüntüle 1224128
Bu forma ilk katıldığımda 4 ay vardı düğüne şimdik bakıyorum ay değil günler kaldı Allah ın izniyle :)
en son saydığımda 81 gün vardı düğünüme :)))
çiceğine bayıldım benim hala buketim yok 1 hafta sonra hazır olması gerekli :)))
bişey kalmamış senin canım hallolmuş herşey olsun kurulu düzen olduğu için evde şuan acil gerekli değil daha sonra istersen değiştirirsin
güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah :)
Saolun kizlar hepimiz mutlulukla kullanalimbakiyim canım bende :) ben çok beğenerek aldım fonlarıma aşık oldum resmen :) bide fonların üstüne yuvarlak sarkan dekor varya onu yaptırdım bide kulak dedikleri üçgen sarkıt yaptırdım çok hoş olucak pudra krem altın sarısı tonlarda
ay canım bende bir kısmını yıkadım okadar zor geliyoki yıkamak ama mecbur aynen alırken hiç farketmedim ne kadar eşyam varmış benim öyle :)
güle güle kullan canım çok güzeller çeyizin gidiyo demek bu hafta bende haftaya pazar düşünüyodum ama sanırım yetişmicek evde hala eksiklikler var eylülün 7 si gibi gidicek artık kalabalık gidiceğimiz için biter bir iki günde
inşallah yağmazzz düğünüm açık alanda olucak o kadar korkuyorum kieylül ayında istanbulda yağmur yokmuş kızlar haberlerde gördüm şimdi :)
kızlar bugün avize bakmaya gittim ne kadar zormuş seçim yapmak. hemde ne kadar pahalıymış... bizi anca koçtaş paklar dedik. oturma odası, hol ve mutfak için beğendim. salon ve yatak odası için bakmıcam çünkü daha ağır şeyler istiyorum aceleye gelmesin şimdi almak için almıyım diyorum. hala perde ve halım yok. mutfak masası da almadım. nişanlım ikeda bir masa beğendi inat ediyo illa onu alıcam diyo of allahımmm
Gelin hanımlara bi sorum var...
Kınayı hangi taraf yapar?
Nişanı hangi taraf yapar?
Düğünü hangi taraf yapar?
İç çamaşırı çeyizi için vs kaynananın gelmesi normal midir?Niye geliyo ki gelin üst baş alışverişine?
Düğünde takılan takıdan kaynanaya vermek bi sorumluluk mu,gerekli mi yani?
Evin eşyalarını hangi taraf alır?
canım kına ve nişanı kız tarafı yapar yani ben etrafımda hep böyle gördüm. düğünü de erkek tarafı yapar.
ben gelin alışverişine nişanlım ve görümcemle gittim. diğer bütün alışverişlerimizi kendimiz yaptık ama iç çamaşırı pijama vs. tam olarak neler alıcağımızı bilemedik görümcemin gelmesini biz istedik iyi oldu. ben ne beğendiysem alındı. görümcem sadece şunlar şunlar olmalı mutlaka dedi fikir verdi.
düğün takılarına gelince biz sadece düğün mekanımızın yerine ödeme yapıcaz takılarımızdan geriye kalanlar bize ait olucak. zaten nişan da takılan takılarla da babam nişan yerinin masraflarını karşılamıştı o yüzden bu durum da bana abes gelmedi sorun yok benim için.
ev eşyalarında da benim aldıklarım şunlar; yatak odası takımı, bulaşık mak. mikrodalga fırın, mutfak ve yatak odası halısı, normalde perde de kız alır mutfak ve yatak odası için ama benim görümcem perdeci o yzden almadım. diğer çeyiz eşyaları yemek takımları tencelereler vs. o kısımlar bilindik şeyler zaten.erkek tarafı da geriye kalan tüm eşyaları aldı canım.
İleride kaynanama ''çeyiz alışverişime gelmenize gerek yok dersem ayıp olur mu...
Öncelikle canım kınayı kız tarafı yapar tabi ben öyle gördüm bizimkilerden.E düğün tabiki erkek tarafının işidir ha ama kız da maddi açıdan yardım edebilecek konumdadır daha ıyısını yapmak ıcın eder o ayrı.En gıcık olduğum konulardan biridir bu da benim iyi değinmişsin sen de.Kaynanın alışverişte hiçbir yeri yoktur mesela ben almadım kendi annemle yakın arkadaşlarımla gittim cokta eglenceli oldu ha gelmek istemedi mi istedi ama kabul etmedim.Ne işi var canım onun da orada ne münasebet yani.Bir ikincisi kesinlikle öyle bir zorunluluk yoktur ben vermedim ne takı ne para kayınvalideme eşimin ailesine cok borcumuz da yoktu ama yinede bankaya koydum mutlaka lazım olur diye ki bence mantıklı olanda o.Ha kendi annem babam isteseydi verirdim o ayrı.Son olarakta evin eşyalarının bir kısmını erkek bir kısmını bayan alıyor mobilyalar falan erkeğin beyaz eşya işte mutfak malzemeleri falan kız alıyor ama ben mesela mimar arkadaşıma döşetmiştim yatak odamı da kendim almıştım cunku calısıyordum verebilecek konumdaydım ailemde destek olmuştu kimsenin de agız kokusunu cekmedim eşimin ailesinin tarafından canım..Gelin hanımlara bi sorum var...
Kınayı hangi taraf yapar?
Nişanı hangi taraf yapar?
Düğünü hangi taraf yapar?
İç çamaşırı çeyizi için vs kaynananın gelmesi normal midir?Niye geliyo ki gelin üst baş alışverişine?
Düğünde takılan takıdan kaynanaya vermek bi sorumluluk mu,gerekli mi yani?
Evin eşyalarını hangi taraf alır?