How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum kızlar çelik kapı isimliği ve çift anahtarlığı yaptıriyim diyorum Eki Görüntüle 1183498

bu ev seninle güzel yazıyo çok hoşuma gitti isimlikte çelik kapı satan biyer ya da ozalitçilerde yaptırırım diye düşünüyorum
ya biraz gec oldu ama ben bunu istiyorum cok beğendim :) nerden bu canım

bende dun akşam yazın kaldırdıgım kışlıklarımı yıkadım astım utu yapmm gerekenlerı utuleyıp hurçuna kaldırcam tekrrdan onlarda aradan cksın sadece montlarım kaldı onları da belkı bu akşam yıkarım

Bende rapor verim. Uzun zamandır bakamıyorum. Buzdolabım hasarlı geldi onun değişimi için uğraşıyoruz 1 ay olacak neredeyse. Perdelerim geldi bugün. Pazar temizlik var inşallah. Yarın kolileri süsleyeceğiz tüllerle. Temizlik sonrasında yerleşmeye başlayacağım. Çok az kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. 5 Eylül'de son provam artık bitti gelinliğim. Mikrodalga ve aydınlatma almam lazım artık o da bu hafta biter inşallah

eh bende raporumu vereyim artık dün evimde temizlik vardı kabası alındı ama bir ince temizlik daha gerekiyo tüm eşyalar geldikten sonra. bugün salon mobilyalarım geldi yemek masası konsol koltuklar falan ama tahminimden daha büyük durdu salonu daralttı biraz neyse olduğu kadar dedik artık kafaya takmadım. mutfak dolaplarım da bitti sayılır tüm ankastrelerim geldi kurulumu yapıldı mikrodalga çercevesi bulunamıyor halaa o eksik kaldı. yarın otuma odası koltuklarım gelicek, yarın yatak odası için yatak baza başlık gelicek, yatak odası mobilyalarım kuruldu ama keşke krem yerine beyaz yaptırsaydım diyorum. kum beji badanayla baya bayık oldu oda belki aydınlatma sarıydı onun etkisiyle öyle gelmiş olabilir. off kızlar ne zor işlermş çalışanlara daha da zor 3 gündür sabah 10 da gidiyorum eve aksam 8 de geliyorum. hatalı gelen şeyleri geri gönderiyorum kalite kontrolcüyüm resmen:)

merhaba hatunlar naıslsınız kımler kımler burada bakın dun aksam eve gıderken ne aldım :)Eki Görüntüle 1222031
Gordukce aklim gidiyor benim de ama 2 tane var tahtam diye ffrenliyorum kendimi ama bu suzgecli gibi ya her an alabilirim:) gule gule kullaan canim.

bu son günlerce garipim gergin stresli bi acayip oldum sevinemiyorum evden gidecem diye hep duygusalım
Ah canim sorma tarih yaklasinca cok fenaymis ben de cok fenayim bir de makum gecen cuma ogrendik 2 gun sonra nnikah ve her seye alinir oldum bu aksam telefonda dokuldum agladim:( ama rahatladim epeyce cok gerilmisim meger farkinda olmadan. haftaya sali-carsamba gibi esyalarimla beraber ben de tamamen gececegim yeni evime ve insallah balayina kadar atilacaklari atmis ve ikimizin esyalariyla bir ev yaratmis olacagim eksiklerimi almaktan ote onlari vermek su anki hedefim:) tabii acil eksikleri de halletmek lazim senin dugun ne zamandi canim dugunden sonra mi temelli gececeksin evine?

hmm bende öle bı durum yok acaba bende mı ole olrum:KK61: şuan gayet normal de :KK51:
kac guj var tasinmana canim ben nikah tarihi alindigindan beri bir garibim 2 gun sonra evli olacagi insallah cok ani oldu eylul eylul derken agustos bunyeme agir geldi sanirim:)
bende dun akşam yazın kaldırdıgım kışlıklarımı yıkadım astım utu yapmm gerekenlerı utuleyıp hurçuna kaldırcam tekrrdan onlarda aradan cksın sadece montlarım kaldı onları da belkı bu akşam yıkarım
canim kolay gelsin, yanlis mi okudum dedim bir an utuleyip hurca mi koyyorsun tebrik ederim oyleyse e cikinca bir daha utu istemiyor mu? Utuden nefret ediyorum ve kolay utu yapilan ama klasik sekilde kazansiz utu bulana kadar da almiyorum nisanlimin 30 yillik falan utusunu de hayatta kiyafetlerime surmem annemden odunc alicam arada ya da goturur onda utulerim ne yapayim:)

selam kızlar ben de 13.09.14 geliniyim :KK51: ben eşya filan düşünmüyorum da düğünüm en güzel şekilde olsn istiyorum.mesela kınada kına hatırası yazan çerçeve konuşma balonları gibi detaylara önem veriyorum sizin neler var aklnzzda paylaşmda bulunalım.bu arada antalyada düğünü olcak var mı benden başka?

Bende rapor verim. Uzun zamandır bakamıyorum. Buzdolabım hasarlı geldi onun değişimi için uğraşıyoruz 1 ay olacak neredeyse. Perdelerim geldi bugün. Pazar temizlik var inşallah. Yarın kolileri süsleyeceğiz tüllerle. Temizlik sonrasında yerleşmeye başlayacağım. Çok az kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. 5 Eylül'de son provam artık bitti gelinliğim. Mikrodalga ve aydınlatma almam lazım artık o da bu hafta biter inşallah
Kolay gelsin artik son isler kaldi cogumuzda tabii ben ve nisanlim ayri bir olayiz daha yatagimiz yok:)
Mikrodalga konusunda hic tecrubemiz yok ama balayindan once alsak iyi olacak buz cozem ve isitma icin cok kolaylik diyorlar ancak aarceliktekini olctum benim servis tabaklarim sigmayacak icine olmazsa cam kucuk boy tabakta isitip sonraa servis tabagina alir yeriz diyorum daha oncenkullandin minacaba marka tavsiyen var mi?
eh bende raporumu vereyim artık dün evimde temizlik vardı kabası alındı ama bir ince temizlik daha gerekiyo tüm eşyalar geldikten sonra. bugün salon mobilyalarım geldi yemek masası konsol koltuklar falan ama tahminimden daha büyük durdu salonu daralttı biraz neyse olduğu kadar dedik artık kafaya takmadım. mutfak dolaplarım da bitti sayılır tüm ankastrelerim geldi kurulumu yapıldı mikrodalga çercevesi bulunamıyor halaa o eksik kaldı. yarın otuma odası koltuklarım gelicek, yarın yatak odası için yatak baza başlık gelicek, yatak odası mobilyalarım kuruldu ama keşke krem yerine beyaz yaptırsaydım diyorum. kum beji badanayla baya bayık oldu oda belki aydınlatma sarıydı onun etkisiyle öyle gelmiş olabilir. off kızlar ne zor işlermş çalışanlara daha da zor 3 gündür sabah 10 da gidiyorum eve aksam 8 de geliyorum. hatalı gelen şeyleri geri gönderiyorum kalite kontrolcüyüm resmen:)
canim sifirdan ev kuruluyor haliyle ilk defa bu kadar isle bir anda karsilasinca aksilikler fazla gibi gelebiliyor insana ama gordugun gibi kucuk seyler. Krem bizim de yatak odamiz kumsal beji mi neydi salon ve koridor bizim de ama kremle olmayacak gibi gelmisti yesil yaptik nevresim renk tercihlerimizle daha uyumlu olacagi icin ama bizim mobilyada mese bolumler de var. Sen de nevresim, yatak ortun, fon perden ya da aksesuarlarla renk katarsin ve cok guzel olur her seye uyan renkler sonucta. Ilk haftalar oda bosken sinirimden aglayacaktim ben yesil yesil mobilya gelince aaa fena degilmis oldum bir de yatak gelse de nevresimleri sersek tam olacak o gunleri bekliyorum :)))
Benim 29-5eylul arasi cok az isim olacak o haftayi cok iyi degerlendirip evi tam anlamiyla ikimizin evi haine getirmek istiyorum yani bol bol muhtarliga ziyarette bulunmayi dusunuyorum paketleyip paketleyip nisanlim daha ne atacaksin cigerimi yaktin zaten diyor:)))

Kolay gelsin artik son isler kaldi cogumuzda tabii ben ve nisanlim ayri bir olayiz daha yatagimiz yok:)
Mikrodalga konusunda hic tecrubemiz yok ama balayindan once alsak iyi olacak buz cozem ve isitma icin cok kolaylik diyorlar ancak aarceliktekini olctum benim servis tabaklarim sigmayacak icine olmazsa cam kucuk boy tabakta isitip sonraa servis tabagina alir yeriz diyorum daha oncenkullandin minacaba marka tavsiyen var mi?

canim sifirdan ev kuruluyor haliyle ilk defa bu kadar isle bir anda karsilasinca aksilikler fazla gibi gelebiliyor insana ama gordugun gibi kucuk seyler. Krem bizim de yatak odamiz kumsal beji mi neydi salon ve koridor bizim de ama kremle olmayacak gibi gelmisti yesil yaptik nevresim renk tercihlerimizle daha uyumlu olacagi icin ama bizim mobilyada mese bolumler de var. Sen de nevresim, yatak ortun, fon perden ya da aksesuarlarla renk katarsin ve cok guzel olur her seye uyan renkler sonucta. Ilk haftalar oda bosken sinirimden aglayacaktim ben yesil yesil mobilya gelince aaa fena degilmis oldum bir de yatak gelse de nevresimleri sersek tam olacak o gunleri bekliyorum :)))
Benim 29-5eylul arasi cok az isim olacak o haftayi cok iyi degerlendirip evi tam anlamiyla ikimizin evi haine getirmek istiyorum yani bol bol muhtarliga ziyarette bulunmayi dusunuyorum paketleyip paketleyip nisanlim daha ne atacaksin cigerimi yaktin zaten diyor:)))

inşallah benim de gözüm alışır biran önce . ay ne aksilikler oluyo sinirden gülüyorum artık koltuk geldi kapıdan sokamadılar adamlar komple çerçeveyi söktürün dedi zarla zorla kapıda 1 çizikle halledildi mesele ama baya uğraştılar içimiz gidiyo tabi çizilicek diye her an tetikteyiz. birinin yaptığını öteki bozuyo alıştık artık. bende bir an önce eşyalarım gelsin de çeyizi götüreyim istiyorum ev şuan bomboş yani bizden izler taşımıyo kuru kuru mobilya ne halı var ne perde haftaya daha bi adam olur gibi. sana da kolay gelsin canım haftay çok yoğun günler bizi bekliyo:rolleyes:

inşallah benim de gözüm alışır biran önce . ay ne aksilikler oluyo sinirden gülüyorum artık koltuk geldi kapıdan sokamadılar adamlar komple çerçeveyi söktürün dedi zarla zorla kapıda 1 çizikle halledildi mesele ama baya uğraştılar içimiz gidiyo tabi çizilicek diye her an tetikteyiz. birinin yaptığını öteki bozuyo alıştık artık. bende bir an önce eşyalarım gelsin de çeyizi götüreyim istiyorum ev şuan bomboş yani bizden izler taşımıyo kuru kuru mobilya ne halı var ne perde haftaya daha bi adam olur gibi. sana da kolay gelsin canım haftay çok yoğun günler bizi bekliyo:rolleyes:
haha canim o noktaya gelmissin sen de inan bundan sonrasi daha kolay artik deliye vuruyor insan:) bizim de koltuklar 3. Kata cikip kaidan gecmeyince tekrar asagi indirip koca koca naylonlarin ustunde kollarini sokup getirmislerdi yukaridan koltuk ameliyati izlemistim resmen ya takamazlarsa diye de korkmadim degil:)
Kesinlikle kendi esyalariniz girince yani mobilyadan sonrasi ev oluyor canim su an showroom havasindadir ay yatak odasinin bos hali geldikce gozumun onune fena oluyorum:)
Bu cuma nikahimiz saat planlamasini yaptik bu aksam inşallah bir aksilik cikmazsa yetisiriz artik:) aksam fasil icin de kiyafetlerimi sectik annemle, ucgen salim da varmis tam uydu biraz dekoltesi vardi bluzun hic giymemistim kac sene once alip atmisim kenara bir gun lazim olur diye:)

Bugun ankastre grubum montaji yapilcakti ocagin oldgu yerde priz yokmus hay Allahim dedim onu yapin oyle geliyim dedi bulask mak. Borusu kisa kaldi onuda bi sonraki geliste yapicak buzdolabi ve camasr mak. Kuruldu evi biraz yerlestirdim kayinvalidem gereksz pili pirtida getirmis hepsini attim :):simdi rahatca uyuyacam :):yazdiklarinizi yarin okicam suan genel rapor verim dedim :) seviyorum sizi cook opuyorum

ya biraz gec oldu ama ben bunu istiyorum cok beğendim :) nerden bu canım
inanırmısın bende daha yaptıramadım :) nette gördüm kapı isimliği diye yazınca çıkıyodu
selam kızlar ben de 13.09.14 geliniyim :KK51: ben eşya filan düşünmüyorum da düğünüm en güzel şekilde olsn istiyorum.mesela kınada kına hatırası yazan çerçeve konuşma balonları gibi detaylara önem veriyorum sizin neler var aklnzzda paylaşmda bulunalım.bu arada antalyada düğünü olcak var mı benden başka?
hayırlı olsun canım :) bence evide düşün düğün bittikten sonra başbaşa ömür boyu kalabileceğin bir yer orası :) tabiki herkes düğünüm güzel olsun diye düşünür bende öyleyim ama biraz akışına bırakmak lazım çok fazla üstelersen hoşuna gitmeyen detaylar olur rahat ol ki herşey fıstık gibi olsun :)

selam kızlar çok moralim bozuk dün gece nişanlımla boş yere çok büyük hatta ne büyük kavgamızı ettik telefonunu kapattı.Sabah kayınvalidemle konuştuk nişanlım sinir krizi yaşımış burnu bütün gece kanamış.kayınvalidem fenalaşmış gece acille kaldırmışler :( nişanlım gece telefonu kapattıp fırlattığı için işe giderken bulamamış kayınvalidem öyle söyledi yani..illa akşam gel diyor bana ne yapacam şaşırdım bir hafta sonra nikahımız var.
akşam gitmesine gideyimde adam beni hala aramadı hiç mi telefon yok çalıstığı yerde demekki aramak istemıyor belkide artık istemıyor beni..akşam gittiğimde de eve gelmezse nasıl bir durumda kalacam orda :(
kızlar kafayı yiyecem düşünmekten sanki o adam benim nişanlım değildi hayret içindeyim

Back